Επισκεφτείτε το Ground Zero στην τοποθεσία World Trade Center

Το μνημείο και το μουσείο 9/11 προσθέτει προοπτική στην εθνική τραγωδία

Ο χώρος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου είναι ένας σημαντικός τόπος για όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στις ζωές που χάθηκαν στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και να αποκτήσουν κάποια προοπτική σε αυτή τη μοιραία ημέρα. Το αποτύπωμα των 16 στρεμμάτων στο χαμηλότερο Μανχάτταν περιλαμβάνει μια μνημειακή πλατεία 8 στρεμμάτων αφιερωμένη στα θύματα και τους επιζώντες της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 26ης Φεβρουαρίου 1993 εκεί.

9/11 Memorial

Το μνημόσυνο 9/11 εγκαινιάστηκε κατά την 10η επέτειο από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2011, με τελετή για τις οικογένειες των θυμάτων.

Ανοίγει στο ευρύ κοινό την επόμενη μέρα.

Το μνημόσυνο 9/11 περιλαμβάνει τα ονόματα των σχεδόν 3.000 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και του Πενταγώνου της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και της βομβιστικής επίθεσης της 26ης Φεβρουαρίου 1993 στην οποία σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου . Οι διπλές αντανακλαστικές πισίνες, με τα ονόματα των θυμάτων που είναι εγγεγραμμένα στα χάλκινα πλαίσια που τους περιβάλλουν, καθώς και οι μεγαλύτεροι καταρράκτες της χώρας που καταρράχθηκαν κάτω από τις πλευρές, κάθονται στον αρχικό χώρο των Δίδυμων Πύργων. Η πλατεία που περιβάλλει τις διπλές πισίνες ενός στρεμμάτων περιλαμβάνει ένα άλσος από περίπου 400 βόρειες αμερικανικές βάλτορες βελανιδιές και ένα ειδικό αχλαδιού Callery, γνωστό ως Survivor Tree γιατί άκμασε και πάλι μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου αφήνοντας να καεί και να σπάσει.

Ο χώρος μνημείων ανοίγει καθημερινά στο κοινό από τις 7:30 π.μ. έως τις 9 μ.μ. χωρίς χρέωση εισόδου. Η νωρίς το πρωί συνήθως σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία για κάποια ειρήνη και ησυχία, πριν να εισβάλει η πλήρης κακοφωνία των ήχων της πόλης.

Τα πλήθη συνήθως ξεφλουδίζουν λίγο το βράδυ, και μετά το σκοτάδι, το νερό που διασχίζει τις αντανακλαστικές πισίνες μετατρέπεται σε μια λαμπερή κουρτίνα και οι επιγραφές των θυμάτων φαίνεται να είναι χαραγμένες σε χρυσό.

Εθνικό Μουσείο Μνημείου 11 Σεπτεμβρίου

Το Μουσείο Μνημείων 9/11 άνοιξε για το κοινό στις 21 Μαΐου 2014.

Η συλλογή των μουσείων περιλαμβάνει περισσότερες από 23.000 εικόνες, 500 ώρες βίντεο και 10.000 έργα τέχνης. Η είσοδος στο αίθριο του Μουσείου Μνήμης 9/11 στεγάζει δύο τρίαινα από την πρόσοψη του WTC 1 (βόρειος πύργος), που μπορείτε να δείτε χωρίς να πληρώσετε μουσείο.

Οι ιστορικές εκθέσεις καλύπτουν τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και επίσης διερευνούν την παγκόσμια διάθεση που οδηγεί στα γεγονότα εκείνης της ημέρας και τη συνεχιζόμενη σημασία τους. Η έκθεση μνημείων παρουσιάζει φωτογραφίες πορτρέτου καθενός από τους 2.977 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα, με ένα διαδραστικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να μάθετε περισσότερα για τα άτομα. Στην αίθουσα του Ιδρύματος, μπορείτε να δείτε έναν τοίχο από την ίδρυση ενός από τους δίδυμους πύργους και μια χαλύβδινη στήλη ύψους 36 ποδιών που εξακολουθεί να καλύπτεται με τις θέσεις που λείπουν οι αφίσες εκεί τις ημέρες που ακολούθησαν την καταστροφή. Η ταινία Αναγέννηση στο Ground Zero ακολουθεί την άνοδο του νέου Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Οι επισκέπτες περνούν κατά μέσο όρο δύο ώρες στο μουσείο. Ανοίγει καθημερινά στις 9 π.μ., με την τελευταία είσοδο από Κυριακή έως Πέμπτη στις 6 μ.μ. και την τελευταία είσοδο την Παρασκευή και το Σάββατο στις 7 μ.μ. Η είσοδος κοστίζει 24 δολάρια για ενήλικες, 15 δολάρια για νέους ηλικίας 7 έως 12 ετών και 20 δολάρια για νέους ενήλικες, φοιτητές και ηλικιωμένους . Αμερικανοί βετεράνοι εισέρχονται για $ 18, και τα μέλη της οικογένειας των θυμάτων εισέρχονται δωρεάν.

Προ-παραγγείλετε εισιτήρια online.

9/11 Μουσείο Αφιερώματος

Ο Σύνδεσμος Οικογενειών του Σεπτεμβρίου 11 συνέδεσε το Μουσείο Αφιερωμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, για να συνδυάσει όσους θέλουν να μάθουν για την 11η Σεπτεμβρίου με αυτούς που το έζησαν. Οι οθόνες παρουσιάζουν λογαριασμούς από πρώτο χέρι τόσο από τους επιζώντες όσο και από τα μέλη της οικογένειας των θυμάτων, καθώς και αντικείμενα από το site, πολλά από τα οποία προέρχονται από τις οικογένειες των χαμένων στις 9/11. Από τότε που το Μουσείο Αφιερώσεων άνοιξε το 2006, τα μέλη της οικογένειας, οι επιζώντες, οι πρώτοι ανταποκριτές και οι κάτοικοι του Μανχάταν μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες σε πεζοπορίες και στις αίθουσες του μουσείου.

Το μουσείο ανοίγει καθημερινά στις 10 π.μ. και κλείνει στις 5 μ.μ. την Κυριακή και στις 6 μ.μ. την υπόλοιπη εβδομάδα. Η είσοδος κοστίζει $ 15 για ενήλικες, $ 5 για παιδιά ηλικίας 8 έως 10 ετών και $ 10 για φοιτητές και ηλικιωμένους.

Ξεναγήσεις

Για καθοδήγηση καθώς εξερευνάτε την τοποθεσία WTC και το Ground Zero, μια περιήγηση κάνει μια καλή επιλογή.

Μπορείτε να επιλέξετε από ξεναγήσεις και εκδρομές με ξεναγό, διευκολύνοντας τον προσανατολισμό και τη μεγιστοποίηση του χρόνου σας στους χώρους.

Να πάρει εκεί

Η περιοχή του World Trade Center βρίσκεται στο χαμηλότερο Μανχάταν, που δεσμεύεται από τη βόρεια οδό Vesey Street, τη Liberty Street στα νότια, την εκκλησία Street στα ανατολικά και την εθνική οδό West Side. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε 12 γραμμές του μετρό και τραίνα PATH από δύο βολικούς κόμβους μεταφοράς.

Δραστηριότητες σε κοντινή απόσταση

Το Κάτω Μανχάταν περιλαμβάνει πολλά ιστορικά αξιοθέατα, όπως το Battery Park και το πλοίο προς το νησί Ellis και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Η Wall Street και η χρηματιστηριακή αγορά της Νέας Υόρκης στην οικονομική περιοχή της Νέας Υόρκης και η φημισμένη γέφυρα του Μπρούκλιν, μία από τις παλαιότερες και πιο γραφικές γέφυρες του δρόμου της χώρας, καλύπτει τον Ανατολικό Ποταμό για να συνδέσει τους δήμους του Μανχάταν και του Μπρούκλιν.

Διάσημοι σεφ και εστιατόριοι όπως ο Daniel Boulud, ο Wolfgang Puck και ο Danny Meyer λειτουργούν στο χαμηλότερο σημείο του Μανχάταν, όπου μπορείτε να βρείτε και δημοτικά κτίρια όπως τα Delmonico's, PJ Clarke's και Nobu.