Υδατοπωλείο στα χωριά

Διαφάνειες νερού εσωτερικού χώρου

Το Waterpark στο The Villages του Τέξας είναι αρκετά μικρό από τα βιομηχανικά πρότυπα. Χωρίς τα πιο συναρπαστικά αξιοσημείωτα αξιοθέατα των μεγαλύτερων εσωτερικών πάρκων νερού όπως μια βόλτα σερφ, ένα ανηφορικό καταρράκτη ή μια βόλτα με κύπελλο . Παρέχει, ωστόσο, βασική διασκέδαση στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένης μίας μικρής πισίνας με κύματα, ενός τεμπέλης ποταμού, τεσσάρων νεροτσουλήθρων και ενός διαδραστικού σταθμού υδροληψίας με έναν κάδο απορριμμάτων. Η περιοχή Aqua Playscape είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μικρά παιδιά και νεότερους επισκέπτες.

Το υδάτινο πάρκο διαθέτει γυάλινη οροφή και τοίχους για να μεγιστοποιήσει το εξωτερικό φως. Η αναδιπλούμενη οροφή μπορεί να ανοίξει κατά τη διάρκεια θερμότερων καιρικών συνθηκών.

Το υδάτινο πάρκο είναι μέρος του θέρετρου The Villages. Οι ιδιοκτήτες και οι επισκέπτες στο θέρετρο λαμβάνουν μειωμένες τιμές και προτιμούν την πρόσβαση στο υδάτινο πάρκο, αλλά το ευρύ κοινό είναι ευπρόσδεκτο και στο πάρκο. Άλλα χαρακτηριστικά του πάρκου περιλαμβάνουν αίθουσα συσκέψεων, κατάστημα δώρων και σνακ μπαρ.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Το waterpark βρίσκεται στο Holiday Inn Club Vacations Villages Resort στο Flint του Τέξας (περίπου 2 ώρες ανατολικά του Ντάλλας) και ο αριθμός τηλεφώνου είναι 903-534-8400

Κατευθύνσεις

Η πραγματική διεύθυνση είναι 18270 Singing Wood Lane στο Flint.

Από το Ντάλας: Ι-30Ε έως US-80 Ε έως Ι-20Ε. Πάρτε την έξοδο 556 στο US-69 / Tyler. Δεξιά στο βρόχο 323. Δεξιά στο TX-155. Ακριβώς στο Big Eddy Rd. Αριστερά στο FM-2661. Ακριβώς πάνω στην Singing Wood Lane.

Από το Shreveport: I-20W έως US-271 προς τον Tyler. Ακριβώς στην E. Gentry Pkwy / State Spur 147.

Αριστερά στο TX-110. Ακριβώς στο TX-155 στην εθνική οδό Frankston. Ακριβώς στο Big Eddy Rd. Αριστερά στο FM-2661. Ακριβώς πάνω στην Singing Wood Lane.

Μέγεθος

Αυτό το τετράγωνο μήκος του εσωτερικού πάρκου είναι 25.000 πόδια. Για λόγους σύγκρισης, μερικά μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού μπορούν να εκτείνονται σε 200.000 τετραγωνικά πόδια και περισσότερο. Διαβάστε περισσότερα στο χαρακτηριστικό μου, " A Lotta Water: Ποιος έχει το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού;

"

Πολιτική εισδοχής

Το πάρκο νερού είναι ανοικτό στο κοινό, αν και τα μέλη Silverleaf έχουν προτεραιότητα όταν το πάρκο είναι γεμάτο. Τα μέλη λαμβάνουν επίσης μειωμένες τιμές. Μειωμένες τιμές για παιδιά, επισκέπτες που φτάνουν μετά τις 4 μ.μ., και επισκέπτες που δεν σχεδιάζουν να πάνε στο νερό. Τα παιδιά κάτω των 36 ιντσών είναι δωρεάν. Παρέχονται διαλείμματα πολλαπλών ημερών και εποχής.

Πότε είναι ανοιχτό το πάρκο;

Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αλλά κλείνει τις καθημερινές. Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα παρακάτω για ώρες.

Τι αφορά τα μέρη και τις ομάδες;

Το πάρκο προσφέρει πακέτα κόμματος που περιλαμβάνουν ειδικές τιμές εισόδου, αίθουσα συσκέψεων, φαγητό και ποτά. Διατίθενται ειδικές τιμές για ομάδες 12 και άνω.

Τι να φάτε;

Το πάρκο δεν επιτρέπει στους επισκέπτες να φέρουν τα δικά τους τρόφιμα ή ποτά. Προσφέρει ένα καφέ που διαθέτει πίτσα καθώς και σάντουιτς του μετρό.

Κοντινά υδάτινα πάρκα

Ο επίσημος δικτυακός τόπος είναι το WaterPark στα χωριά.