Πώς μπορώ να βρω εισιτήρια στο Wimbledon;

Τα εισιτήρια για το Wimbledon είναι δυνητικά διαθέσιμα σε όλους. Αλλά πρέπει να είστε τυχεροί και πρέπει να προγραμματίσετε μπροστά. Αν είστε fan του τένις και θα είστε στην Αγγλία στα τέλη Ιουνίου μπορείτε να κάνετε αίτηση για εισιτήρια για να δείτε τα πρωταθλήματα τένις γηπέδων στο Wimbledon. Υπάρχουν τέσσερις τρόποι να πάτε μετά τα εισιτήρια. Δείτε πώς.

1. Η Βουλή των Γουίμπλεντον

Οι μόνοι που μπορούν να υπολογίζουν στα εισιτήρια στο Wimbledon χωρίς κανένα πρόβλημα είναι τα μέλη του All-England Lawn Tennis Club (AELTC), τα οποία διοργανώνουν το τουρνουά. Υπάρχουν μόνο μερικές εκατοντάδες από αυτούς, και αν διαβάζετε αυτό, Υποθέτω ότι δεν είσαι ένας από αυτούς.

Σχεδόν όλοι οι άλλοι πρέπει να πάρουν μια ευκαιρία σε ισοπαλία μετά από μια δημόσια ψηφοφορία.

Από το 1924, η AELTC πούλησε την πλειοψηφία των εισιτηρίων για τα εκθεσιακά δικαστήρια - το Centre Court και τα δικαστήρια 1 και 2 - εκ των προτέρων. Οι αιτήσεις για την ψηφοφορία για τον επόμενο Ιούνιο και τον Ιούλιο προέρχονται από τον σύλλογο τον Αύγουστο και πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου το αργότερο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Υπάρχει ξεχωριστή ψηφοφορία αναπηρικής καρέκλας για χώρους εκδηλώσεων που είναι κατάλληλοι για αναπηρικές καρέκλες.

Η ψηφοφορία είναι πάντα υπερπροσφορά. Η είσοδος στην ψηφοφορία δεν σας δίνει δικαίωμα σε εισιτήριο, αλλά αντ 'αυτού έχετε μια θέση σε ισοπαλία. Οι επιτυχείς υποψήφιοι επιλέγονται τυχαία από έναν υπολογιστή και ενημερώνονται τον Φεβρουάριο πριν από το τουρνουά. Εάν καταφέρετε να κερδίσετε μια θέση, πρέπει να αποδεχθείτε την ημέρα και το δικαστήριο που σας έχει ανατεθεί στην κλήρωση. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να μεταφερθούν ή να πωληθούν. Και καθίστανται άκυροι αν είναι.

Για να εισαγάγετε τη δημόσια ψηφοφορία για το Wimbledon 2018

Από την 1η Σεπτεμβρίου, το All England Lawn Tennis Club (AELTC) δέχεται αιτήσεις για τη δημόσια ψηφοφορία από τους υποψηφίους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για την απόκτηση μιας αίτησης, στείλτε ένα φάκελο με αυτοκόλλητο μέγεθος DL (4 1/4 "έως 8 5/8") στα AELTC, PO BOX 98, SW19 5AE πριν από τις 15 Δεκεμβρίου 2016. Οι αιτήσεις υπομνημονεύονται μετά τις 15 Δεκεμβρίου δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία. Και οι καλούντες στο γραφείο μετά τις 15 Δεκεμβρίου δεν έχουν υποβληθεί αιτήσεις.

Overseas εφαρμογές λαμβάνονται online.

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης για δημόσια ψηφοφορία για τα εισιτήρια του Wimbledon από το εξωτερικό είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του AELTC, συνήθως από την 1η Νοεμβρίου.

2. Queue να αγοράσετε εισιτήρια την ημέρα

Εάν χάσατε τη ψηφοφορία για το τρέχον έτος ή δεν είχατε επιτυχία στην κλήρωση, μην απελπίζεστε. Όποιος είναι πρόθυμος να σηκωθεί νωρίς και να σταθεί στη γραμμή, βροχή ή λάμψη, μπορεί να αγοράσει εισιτήρια την ημέρα των αγώνων με την ένταξη στην ουρά. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει κάμπινγκ έξω από τη νύχτα, αλλά η ατμόσφαιρα στην ουρά είναι φιλική και πολλοί επισκέπτες στο εξωτερικό απολαμβάνουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να μιλάνε με άλλους φίλους τένις ενώ περιμένουν να μπουν στην περιοχή.

Ράουλα για εισιτήρια στο Γουίμπλεντον

Στέκεται στη γραμμή - την ημέρα - είναι μία από τις μεγάλες παραδόσεις του τουρνουά. Σε αντίθεση με πολλά άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, οι διοργανωτές του Wimbledon διατηρούν ένα καλό ποσοστό εισιτηρίων για μέλη του κοινού να αγοράζουν στις πύλες. Αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και θα πρέπει πραγματικά να θέλετε αυτά τα εισιτήρια.Τα τελευταία χρόνια, η όλη διαδικασία αναμονής έχει γίνει πολύ πιο πολιτισμένη, με οργανωμένο κάμπινγκ, μια κλήση ξυπνητήρι και "αποσκευές" εγκαταστάσεις για το κάμπινγκ σας.

Κάθε μέρα, εκτός από τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, 500 εισιτήρια για κάθε ένα από τα δικαστήρια του Κέντρου και Νο.1, Νο.2 και Νο.3 προορίζονται για πώληση στο κοινό στα turnstiles.

Κοστίζουν από £ 56 έως £ 190 για το κεντρικό δικαστήριο, £ 41 έως £ 98 για Νο 1 - 3 δικαστήρια ανάλογα με την ημέρα.

Ένα άλλο 6.000 εισιτήρια εισόδου Grounds πωλούνται κάθε μέρα. Το εισιτήριο εισόδου εδάφους είναι καλό για το υπ 'αριθ. 2 δικαστήριο περίθαλψη, καθώς και ανεπιφύλακτα καθίσματα και στέκεται στα δικαστήρια 3 έως 19. Τα εισιτήρια κοστίζουν μεταξύ £ 8 και £ 25, ανάλογα με την ώρα και την ημέρα.

Κάθε ουρές ατόμων μπορεί να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο έτσι εάν έχετε έρθει με έναν συνεργάτη ή με την οικογένεια, όλοι πρέπει να είστε στην ουρά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το κάμπινγκ και την αναμονή για εισιτήρια εδώ. Και τα εισιτήρια της ημέρας πωλούνται μόνο για μετρητά - επομένως, καλύτερα να επισκεφτείτε το πλησιέστερο ταμειακή μηχανή, αν σκοπεύετε για ένα από τα ακριβά εισιτήρια για τα εκθεσιακά δικαστήρια.

3. Πακέτα φιλοξενίας

Δύο ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι εξουσιοδοτημένοι να πωλούν πακέτα φιλοξενίας που εκτός από τα εισιτήρια περιλαμβάνουν συνήθως φαγητό και ποτά και μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν καταλύματα και ταξιδιωτικές ρυθμίσεις.

Αυτά τα πακέτα ξεκινούν από περίπου £ 400 ανά άτομο. Οι επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Αμερική μπορούν να κλείσουν ένα πακέτο μέσω του Keith Prowse, ξεκινώντας από £ 400 ανά άτομο και αναρρίχνοντας σε πάνω από £ 5,000 για πολυπληθείς θέσεις στον τελικό. Εκείνοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ασία και την Αυστραλασία μπορούν να κλείσουν ένα πακέτο μέσω του Sportsworld, το οποίο κυμαίνεται από περίπου £ 400 έως περισσότερα από £ 4.000 ανά άτομο.

4. Ημερήσιες Πωλήσεις Εισιτηρίων Online

Ακόμη και το Wimbledon κινείται με τις ώρες και προσφέρει online πωλήσεις. Αλλά είναι μόνο μερικές εκατοντάδες εισιτήρια Centre Court και Court 3 και θα πρέπει να εγγραφείτε για το επίσημο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Wimbledon για να το μάθετε. Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω του Ticketmaster την ημέρα πριν από την ημέρα του παιχνιδιού και πωλούν σχεδόν το λεπτό που πηγαίνουν στο διαδίκτυο.