Μεγάλο Κλίβελαντ Ενυδρείο

Το Μεγάλο Κλίβελαντ Ενυδρείο, που βρίσκεται στο Powerhouse στη δυτική όχθη των Flats, διαθέτει περισσότερα από ένα εκατομμύριο γαλόνια νερού και θαλάσσιας ζωής που κυμαίνεται από την τοπική λίμνη Erie ψάρια σε εξωτικά ψάρια από όλο τον κόσμο.

Τα Εκθέματα:

Το ευρύτερο ενυδρείο Cleveland διαθέτει 40 δεξαμενές ψαριών και υδρόβιων ζώων και φυτών σε 10 γκαλερί. Το κέντρο του μουσείου είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στη θαλάσσια ζωή των ποταμών, των λιμνών και των ρευμάτων του Οχάιου.

Άλλα εκθέματα περιλαμβάνουν το «περίεργο και θαυμαστό», το οποίο στεγάζεται στις παλιές σήραγγες άνθρακα της Powerhouse. "Παράκτια Ζώνη", η οποία προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να αγγίξουν μια ακτίνα, αστερίες ή ακόμα και έναν καρχαρία. και το "The Shark Tank", το οποίο φιλοξενεί μια ποικιλία ψαριών και άλλων θαλάσσιων πλασμάτων, κυρίως από την ακτή της Φλώριδας.

Επισκεφθείτε το Ενυδρείο του Κλήβελαντ:

Οι εγκαταστάσεις στο ενυδρείο του Κλίβελαντ περιλαμβάνουν ένα κατάστημα με είδη δώρων και ένα καφέ που σερβίρει πίτσες, σάντουιτς, σαλάτες και σνακ. Το καφέ είναι ανοιχτό μέχρι τις 3:30 μ.μ. κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι τις 4:30 π.μ., m. τα Σαββατοκυρίακα.

Ολόκληρη η εγκατάσταση ενυδρείου είναι προσβάσιμη από αναπηρικά καροτσάκια. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το Ενυδρείο επιτρέπει τώρα περιπατητές στο εσωτερικό της έκθεσης.

Ώρες και εισδοχή:

Το Ενυδρείο του Κλίβελαντ είναι ανοικτό καθημερινά από τις 10πμ έως τις 5μμ. Η εγκατάσταση είναι κλειστή την Ημέρα των Ευχαριστιών και την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Η είσοδος στο Ενυδρείο του Μεγάλου Κλήβελαντ είναι $ 17,95 για ενήλικες, $ 17,95 για ηλικιωμένους (60 ετών και άνω) και στρατιωτικούς και $ 13,95 για παιδιά ηλικίας 2-12 ετών.

Τα παιδιά κάτω των 2 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν. (Σε αντίθεση με πολλά αξιοθέατα της περιοχής, οι καλύτερες τιμές είναι διαθέσιμες στο box office του Aquarium · τα online εισιτήρια είναι 2 ευρώ υψηλότερα για τους ενήλικες.) Υπάρχουν επίσης ετήσια περάσματα και οικογενειακά περάσματα διαθέσιμα. Ο χώρος στάθμευσης είναι $ 3 από Δευτέρα έως Παρασκευή και $ 6 το Σάββατο και $ 5 την Κυριακή. Οι κάτοχοι κάρτας GCA παρκάρισαν δωρεάν.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Μεγάλο Κλίβελαντ Ενυδρείο
2000 Sycamore St.
Cleveland, ΟΗ 44113
216 862-8803

Ξενοδοχεία κοντά στο Μεγάλο Κλίβελαντ Ενυδρείο:

Το Greater Cleveland Aquarium βρίσκεται κοντά σε πολλά ξενοδοχεία στο κέντρο του Κλίβελαντ. Μεταξύ αυτών είναι το Renaissance Cleveland (τιμές επιταγής), το Ritz Carlton (τιμές check) και το Marriott Key Center (τιμές check). Για λιγότερο ακριβά καταλύματα, δοκιμάστε ένα από τα ξενοδοχεία στο διάδρομο I-77 / Rockside Road, όπως το Holiday Inn Independence (τιμές check).

(ενημερωμένο 1-27-16)