Κορυφαίες επιλογές για ανεμιστήρες Star Wars στο World Disney

Από την οικοδόμηση της δικής σου φώτα στη συνάντηση με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, τα Disney World Resorts προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές ευκαιρίες να βυθιστούν στον κόσμο των «Star Wars». Εάν προγραμματίζετε το ταξίδι σας στην Disney World με έναν ανεμιστήρα "Star Wars" της δικής σας, φροντίστε να δείτε κάποια από αυτά τα υπέροχα αξιοθέατα, παραστάσεις, βόλτες και εμφανίσεις χαρακτήρων.

Ειδικά λόγω της αναζωογόνησης του franchise τα τελευταία χρόνια, πιθανότατα θα συναντήσετε όλο και περισσότερους νέους χαρακτήρες κάθε χρόνο που πηγαίνετε στο Disney World και το πάρκο έχει ακόμη ανακοινώσει σχέδια για επέκταση της περιοχής "Star Wars" των Hollywood Studios.

Φροντίστε να ελέγξετε την επίσημη ιστοσελίδα του Hollywood Studios για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις παραστάσεις και να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Ευτυχώς, όλοι οι σχετικοί προορισμοί "Star Wars" επικεντρώνονται γύρω από αυτήν την περιοχή του πάρκου, οπότε αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Disney World Orlando με τον ανεμιστήρα Star Wars, δεν θα χρειαστεί να πάτε πολύ μακριά να βρει κάτι που θα το απολαύσει.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα από το 2000.