Γεύση του DC 2017: Εκδήλωση Τροφίμων της Ουάσιγκτον, DC

Απολαύστε μια ημέρα φαγητού και διασκέδασης στην πρωτεύουσα του έθνους

Η γεύση του DC είναι ένα κορυφαίο φεστιβάλ τροφίμων στην Ουάσινγκτον, που περιλαμβάνει γεύσεις από περισσότερα από 65 από τα καλύτερα εστιατόρια του DC, τα φορτηγά τροφίμων, τα εστιατόρια και τους προμηθευτές, μια γιορτή του Oktoberfest με γερμανικές μπύρες και αυθεντικό φαγητό και ένα Wine Walk με περισσότερα από 50 κρασιά. Η εκδήλωση διαθέτει Ζώνη Kids με διαδραστικά παιχνίδια και ψυχαγωγία, καθώς και διαδηλώσεις από τοπικούς σεφ που μαγειρεύουν τις αγαπημένες συνταγές τους.

Οι ζωντανές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κύρια Σκηνή με τοπικές και εθνικές σκηνές, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τροφίμων για Τρώγοντας Τσάι. Σημειώστε ότι η Γεύση του DC έχει πραγματοποιηθεί κατά μήκος της λεωφόρου Pennsylvania NW τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος μεταφέρεται στο έδαφος του Στάδιο RFK. Ο διευρυμένος χώρος επιτρέπει εκτεταμένες ώρες και παρακείμενο χώρο στάθμευσης.

Ημερομηνίες και ώρες: 7-8 Οκτωβρίου 2017, Σάββατο 10 π.μ.-10 μ.μ. Κυριακή 11 π.μ. - 6 μ.μ.

Να φτάσετε στο Φεστιβάλ

Τοποθεσία: Νέο αυτό το έτος! - Στάδιο Στάδιο RFK , Παρτ. 8, 2400 East Capitol Street, SE. Washington, DC Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην εκδήλωση είναι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το στάδιο-οπλοστάσιο. Σημειώστε ότι η στάθμευση εκδηλώσεων είναι $ 15. Το Στάδιο RFK διαθέτει 10.000 χώρους στους χώρους στάθμευσης του. Οι παρτίδες γεμίζουν κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων και των δημοσίων συγκοινωνιών.

Γεύση των χαρακτηριστικών DC

Ιστοσελίδα: www.thetasteofdc.org

Η γεύση της DC έχει συνεργαστεί με την Brainfood, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση ανάπτυξης νέων που αφιερώνεται στην εκπαίδευση και ενδυνάμωση των παιδιών και των εφήβων της περιοχής DC.

Το στάδιο RFK Stadium Grounds φιλοξενεί πολλά δημοφιλή γεγονότα και φεστιβάλ όλο το χρόνο, όπως το μαραθώνιο Rock 'n' Roll DC , το ShamrockFest και το DC Capital Fair. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος για όλες τις εκδηλώσεις.

Οι χώροι βρίσκονται επίσης στην πατρίδα DC Open Air Farmers την Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, από τις 7 π.μ. - 4 μ.μ., από το Μάιο μέχρι τον Δεκέμβριο.