Εθνικές έρευνες σχετικά με τις σιδηροδρομικές μεταφορές στο Ηνωμένο Βασίλειο - Πώς να βρείτε το Ηνωμένο Βασίλειο για τις αμαξοστοιχίες και τις τιμές

Μια πηγή των ωρών αμαξοστοιχίας και των ναύλων για όλους

Το National Rail Inquiries είναι ο ηλεκτρονικός οδηγός του Ηνωμένου Βασιλείου για όλες τις προγραμματισμένες βρετανικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες. Είναι η γρήγορη, επίσημη, ηλεκτρονική πηγή για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τρένων, τους χρόνους κατάρτισης του Ηνωμένου Βασιλείου, τα ωράρια και πολλά άλλα, όπως:

Θα μπορούσα να συνεχίσω και στις αποσκευές; ποδήλατα; των ζώων? Αν ταξιδεύετε με τρένο και πρέπει να το ξέρετε, μπορείτε σχεδόν πάντα να μάθετε με την ιστοσελίδα του Εθνικού Σιδηροδρομικού Ερωτηματολογίου.

Λίγο φόντο

Οι υπηρεσίες επιβατικών σιδηροδρομικών μεταφορών της Βρετανίας λειτουργούσαν κάποτε από μια εθνικοποιημένη εταιρεία. Όλα αυτά τελείωσαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν ιδιωτικοποιήθηκαν οι σιδηρόδρομοι. Όταν συνέβησαν οι σιδηροδρομικές διαδρομές, οι περισσότεροι σταθμοί και άλλα στοιχεία της υποδομής του σιδηροδρομικού δικτύου πήγαν σε μια ημικρατική εταιρεία που ονομάζεται Rail Network.

Τα ίδια τα τρένα επιβατών διοικούνται από περίπου 20 ιδιωτικές εταιρείες που λειτουργούν σε περιφερειακή βάση.

Για λίγο, η ανακάλυψη για τις διάφορες υπηρεσίες τρένων, τα δρομολόγια, τους σταθμούς, τους ναύλους και τις συνδέσεις ήταν ένας εφιάλτης. Εάν χρειάζεστε εκ των προτέρων πληροφορίες - ή θέλετε να μάθετε σε ποιο σταθμό θα εμφανιστείτε - θα έπρεπε να τηλεφωνήσετε και να αντιμετωπίσετε μακρές περιόδους αναμονής ή ώρες απασχολημένου σήματος.

Αυτές οι ιδιωτικές εταιρείες είναι πλέον μέρος του The Rail Delivery Group (RDG) και μία από τις σπουδαίες υπηρεσίες που παρέχουν είναι η National Rail Inquiries - ευχαριστώ την καλοσύνη για το Διαδίκτυο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εθνικές σιδηροδρομικές έρευνες του Ηνωμένου Βασιλείου για να βρείτε δρομολόγια τρένων και ναύλων

Ο ιστότοπος είναι μια λειτουργική σελίδα. Το Planner Journey εμφανίζεται σε μπλε σκιασμένο πλαίσιο στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Απλώς εισάγετε τις πληροφορίες "Προς" και "Από", την ημερομηνία και τις ώρες που θέλετε να ταξιδέψετε, αν θέλετε ένα ταξίδι Μονοδικτύου ή Επιστροφής και αν είστε πρόθυμοι να αλλάξετε τρένα ή θέλετε να ταξιδεύουν απευθείας (όχι πάντα δυνατά).

Πιέστε SEARCH και μετά από μερικά δευτερόλεπτα η οθόνη εμφανίζει μια επιλογή επιλογών ταξιδιού της υπηρεσίας τρένων.

Τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια;

Επιλέξτε την επιλογή ταξιδιού πιο κοντά στο χρόνο που θέλετε να ταξιδέψετε και κάντε κλικ στην επιλογή Δείτε όλες τις λεπτομέρειες. Εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων όλων των σταθμών.

Εάν σχεδιάζετε απλώς ένα ταξίδι ή εάν έχετε ένα δελτίο BritRail και δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα εισιτήριο, αυτό είναι.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα εισιτήριο ή να κάνετε μια κράτηση, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος τιμών . Μπορείτε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας αναζητώντας το φθηνότερο ή το ταχύτερο εισιτήριο. Το σύστημα θα σας παρουσιάσει στη συνέχεια περισσότερες επιλογές και εξηγήσεις για ποιους ναύλους είστε επιλέξιμοι ή που ισχύουν για το ταξίδι τρένου που έχετε επιλέξει.

Είναι οι πληροφορίες σχετικά με τις εθνικές σιδηροδρομικές έρευνες αξιόπιστες;

Συνήθως.

Αλλά αν ταξιδεύετε σε βράδυ της British Bank , τα τρένα τρέχουν σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα και είναι καλή ιδέα να κάνετε διπλό έλεγχο σε έναν επανδρωμένο σιδηροδρομικό σταθμό, μια μέρα ή δύο πριν το ταξίδι σας. Υπάρχουν συνήθως σύντομες ουρές στο παράθυρο Advance Tickets .

Γενικά, οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης υπηρεσίας και των ενημερώσεων, είναι ακριβείς.

Ο ιστότοπος έχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στους σταθμούς, τους κανόνες για τις αποσκευές και τα ζώα, τις πληροφορίες για τις οικογένειες και όλα τα πράγματα που ποτέ δεν ήξερα ότι ήθελες να μάθεις για τα βρετανικά σιδηροδρομικά ταξίδια .

Ο δικτυακός τόπος θα σας ενημερώνει συνήθως για τα προγραμματισμένα μηχανικά έργα, τις εργασιακές διαφορές και άλλα θέματα που μπορούν να καθυστερήσουν τα τρένα ή να αναγκάσουν τα δημοσιευμένα προγράμματα να αλλάξουν.

Μπορώ να αγοράσω ένα εισιτήριο από τον δικτυακό τόπο των εθνικών σιδηροδρομικών ερευνών;

Όχι, αυτό είναι ένα πράγμα που εξακολουθεί να αφεθεί στις μεμονωμένες εταιρείες τρένων.

Μόλις επιλέξετε το ταξίδι σας και ελέγξετε το κόμιστρο, επιλέξτε "Αγοράστε ένα εισιτήριο" και θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού με ζωντανές συνδέσεις με όλες τις εταιρείες τρένων. Μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας απευθείας από τις ιστοσελίδες της εταιρείας αμαξοστοιχίας. Σιγουρευτείτε ότι σημειώνετε τις λεπτομέρειες της επιλεγμένης διαδρομής και του ναύλου σας, διότι, αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο του χειριστή του τρένου, θα εξαφανιστεί.

Τώρα εδώ είναι τα καλά νέα - οποιοσδήποτε από τους φορείς εκμετάλλευσης σιδηροδρόμων που συμμετέχουν στο National Rail μπορεί να σας πουλήσει εισιτήριο για οποιοδήποτε ταξίδι, είτε πρόκειται για την υπηρεσία αυτή είτε όχι. Έτσι, μόλις χρησιμοποιήσετε τον δικτυακό τόπο National Rail Inquiries, η σκληρή δουλειά γίνεται.