Ιδέες διακοπών Σεπτεμβρίου στο Τέξας

Αν και πολλοί άνθρωποι συνδέουν διανοητικά το Σεπτέμβριο με το φθινόπωρο, σύμφωνα με το ημερολόγιο παραμένει ένας καλοκαιρινός μήνας. Λοιπόν, τουλάχιστον εν μέρει, καθώς οι τελευταίες τρεις εβδομάδες του καλοκαιριού πέφτουν το Σεπτέμβριο. Φυσικά, όποιος έχει επισκεφθεί το Τέξας κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να συμφωνήσει με την καλοκαιρινή κατηγοριοποίηση, καθώς ο καιρός τον Σεπτέμβριο είναι ακόμα αρκετά ζεστός στο κράτος Lone Star. Αλλά, στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, αυτό είναι καλό, καθώς οι επισκέπτες είναι σε θέση να συμμετάσχουν σχεδόν σε όλες τις δραστηριότητες του Τέξας για διακοπές, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με τα τεράστια πλήθη του καλοκαιριού.

Για οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας, δεν είναι τόσο ωραίο, καθώς έχουν περιορισμένο χρόνο "απόδραση" κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο που πραγματοποιήθηκαν αυτό το μήνα και πολλά τοπικά αξιοθέατα και σημεία διακοπών διάσπαρτα σε ολόκληρο το Τέξας.

Θυμηθείτε, το Σεπτέμβριο είναι ακόμα καλοκαίρι

Οι αρχές Σεπτεμβρίου είναι ακόμα καλοκαίρι και, για το σκοπό αυτό, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν θερινές διακοπές. Η κολύμβηση, το σέρφινγκ, το σέρφινγκ, το τζετ σκι, το θαλάσσιο σκι και όλα τα άλλα θαλάσσια σπορ που διατίθενται στις λίμνες του Τέξας και κατά μήκος της ακτής θα είναι ακόμα διαθέσιμα καθώς οι θερμοκρασίες του ύδατος και του αέρα είναι ακόμα αρκετά ζεστές το Σεπτέμβριο για λάτρεις των θαλάσσιων σπορ βρεγμένος." Επιπλέον, η μεγάλη πλειοψηφία θεματικών πάρκων του Τέξας, τα υδάτινα πάρκα και άλλα θερινά αξιοθέατα παραμένουν ανοιχτά το Σεπτέμβριο, τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα Σαββατοκύριακα. Έτσι, τα δημοφιλή καυτά σημεία του καλοκαιριού όπως το Six Flags Fiesta Texas, το Schlitterbahn (New Braunfels, το Galveston και το South Padre Island locations), το SeaWorld San Antonio, το Six Flags - Dallas και άλλοι θα εξακολουθούν να αποτελούν βιώσιμη επιλογή για όσους επισκέπτονται το Τέξας τον Σεπτέμβριο.

Και μετά το φθινόπωρο

Φυσικά, παρά το γεγονός ότι είναι κυρίως ένας καλοκαιρινός μήνας, ο Σεπτέμβριος είναι επίσης ο πρώτος πλήρης μήνας μιας από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες πτώσης - το ποδόσφαιρο. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, οι Texans λαμβάνουν σοβαρά το ποδόσφαιρο. Κάθε Σαββατοκύριακο, από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, διοργανώνονται γυμνασιακά, κολέγια και επαγγελματικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια σε ολόκληρη την Πολιτεία Lone Star.

Αυτά τα παιχνίδια είναι δημοφιλή τόσο για τους κατοίκους του Τέξας όσο και για τους επισκέπτες.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία υπαίθριων ευκαιριών ψυχαγωγίας διαθέσιμες στο Τέξας κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Ο ένατος μήνα είναι ο πρώτος χρόνος για την πτηνοτροφία στο Τέξας. Το Σεπτέμβριο είναι επίσης μια καλή στιγμή για πεζοπορία, κατασκήνωση, αναρρίχηση σε βράχους και ψάρεμα στην πολιτεία Lone Star. Τις περισσότερες φορές, το Σεπτέμβριο βλέπει τον καλοκαιρινό καιρό σε ολόκληρο το Τέξας, που σημαίνει ότι τα περισσότερα θαλάσσια σπορ είναι επίσης μια πιθανότητα.

Ώρα Φεστιβάλ

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους μήνες στο Τέξας, ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος φεστιβάλ, εκδηλώσεις και εορτασμοί. Στην πραγματικότητα, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του έτους - η Κρατική Έκθεση του Τέξας - ξεκινάει τον Σεπτέμβριο. Αυτό το φεστιβάλ 24 ημερών ξεκινάει από τα τέλη Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Το γνωστότερο για τις μυριάδες βαθιά τηγανητά τρόφιμα που διατίθενται από τους πωλητές της κρατικής πλατφόρμας, τις πολυάριθμες συναυλίες κορυφαίων ραφιών και το παιχνίδι ποδοσφαίρου κολλεγίων Τέξας-Οκλαχόμα, η κρατική έκθεση του Τέξας έχει πάρα πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και είναι σίγουρα ένα "must see" επισκέπτες στο Τέξας κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αρκετά άλλα γνωστά φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα κάθε Σεπτέμβριο. Το WestFest, που διοργανώθηκε στη μικρή πόλη West, λίγο έξω από το Waco, είναι ένα από τα μεγαλύτερα τσεχικά φεστιβάλ πολιτιστικής κληρονομιάς στην πολιτεία, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 20.000 επισκέπτες ετησίως.

Ένα από τα πιο μοναδικά γεγονότα του κράτους πραγματοποιείται επίσης τον Σεπτέμβριο. Το Fantastic Fest του Austin είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου στη χώρα. Βασισμένη στο Cinema Drama του Alamo στο Όστιν και χρησιμοποιώντας πολλά άλλα θέατρα σε όλη την πόλη, το Fantastic Fest διαθέτει νέες ταινίες τρόμου, sci-fi, δράσης και φαντασίας. Επίσης, το Σεπτέμβριο, το Φεστιβάλ Hot Sauce του Χιούστον είναι η εκδήλωση του Bayou City για κάθε είδος σάλτσας με λίγη «κλωτσιά» σε αυτό, όπως ζεστή σάλτσα, σάλτσα, σάλτσα μπάρμπεκιου, μίξη Bloody Mary και πολλά άλλα, ενώ στο Brady, Πρωτάθλημα BBQ Goat Cookoff είναι τόσο δημοφιλής και μοναδική.