Εβδομάδα μπύρας DC 2017

Δείπνο με μπύρα, γεύσεις, εκπαιδευτικά πάνελ, δώρα και πολλά άλλα

Ημερομηνίες: 20-27 Αυγούστου 2017

Η DC Beer Week επιστρέφει στην πρωτεύουσα του έθνους με μια ποικιλία από εκδηλώσεις που εστιάζουν στην μπύρα. Η ετήσια εκδήλωση είναι ιδανική για τους εραστές μπύρας και γιορτάζει τις ζυθοποιίες, τα εστιατόρια, τα μπαρ, τους διανομείς και τους λάτρεις της μπύρας στην περιοχή. Εκατοντάδες χώροι εκδηλώσεων στην Ουάσιγκτον, Βιρτζίνια και Μέριλαντ θα φιλοξενήσουν διάφορες εκδηλώσεις σχετικές με την μπύρα, όπως δείπνα μπύρας, γευσιγνωσίες και πολλά άλλα.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια περιλαμβάνουν θέματα όπως ο λυκίσκος και η τοπική γεωργία. Μπορούμε να το παρασκευάσουμε: Γυναίκες και ζυθοποιία. Πώς κυβέρνηση επηρεάζει τη μπύρα σας με το "The Craft Beer Lobbyist" Mick Nardelli; και Μικροβιολογία: Ζυθοποιία με σφάλματα.

Η Εβδομάδα Μπύρας DC ξεκίνησε από τον τοπικό διανομέα Jeff Wells και από τον chef / beer aficionado Teddy Folkman ξεκίνησε το 2008 για να γιορτάσει την τοπική βιοτεχνική κοινότητα μπίρας. Έκτοτε, η εκδήλωση έχει αυξηθεί κάθε χρόνο προσελκύοντας χιλιάδες από τους εαυτούς που διακρίνονται για μπίρες και τους εγχώριους ζυθοποιούς με τον περιστασιακό μπύρα. Αρχίζοντας το 2016, η Εβδομάδα Μπύρας της DC θα προγραμματιστεί επίσημα και θα διεξαχθεί από το Guild of Brewers 'DC.

Μια δειγματοληψία των εικοσιτεσσάρων εκδηλώσεων της Εβδομάδας μπίρας

Συμμετέχουσες ζυθοποιίες

Ιστοσελίδα: www.dcbeerweek.net

Δείτε επίσης, Ετήσια Φεστιβάλ Μπύρας στην περιοχή Ουάσιγκτον DC