Γιορτή ομοφυλοφίλων της Κολωνίας 2016 - Ημέρα 2016 της οδού Χριστόφορος της Κολωνίας

Γιορτάζοντας την Ημέρα του Χριστόφορου Οδού στην Κολωνία

Μακριά μια από τις πιο γκέι πόλεις της Ευρώπης, η Κολωνία βρίσκεται στην καρδιά της γραφικής Ρηνανίας της Γερμανίας και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Είναι μια γραφική, πολιτιστικά πλούσια και φιλική πόλη που φιλοξενεί επίσης ένα θαυμάσιο εορταστικό και καλοφωτισμένο φεστιβάλ Gay Pride στις αρχές Ιουλίου, που ονομάζεται Ημέρα του Χριστόφορου Οδού. Το 2016, το Gay Pride της Κολωνίας πραγματοποιείται από την 1η Ιουλίου έως τις 3 Ιουλίου, αν και υπάρχουν αρκετά συναφή γεγονότα που οδηγούν σε αυτό.

Από τη νύχτα της Παρασκευής μέχρι την Κυριακή (1 Ιουλίου έως 3 Ιουλίου), υπάρχει ένα μεγάλο φεστιβάλ Gay Pride που λαμβάνει χώρα στη γοητευτική συνοικία της Παλιάς Πόλης της Κολωνίας. Η δράση λαμβάνει χώρα στο Heumarkt και ξεκινά συνήθως στις 16:00 την Παρασκευή και στη συνέχεια πάλι το Σάββατο και την Κυριακή, αρχίζοντας στις 11:00 κάθε μέρα. Προτεινόμενα περιλαμβάνουν ποικίλες τελετές και ομιλίες, χορευτική μουσική από μεγάλους DJs και παραστάσεις από διάφορους κορυφαίους διασκεδαστές και μουσικούς. Εδώ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα γεγονότων που αναδεικνύουν την υπεροχή της Κολωνίας.

Επιπλέον, την Κυριακή (3 Ιουλίου), η επίσημη παραμονή της ημέρας Christopher Street πραγματοποιείται παραδοσιακά το μεσημέρι - και κοιτάξτε έξω, γιατί αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες παρελάσεις στην Ευρώπη, προσελκύοντας περίπου 1 εκατομμύριο συμμετέχοντες και θεατές σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις.

Κινέζοι ομοφυλόφιλοι πόροι

Πολλά από τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα της πόλης - για να μην αναφέρουμε gay clubs - έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride.

Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, τα οποία διανέμονται σε δημοφιλή γκέι μπαρ. Και επισκεφτείτε τον Ταξιδιωτικό Οδηγό της Κολωνίας από την Patroc.com, η οποία είναι πολύ βολική και έχει εκτενείς πληροφορίες για την τοπική ομοφυλοφιλική σκηνή. Άλλοι εξαιρετικοί πόροι σχεδιασμού ταξιδιού είναι ο ιστότοπος GLBT που παράγεται από τον τουρισμό της Κολωνίας και ο ιστότοπος της γερμανικής υπηρεσίας τουρισμού στο ταξίδι GLBT.