Εκθεσιακός χώρος δεινοσαύρων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας

Smithsonian για να ανοίξει νέα εκθέματα δεινόσαυσης της τέχνης

Ο Smithsonian πρόκειται να παρουσιάσει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δείγματα του T. rex που ανακαλύφθηκε ποτέ! Το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας έχει συνάψει 50ετή δανειακή σύμβαση με το Σώμα των Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ για τη μεταφορά ενός σκελετού Tyrannosaurus rex για ενδεχόμενη έκθεση στη νέα αίθουσα δεινοσαύρων του μουσείου. Γνωστή ως "Wankel T. rex", το σπάνιο απολίθωμα βρέθηκε το 1988 από την Kathy Wankel, έναν κτηνοτρόφο από την Angela,

Montana σε ομοσπονδιακή γη κοντά στο φράγμα Peck Peck στην ανατολική Μοντάνα. Είχε δανειστεί από το Σώμα των Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ στο Μουσείο των Βράχων στο Bozeman, Montana από το 1990 έως το 2011. Ο σκελετός T-rex έφθασε στην Ουάσινγκτον, DC και θα αποτελέσει το κεντρικό κομμάτι του νέου 31.000 τετραγωνικών ποδιών του μουσείου εθνική απολιθωμένη αίθουσα.

Σχετικά με τη Νέα αίθουσα απολιθωμάτων

Ο Smithsonian θα δημιουργήσει μια νέα αίθουσα προϊστορικής ζωής στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας σε ό, τι θα είναι η μεγαλύτερη και πιο σύνθετη ανακαίνιση στην ιστορία του μουσείου. Η νέα αίθουσα θα ολοκληρωθεί το 2019 και θα περιλαμβάνει δείγματα από την απαράμιλλη συλλογή των 46 εκατομμυρίων απολιθωμάτων του μουσείου και θα παρουσιάσει την τελευταία επιστημονική έρευνα στην παλαιοβιολογία. Το παλιό εκθετήριο είναι πλέον κλειστό για να ξεκινήσει ο πλήρης επανασχεδιασμός και ανακαίνιση του εκθεσιακού χώρου. Τρεις ενδιάμεσες εκθέσεις με επικεντρωμένες δεινόσαυρους θα ξεκινήσουν για να δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να βυθιστούν στον αρχαίο κόσμο των δεινοσαύρων και την αιχμή της παλαιοντολογικής έρευνας.

Το μουσείο προγραμματίζει επιπλέον εκθέσεις και προγράμματα για το 2015-2019.

"Οι τελευταίοι αμερικανοί δεινόσαυροι: Ανακαλύπτοντας έναν χαμένο κόσμο".

Ανοιξε τώρα. Η νέα έκθεση των 5.200 τετραγωνικών ποδών, στον δεύτερο όροφο του μουσείου, αναφέρει την ιστορία των τελευταίων χρόνων των δεινοσαύρων των μη πτηνών στη δυτική Βόρεια Αμερική μέσω μιας εξαιρετικής ποικιλίας ζώων και φυτών που ανακαλύφθηκαν στα πλούσια σε ορυκτά στρώματα της κόλασης Κατασκευή ποταμών στη Βόρεια Ντακότα, τη Νότια Ντακότα και τη Μοντάνα.

Διαθέτει ένα γιγαντιαίο, τρώγοντας φυτό Triceratops και ένα ψηλό cast 14 τετραγώνων από ένα T. rex. Η έκθεση παρουσιάζει επίσης άλλα απολιθώματα, τοιχογραφίες αρχαίων περιβαλλόντων, βίντεο παρουσίαση και ένα παιχνίδι σε στυλ "Πώς να γίνετε ένα ορυκτό". Το νέο FossiLab θα είναι επίσης ανοιχτό για τους επισκέπτες να παρακολουθούν το προσωπικό και τους εθελοντές να προετοιμάζουν και να συντηρούν απολιθώματα. Η έκθεση θα παραμείνει επίκαιρη μέχρι την ολοκλήρωση του πρόσφατα ανακαινισμένου δεινοσαύρου και της απολιθωμένης αίθουσας του μουσείου.

Το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία στην Ουάσιγκτον. Βρίσκεται στη 10η οδό και στο Σύνταγμα Ave., ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall.

Δείτε επίσης, το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για να δείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή εκθέματα στο μουσείο.

Το Smithsonian αποτελείται από 19 μουσεία με περισσότερα από 137 εκατομμύρια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων πολλών αναντικατάστατων ιστορικών αντικειμένων, έργων τέχνης, επιστημονικών δειγμάτων και πολιτιστικών εκθεμάτων. Για να μάθετε τα πάντα για αυτά, δείτε έναν οδηγό για όλα τα μουσεία Smithsonian.