Τα τρένα στο Κέντρο NorthPark

Εάν ένα τρένο παιχνιδιών είναι η ιδέα σας για την τέλεια περίοδο διακοπών, τότε αυτή είναι μια δραστηριότητα που πρέπει να δούμε για την οικογένειά σας. Τα τρένα στο NorthPark Center είναι το πιο εξελιγμένο εκθετήριο τρένων διακοπών παιχνιδιών στο Τέξας, με μηχανές που ταξιδεύουν σε όλη την Αμερική, πέρα ​​από τον ορίζοντα του Ντάλλας, στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Αγγλία και την Ουάσινγκτον, DC

Το αξιοθέατο εκτίθεται στο NorthPark Center, Level Two, Nordstrom Wing μεταξύ Sephora και Free People.

Τα τρένα στο NorthPark Center Essentials

Τα τρένα βρίσκονται στο NorthPark Center, δεύτερο επίπεδο, κοντά στο Nordstrom. Η διεύθυνση είναι η North Central Expressway στο Northwest Highway, 8687 N. Central Expressway, Dallas, TX 75225

Η έκθεση 2017-2018 διαρκεί από τις 18 Νοεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Ωρες:
Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.
Κυριακή από τις 12:00 έως τις 18:00.
Ώρες διακοπών:
(11/24, 11/25, 12 / 16-12 / 26)
Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.
Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Έκθεση Κλειστή: Ημέρα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων
Πρώιμες κλειστοί: Ημέρα των Ευχαριστιών: 10 π.μ. έως 6 μ.μ., παραμονή των Χριστουγέννων: 9 π.μ.-4 μ.μ., Παραμονή Πρωτοχρονιάς: 12 μ.μ. έως 4 μ.μ., Πρωτοχρονιά: 10 π.μ. έως 6 μ.μ.

Αδεια:

Σχετικά με το σπίτι του Ronald McDonald στο Ντάλας

Ο Οίκος Ronald McDonald του Ντάλλας υπάρχει για να υπηρετεί και να συντηρεί οικογένειες όταν σοβαρή ασθένεια ή τραυματισμός χτυπά το πιο αγαπημένο μέρος της ζωής τους, τα παιδιά τους.

Το πρόγραμμα Ronald McDonald House χτίστηκε με την απλή ιδέα ότι τίποτε άλλο δεν πρέπει να έχει σημασία όταν μια οικογένεια επικεντρώνεται στην επούλωση του παιδιού - όχι όπου μπορούν να αντέξουν οικονομικά να μείνουν, πού θα πάρουν το επόμενο γεύμα τους ή πού θα βάλουν το κεφάλι τους νύχτα για ξεκούραση. Από το 1981, όταν ανοίγει η πόρτα του Ronald McDonald House του Ντάλας, βοήθησαν περισσότερες από 36.000 οικογένειες.

Φέτος, το Σώμα θα βοηθήσει περίπου 2.000 οικογένειες. Αυτές οι οικογένειες προέρχονται από όλο τον κόσμο στην περιοχή του Ντάλλας λόγω της δύναμης των τοπικών νοσοκομείων και της θεραπείας που θα λάβουν τα παιδιά τους εδώ.

Ενδιαφέροντα γεγονότα για τα τρένα στο NorthPark