Απόκριες κολοκύθας-Carving Συμβουλές Από Disney Design Pro

Εάν έχετε επισκεφτεί ποτέ Disney World κατά τη διάρκεια της εποχής αποκριών για το μη-τόσο-τρομακτικό πάρτι αποκριών του Mickey , έχετε εκπλαγεί από τις δημιουργικά σκαλιστά κολοκύθες που γραμμή Main Street ΗΠΑ στο πάρκο Magic Kingdom.

Θέλετε να μάθετε να χαράζετε μια κολοκύθα ακριβώς όπως ένα Disney pro; Ο Lon Smart, ένας καλλιτέχνης για τα Disney Parks που σχεδίασε και σκαλισμένα πολλές από αυτές τις κολοκύθες, μοιράστηκε πρόσφατα μερικά από τα κόλπα του με κολοκύθα-σκάλισμα σε βίντεο Disney.

Ορισμένες από τις κορυφαίες συμβουλές του περιλαμβάνουν:

  1. Σχέδιο σε χαρτί. Σχεδιάστε μερικές ιδέες σχεδίασης σε χαρτί πριν ξεκινήσετε και δοκιμάστε διαφορετικά συναισθήματα, όπως θυμωμένος, έκπληκτος ή φοβισμένος.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα δείκτη ξηρής διαγραφής. Πριν ξεκινήσετε τη σκάλισμα, σχεδιάστε το σχέδιο σας στην κολοκύθα σας με έναν ξηρό δείκτη διαγραφής για να μπορείτε εύκολα να σβήσετε τα λάθη.
  3. Πάρτε ένα καλό μαχαίρι. Χρησιμοποιήστε ένα καλό μαχαίρι κουζίνας αντί για μαχαίρια χαμηλότερης ποιότητας που έρχονται συνήθως με κιτ σκάλισμα. Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να χαράξουν μια κολοκύθα χωρίς επίβλεψη ενηλίκου.
  4. Σκουπίστε την κορυφή μακριά. Αντί μιας κίνησης πριονίσματος, χρησιμοποιήστε μια κίνηση για να αφαιρέσετε την κορυφή της κολοκύθας σας. Δημιουργήστε ένα σημείο εισόδου για την άκρη του μαχαιριού και στη συνέχεια τραβήξτε σταθερά σε σύντομες εκρήξεις.
  5. Κάτω από τα σχήματα. "Είναι ευκολότερο να απομακρύνετε από το να προσθέσετε", δήλωσε ο Lon, ο οποίος συμβουλεύει να υποχωρήσει σε ένα σχήμα και στη συνέχεια να επιστρέψει αν χρειαστεί και να το κάνει μεγαλύτερο.
  6. Πρόσεχε. Πάντοτε μετακινήστε το μαχαίρι μακριά από σας, ποτέ προς εσάς.
  7. Γίνετε δημιουργικοί με το φωτισμό. Αντί των κεριών - που μπορεί να είναι ένας κίνδυνος πυρκαγιάς - χρησιμοποιούν αναβοσβήνει μπαταρίες που λειτουργούν φώτα ποδήλατο, ηλεκτρικά φώτα τσαγιού, ή πολύχρωμο λαμπερό φως κολλά για να φωτίσει Jack O'Lantern σας.
  1. Προσθέστε προσωπικότητα. Δώστε στην κολοκύθα σας επιπλέον χαρακτήρα, προσθέτοντας ακρυλικό χρώμα, κολλητά μάτια ή εξαρτήματα, όπως καπέλα ή κασκόλ.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο. Η ομάδα της Disney δημιούργησε μερικά υπέροχα πρότυπα για κολοκύθα-σκάλισμα που μπορείτε να κατεβάσετε: Angry Donald , Dracula Mickey , Happy Minnie και Scared Mickey . Τρία πρόσθετα πρότυπα μπορείτε να κατεβάσετε εδώ . Το καθένα ποικίλει σε επίπεδο δυσκολίας, από ένα εύκολο Skeleton Mickey, σε μια μέτρια πριγκίπισσα Άννα από το "Frozen", σε ένα περίπλοκο Dr. Facilier από την "Princess and the Frog".

Περισσότερες συμβουλές για την κολοκύθα

Εξαρτήματα κολοκύθας

Κολοκύθα (διαθέσιμη στα καταστήματα τροφίμων και στις αγορές αγροτών)
Δείκτης στεγνού σβησίματος
Κουρευτικό μαχαίρι κουζίνας
Αναβοσβήνει φως ποδηλάτου
Φωτιστικά

Περισσότερα Disney Πώς-Απόκριες Συμβουλές