Εθνική Εβδομάδα Αστυνομίας 2017: Ουάσιγκτον DC

Εκτιμώντας την εβδομάδα μνήμης επιβολής του νόμου

Κάθε Μάιο, κατά τη διάρκεια της Εθνικής Αστυνομικής Εβδομάδας, οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την υπηρεσία και τη θυσία της αμερικανικής επιβολής του νόμου και αποτίουν φόρο σε όσους έχασαν τη ζωή τους στη γραμμή των καθηκόντων. Χιλιάδες αστυνομικοί από όλο τον κόσμο επισκέπτονται την Ουάσινγκτον για να συμμετάσχουν σε μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις. Μια επαγρύπνηση υπό το φως των κεριών πραγματοποιείται στο μνημόσυνο των εθνικών εκτελεστικών αρχών προς τιμήν των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους εκείνο το έτος.

Τα ονόματα που είναι χαραγμένα στο μνημείο περιλαμβάνουν πεσμένους αξιωματικούς από τα 50 κράτη, την περιφέρεια της Κολούμπια, τα εδάφη των ΗΠΑ και τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου και στρατιωτικής αστυνομίας. Αυτή η εκδήλωση, καθώς και μια μνημόσυνη στο έδαφος του κτιρίου των ΗΠΑ Capitol, είναι ανοιχτά στο κοινό.

Ημερομηνίες: 15-21 Μαΐου 2017. Η Εθνική Ημέρα Μνήμης των Αξιωματικών Ειρήνης είναι τη Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εθνικής Αστυνομικής Εβδομάδας

Για ένα πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Εθνικής Αστυνομικής Εβδομάδας στην Ουάσιγκτον, DC, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.policeweek.org.

Ο εθνικός νόμος επιβολής του νόμου Memorial Fund είναι ένας ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται για να δημιουργήσει το Εθνικό Μουσείο Επιβολής του Νόμου για να πει την ιστορία της αμερικανικής επιβολής του νόμου μέσω υψηλής τεχνολογίας, διαδραστικών εκθέσεων, ιστορικών αντικειμένων και εκτεταμένου εκπαιδευτικού προγραμματισμού. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια για το Μουσείο.