Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ

Το Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ, που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι, είναι μια γιορτή δύο ημερών για κρασί, φαγητό, μουσική και φίλους. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν διαδηλώσεις κρασιού και φαγητού, γευσιγνωσίες κρασιού και ζωντανή μουσική. Η εκδήλωση επιστρέφει στο πάρκο Bicentennial Park Voinovich για το 2013. Οι ημερομηνίες 2013 είναι 14-15 Ιουνίου.

Το κρασί:

Το Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ παρουσιάζει 220 + κρασιά από όλο τον κόσμο, με περίπου 25% κρασί του Οχάιο. Οι πωλητές είναι εγκατεστημένοι γύρω από το πάρκο και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να μάθουν για μια ποικιλία κρασιών.

Δεν πρόκειται για υπόθεση για σνόουμπορντ. ακόμη και ο αρχάριος κρασιού θα νιώθει ευπρόσδεκτος.

Το φαγητό:

Εκτός από το κρασί, φαγητά από τοπικά εστιατόρια θα είναι διαθέσιμα για γευσιγνωσίες και για αγορά. Θα υπάρξουν επίσης μαγειρικές διαδηλώσεις από τοπικούς σεφ. Οι προηγούμενοι συμμετέχοντες έχουν συμπεριλάβει το κέντρο της πόλης Cleveland Marriott, το La Dolce Vita, το Fahrenheit και το Stancato's.

Άλλα αξιοθέατα στο Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ:

Εκτός από το κρασί και τα τρόφιμα, το Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ διαθέτει ζωντανή μουσική ψυχαγωγία κάθε μέρα. Πιάσε ένα ποτήρι κρασί και λίγο φαγητό και καθίστε στο γκαζόν για να απολαύσετε την παράσταση.

Ώρες και εισδοχή:

Το Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ είναι ανοιχτό την Παρασκευή 14 Ιουνίου, από τις 16:00 έως τις 22:00 και το Σάββατο 15 Ιουνίου από τις 14:00 έως τις 20:00.

Τα εισιτήρια είναι 29 δολάρια εκ των προτέρων και 35 δολάρια στην πύλη. Η είσοδος περιλαμβάνει ένα ποτήρι κρασί σουβενίρ, δέκα γευσιγνωσίες, σεμινάρια για φαγητό και κρασί, μαγειρικές διαδηλώσεις και ζωντανή μουσική. Διατίθεται επίσης ένα εισιτήριο οδηγού $ 10 και περιλαμβάνει δύο αναψυκτικά αντί για γευσιγνωσίες.

Τα παιδιά κάτω των 21 ετών εισάγονται δωρεάν με εισιτήριο ενηλίκων.

Αγορά Κρασιού στο Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ:

Εκείνοι που παρευρίσκονται στο Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα κρασιά που χαρακτηρίζονται από το μπουκάλι ή από την περίπτωση. Λόγω των νόμων του οίνου του Οχάιου, θα συμπληρώσετε μια φόρμα παραγγελίας και θα έχετε τα κρασιά που παραδίδονται στο σπίτι σας ή θα τα παραλάβετε σε ένα κατάστημα Giant Eagle , ένας από τους χορηγούς του φεστιβάλ.

Ξενοδοχεία κοντά στο Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ:

Το Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από σημαντικά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, όπως το Renaissance Cleveland (check rates) και το Ritz Carlton (τιμές check). Για λιγότερο ακριβά καταλύματα, δοκιμάστε ένα από τα ξενοδοχεία στο διάδρομο I-77 / Rockside Road .

(ενημερώθηκε 6-1-13)

Στάθμευση:

Υπάρχει άπλετος χώρος στάθμευσης στους χώρους στάθμευσης της Nautica.

Επιπλέον, η παραθαλάσσια γραμμή του RTA σταματά σε κοντινή απόσταση από το φεστιβάλ και συνδέεται με σημεία σε όλη την πόλη.

Ξενοδοχεία κοντά στο Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ:

Το Cleveland Marriott Downtown στο Key Center προσφέρει ένα ειδικό πακέτο "Sip, Savor, και Sleep" σε συνδυασμό με το Φεστιβάλ Κρασιού του Κλίβελαντ. Το πακέτο περιλαμβάνει καταλύματα, ένα ευπρόσδεκτο μπουκάλι κρασί, πρωινό για δύο άτομα και είσοδο στο φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο, ανατρέξτε στον ιστότοπο του ξενοδοχείου.