Μεγάλη Γαλάζια Κοκκινοσκουφίτσα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το Great Wolf Lodge Grapevine στο Τέξας προσφέρει το ίδιο είδος διασκέδασης εσωτερικού πάρκου διασκέδασης με άλλα θέρετρα της αλυσίδας με μεγάλη θεματολογία στο Wisconsin Dells, Sandusky, Ohio και αλλού. Το θέρετρο Grapevine, ωστόσο, έχει ένα από τα μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού της αλυσίδας και διαθέτει ορισμένα αξιοθέατα αξιοθέατων, όπως το Hownel 'Tornado funnel ride και το Cannon Bowl.

Συγκρίνετε τιμές για το Great Wolf Lodge στο TripAdvisor.

Εκτός από τα αξιοθέατα του θαλάσσιου πάρκου, το θέρετρο διαθέτει μια τεράστια στοά με παιχνίδια εξαργύρωσης, εστιατόρια στο ξενοδοχείο, γυμναστήριο και ένα Elements Spa για να περιποιηθείτε και να βοηθήσετε να ξεφορτωθούν τις ρυτίδες από τους επισκέπτες με νερό. Περιλαμβάνει επίσης ένα Scooops Kid Spa σχεδιασμένο ειδικά για tweens και gr8_space (που είναι η τρελή ορθογραφία του Great Wolf, όχι η δική μου), ένα κέντρο τεχνολογίας που δημιουργήθηκε για εφήβους. Τα καταλύματα που είναι φιλικά προς τα παιδιά στο Texas Great Wolf Lodge περιλαμβάνουν 402 δωμάτια με σουίτες. Μια επέκταση που προγραμματίζεται για το Δεκέμβριο του 2008 θα φέρει τον αριθμό των σουιτών μέχρι 605 και θα εισαγάγει χώρο συνάντησης και λειτουργίας.

Το Great Wolf Lodge Grapevine προσφέρει επίσης ένα διαδραστικό αξιοθέατο MagiQuest. Η εμπειρία επιπλέον χρέωσης βυθίζει τους παίκτες σε ένα περιβάλλον φαντασίας υψηλής τεχνολογίας, με πολλούς παίκτες, που μοιάζει κάπως με το περπάτημα σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

Τοποθεσία και τηλέφωνο:

Grapevine, Τέξας

1-800-693-WOLF

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

80.000

Εισιτήρια και πολιτική εισόδου:

Όπως και με τα άλλα Great Wolf Resorts, το υδάτινο πάρκο περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου και είναι ανοιχτό μόνο για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Δεν διατίθενται ημερήσιες ημέρες για το ευρύ κοινό.

Κατευθύνσεις:

Το Great Wolf Lodge Grapevine βρίσκεται στη διασταύρωση της εθνικής οδού 26 και της επιχείρησης 114 απέναντι από το Gaylord Texan.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο Dallas / Fort Worth.

Χαρακτηριστικά:

Διαδρομές με χιονοστιβάδα, διαφάνειες σωλήνων, διαφάνειες σώματος, παιδικά διαφάνειες, βόλτα με κύλινδρο, πισίνα με κύματα, πισίνα με δραστηριότητες, τεμπέληδες ποτάμι, 2 ιαματικά λουτρά και διαδραστική δομή παιχνιδιού με κάδο ανατροπής.

Δείτε το θέρετρο:

Μεγάλη συλλογή φωτογραφιών Wolf Wolf Lodge Grapevine

Άλλες Πληροφορίες Water Park:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις βόλτες στο Grapevine, Texas Great Wolf Lodge; Διαβάστε αυτές τις κριτικές για παρόμοια αξιοθέατα σε άλλα υδάτινα πάρκα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Great Wolf:

Βρείτε άλλα θέρετρα Great Wolf Lodge στο Great Wolf Lodge Resort Guide .

Μεγάλη φωτογραφία του Wolf Lodge

Επίσημη ιστοσελίδα:

Great Wolf Lodge Resorts