Σχετικά με το Tri-C Jazz Fest του Κλήβελαντ

Το Tri-C JazzFest, που πραγματοποιήθηκε στο Κλίβελαντ κάθε άνοιξη, τιμά τη δουλειά των θρύλων της τζαζ, καθώς και προβάλλει το έργο ενός ευρέος φάσματος καλλιτεχνών τζαζ. Εκτός από τις παραστάσεις, η εκδήλωση των 10 ημερών περιλαμβάνει εργαστήρια τζαζ, κλινικές και εκπαιδευτικά προγράμματα. Οι ημερομηνίες του 2015 είναι 9-11 Ιουλίου.

Ιστορία:

Το Tri-C JazzFest, που ιδρύθηκε το 1980, έχει αναγνωριστεί τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ως ένα πρεμιέρα εκπαιδευτικού τζαζ φεστιβάλ, προσελκύοντας ονόματα ερμηνευτών και μουσικών οπαδών από όλο τον κόσμο.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Το Ετήσιο Tri-C JazzFest Cleveland διεξάγεται από τις 9-11 Ιουλίου 2015. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Θα υπάρχουν επίσης 18 ελεύθερες συναυλίες σε εξωτερικούς χώρους στο US Bank Plaza στο Playhouse Square. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Jazz Fest για το πλήρες πρόγραμμα.

Στοιχεία εισιτηρίου:

Tri-C JazzFest εισιτήρια είναι διαθέσιμα σε μεμονωμένες εκδηλώσεις σε πακέτα για εξοικονόμηση έως και 15 τοις εκατό. Καλέστε 216 987-4400 για να παραγγείλετε πακέτα ή 216 241-6000 για να παραγγείλετε μεμονωμένα εισιτήρια.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Tri-C JazzFest
Κοινοτικό Κολλέγιο Cuyahoga
700 Carnegie Ave.
Cleveland, ΟΗ 44114

Σχετικά με το κολεγιακό κολλέγιο της Cuyahoga:

Το Cuyahoga Community College είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο κοινοτικό κολέγιο στην πολιτεία του Οχάιο. Ιδρύθηκε το 1963, το κολλέγιο έχει τρεις κύριες πανεπιστημιουπόλεις: το Metropolitan Campus στο κέντρο του Κλίβελαντ, τη δυτική πανεπιστημιούπολη στην Πάρμα και την ανατολική πανεπιστημιούπολη στο Highland Hills. Επιπλέον, το Tri-C λειτουργεί το Κέντρο Διαχείρισης Φιλοξενίας στο Public Square.

Το σχολείο, ένα από τα πιο προσιτά στο Οχάιο, προσφέρει 140 προγράμματα σταδιοδρομίας και τεχνολογίας καθώς και εταιρικά, GED και μαθήματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Το 2014, το Tri-C εξυπηρέτησε περισσότερους από 55.000 φοιτητές.

(Τελευταία ενημέρωση 2-24-15)