Μουσείο σοκολάτας στην Κολωνία

Το εργοστάσιο Willy Wonka της Γερμανίας

Τα παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να ικανοποιήσουν το γλυκό τους δόντι στο Schokoladenmuseum (Μουσείο Σοκολάτας) στην Κολωνία . Παρουσιάζει την καλλιτεχνική καλλιέργεια σοκολάτας των 5.000 χρόνων σε όλο τον κόσμο και είναι ένα από τα πιο επισκέψιμα μουσεία της πόλης .

Ιδρύθηκε το 1993, το μουσείο γιορτάζει την 25η επέτειό του τον Οκτώβριο του 2018. Πάνω από 14 εκατομμύρια έχουν περάσει από αυτές τις νόστιμες πόρτες. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να επισκεφθείτε το μουσείο φέτος, αναμένετε ελαφρές προβολές, μοναδικές δημιουργίες σοκολάτας και ειδικές εκδηλώσεις.

Αυτή είναι μια πρέπει να δείτε τοποθεσία στην πόλη, διαβάστε έτσι όλα για το Μουσείο Σοκολάτας στην Κολωνία και σχεδιάστε μια νόστιμη επίσκεψη.

Αξιοθέατα στο μουσείο σοκολάτας της Κολωνίας

Εκθέσεις

Στην τεράστια έκθεση του μουσείου, 4.000 m 2 , μπορείτε να μάθετε για την ιστορία της σοκολάτας: από τη σοκολάτα των Μάγια «ποτό των θεών» μέχρι τις αγαπημένες σοκολάτες στη Γερμανία και πέρα ​​από αυτήν. Υπάρχουν πάνω από 100.000 αντικείμενα στην οθόνη.

Ο Κινηματογράφος Σοκολάτας παρέχει εμφανίσεις περιστασιακά αμήχανα, συχνά ξεκαρδιστικά, διαφημίσεις σοκολάτας από το 1926 μέχρι σήμερα. Δείτε το πολύτιμο πορσελάνη του 18ου και του 19ου αιώνα, το οποίο ήταν και ένα σκάφος για σοκολάτα και ένα έργο τέχνης που απεικονίζει τη σημασία του.

Περπατήστε στο θερμοκήπιο του μουσείου με τα ζωντανά κακάο του και ανακαλύψτε πώς το κακάο γίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος σοκολάτα στη μίνι μονάδα παραγωγής του μουσείου στον επάνω όροφο. Οι διαδραστικές οθόνες είναι προσβάσιμες για όλες τις ηλικίες και τα κείμενα των εκθέσεων είναι ευχάριστα στα αγγλικά και τα γερμανικά.

Ξενάγηση

Περισσότεροι από 4.500 άνθρωποι λαμβάνουν την ξενάγηση κάθε χρόνο. Αυτό επιτρέπει στους οπαδούς της σοκολάτας να περάσουν από το μουσείο κερδίζοντας την εμπιστευτική γνώση των σοκολάτας.

Οι εκδρομές προσφέρονται τακτικά στα αγγλικά, γαλλικά, ολλανδικά και γερμανικά. Οι ξεναγήσεις κοστίζουν 3,50 € + εισιτήριο εισόδου.

Εκτός από τις τυποποιημένες ξεναγήσεις, το μουσείο προσφέρει περιηγήσεις σε ειδικά θέματα, ημερήσια προγράμματα και περιηγήσεις για παιδιά.

Η σιντριβάνια της σοκολάτας

Ένα σημάδι για τα παιδιά - α, ποιοι κάνουμε λάθη; Το επίκεντρο για όλους είναι το τεράστιο σιντριβάνι σοκολάτας ύψους 10 ποδιών (3 μέτρων). Ερχόμενοι στο τέλος της έκθεσης, οι επισκέπτες δίνουν ένα φλυτζάνι φρεσκοτριμμένο από τον καταρράκτη νόστιμης σοκολάτας.

Cafe, κατάστημα και αγορά

Εάν αυτός ο δοκιμαστής δεν ήταν αρκετός μετά από όλα τα εκθέματα στο στόμα, υπάρχει επίσης ένα κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε μια σειρά από γερμανική και ελβετική σοκολάτα, όπως αυτές της φημισμένης Lindt & Sprüngli , συνεργατών της εγκατάστασης. Περίπου 400 κιλά σοκολάτας παράγονται εδώ κάθε μέρα και οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τους δασκάλους στην εργασία. Βρείτε μοναδικά προφίλ γεύσης ή δημιουργήστε το δικό σας μπαρ. Μπορείτε επίσης να πάρετε τη σοκολάτα σας εξατομικευμένη με ένα μήνυμα ή το όνομά σας. Αγοράστε σοκολάτες για να ικανοποιήσετε το γλυκό-δόντι σας για τώρα, μια armload να πάρει το σπίτι ως δώρα για τους φίλους και την οικογένειά σας.

Υπάρχει επίσης το CHOCOLAT Grand Café με πανοραμική θέα στον ποταμό Ρήνο. Η ζεστή σοκολάτα εμφανίζεται στα καλύτερα της, τόσο παχιά μπορεί να κρατήσει ένα κουτάλι. Συνδυάστε το με μια ποικιλία από κέικ, καφέδες και σνακ για να ενισχύσετε την ενέργειά σας πέρα ​​από τη βιασύνη της ζάχαρης.

Οι εκτεταμένες χριστουγεννιάτικες αγορές της Κολωνίας εκτείνονται επίσης μπροστά από το μουσείο από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο .

Καλαίσθητα περίπτερα πωλούν χειροποίητα χειροποίητα χειροποίητα, κούπες από γλουτέν και καλές ευχές για δωρεάν.

Πληροφορίες επισκεπτών για το μουσείο σοκολάτας της Κολωνίας

Εισαγωγή Μουσείου Σοκολάτας

Ώρες λειτουργίας του Μουσείου Σοκολάτας της Κολωνίας