Το Μεγάλο Miller Light Chili Cook-off στην Ατλάντα

Το Great Miller Light Chili και το BBQ Cook-off είναι ένα ετήσιο γεγονός που πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα. Για χρόνια, πραγματοποιήθηκε στο Stone Mountain, αλλά το 2013 μετακόμισε στο Georgia International Horse Park και αυξήθηκε ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας σε μια κατηγορία BBQ. Είναι το μεγαλύτερο Chili Cook-off στην περιοχή της Ατλάντα, σχεδιάζοντας πάνω από 300 τσίλι μαγειρεμένους και 14.000 πεινασμένους δοκιμαστές τσίλι για ένα υπαίθριο φεστιβάλ κάθε πτώση.

Παρακολουθώντας το τσίλι και το μπάρμπεκιου:

Το 2013 Great Miller Light Chili και BBQ Cook-off θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου, με πύλες στις 10 το πρωί. Ενώ οι 10 π.μ. μπορεί να φαίνεται λίγο νωρίς για να αρχίσετε να τρώτε τσίλι, θα θέλετε να φτάσετε εγκαίρως επειδή το τσίλι πηγαίνει γρήγορα. Αν θέλετε δείγμα όλων των chilis - ειδικά τις δημοφιλείς ομάδες που επιστρέφουν κάθε χρόνο, θα πρέπει να προγραμματίσετε να φτάσετε μέχρι το μεσημέρι. Το τσίλι σερβίρεται σε βάση πρώτης ύπαρξης, πρώτα σερβίρεται και όταν έχει φύγει, έχει φύγει! Οι συμμετέχοντες μαγειρεύουν το τσίλι, το στιφάδο brunswick και το καλαμπόκι. Αυτό το έτος θα πάρετε επίσης να δοκιμάσετε νόστιμο BBQ από ερασιτέχνες pitmasters.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη της εκδήλωσης είναι το "showmanship", ή τα θέματα που δημιουργήθηκαν για κάθε περίπτερο. Από τους πειρατές μέχρι το γλασαίο χιούμορ, αυτοί οι τσίλι διαγωνιζόμενοι έβαλαν μια επίδειξη! Υπάρχει επίσης μια κατηγορία βραβείων για showmanship.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι $ 10. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Τα εισιτήρια πωλούνται στην περιοχή (μόνο μετρητά, διαθέσιμα ΑΤΜ) και δεν μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων.

Η είσοδος περιλαμβάνει φεστιβάλ και όλα τα δείγματα τροφίμων. Άλλα είδη διατροφής και ποτά (συμπεριλαμβανομένων των αλκοολούχων ποτών) είναι διαθέσιμα για αγορά στην εκδήλωση.

Εκτός από τη δοκιμή των τσίλι, υπάρχει ζωντανή μουσική με μερικές δημοφιλείς ζώνες κάλυψης και αφιερωμένες μπάντες όπως το The Geeks (μια μεγάλη κομματική ροκ μπάντα, η Revival (An Allman Brothers Band Experience), η Wholigans και η 7 γέφυρες The Ultimate Eagles Experience) Υπάρχουν επίσης διασκεδαστικοί διαγωνισμοί όλη μέρα, όπως ένα flop με μουσαμά και ένας διαγωνισμός διατροφής jalapeno (yikes!).

Μαγειρική στο Chili Cook-off:

Η συμμετοχή στο Chili και BBQ Cook-off είναι σοβαρή δουλειά, αλλά είναι ανοικτή σε όλα τα επίπεδα μαγειρέματος. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι (σε ​​αντίθεση με κάποιες μικρότερες μαγειρέματα) όλα τα τσίλι πρέπει να μαγειρεύονται από το μηδέν και οι μάγειροι πρέπει να παρέχουν δικό τους εξοπλισμό. Τα προψημένα συστατικά και τα εμπορικά μείγματα τσίλι δεν επιτρέπονται. Αυτό σημαίνει να φέρετε φωτιά, καυστήρες, γεννήτριες ή οτιδήποτε άλλο θα χρειαστείτε για να ενεργοποιήσετε το σημείο σας στον αγρό. Είναι επίσης το έθιμο ότι οι ομάδες τσίλι στρατοπέδευσης μέσα στο πάρκο την Παρασκευή το βράδυ, ώστε να μπορείτε να σηκωθείτε φωτεινά και νωρίς το Σάββατο και να αρχίσετε να μαγειρεύετε.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες και κατεβάστε έντυπα εγγραφής για τσίλι ή μπάρμπεκιου.