Βιομηχανία μελιού βορειοανατολικού Οχάιο

Οι Οχάιοι έχουν μεγαλώσει μελισσών και συλλέγουν νέκταρ για να κάνουν μέλι από τα μέσα του 1800, αν και η συγκομιδή του μελιού χρονολογείται από περισσότερα από 8.000 χρόνια. Σήμερα, η βιομηχανία μελιού του Οχάιου περιλαμβάνει μια ευημερούσα συλλογή αγροκτημάτων που παράγουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων μελιού, από το ακατέργαστο μέλι κτενιών μέχρι το μεταποιημένο μέλι σε κεριά από μέλισσες.

Ιστορία του μελιού στο Οχάιο:

Αν και η συλλογή του μελιού για τρόφιμα έχει εφαρμοστεί από την αρχαιότητα, η τεχνολογία της μελισσοκομίας άρχισε στις αρχές του 19ου αιώνα, στην Ευρώπη και στο Μεξικό.

Οι πρώτοι άποικοι του Οχάιο έφεραν την πρακτική στην περιοχή και το μέλι έκανε μια καλή εναλλακτική λύση για τη δύσκολη για να πάρει ζάχαρη. Χρησιμοποίησαν επίσης μέλι για σαπούνια, κεριά και βάλσαμα για τα χείλη.

Οχάιο Μέλι Αγροκτήματα:

Το βορειοανατολικό Οχάιο φιλοξενεί πολλές αγροκτήματα μελιού. Μεταξύ αυτών είναι:

Πού να αγοράσετε το Οχάιο Μέλι:

Εκτός από την αγορά απευθείας από τα αγροκτήματα που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να βρείτε Ohio μέλι στην ακόλουθη τοποθεσία:

Honey's Nutrition Value:

Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο μελιού, μια κουταλιά της σούπας μέλι έχει 64 θερμίδες και μια μικρή ποσότητα βιταμινών, όπως νιασίνη, ριβοφλαβίνη, παντοθενικό οξύ, ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο, κάλιο και ψευδάργυρο.



Το πρόσφατο ενδιαφέρον είναι η αντιοξειδωτική περιεκτικότητα του μελιού. Το μέλι περιέχει μια ποικιλία από φλαβονοειδή και φαινολικά οξέα που δρουν ως αντιοξειδωτικά, καθαρίζοντας και εξαλείφοντας τις ελεύθερες ρίζες. Γενικά, τα σκουρόχρωμα μέλια έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά από τα ελαφρύτερα μέλια.

Fun Γεγονότα μελιού:

Τύποι Μέλις του Οχάιου:

Μεταξύ των ποικιλιών του μελιού που παράγονται στο Οχάιο είναι κολοκύθα, τριφύλλι, αγριολούλουδα, ηλίανθος, φαγόπυρο και χρυσόβροχο.

Μαγειρική με μέλι του Οχάιου:

Παρακάτω είναι μερικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το μέλι του Οχάιο (με την ευγενική προσφορά του Εθνικού Συμβουλίου μελιού):

Άλλα τρόφιμα του Οχάιου:

(ενημερωμένο 2-28-16)