Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Σίδνεϊ

Το υπέροχο πράγμα για την επίσκεψη στο Σίδνεϊ είναι ότι η πόλη λάμπει κάθε εποχή: πάντα υπάρχει κάτι για να δείτε, να κάνετε και να εξερευνήσετε, ανεξάρτητα από τον καιρό ή το κλίμα.

Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει χρόνος όπως η άνοιξη - τρέχει από το Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο - για να απολαύσετε τις καταπληκτικές σκηνές του Σίδνεϊ!

Η πόλη αρχίζει να αποκαθιστά την παλιά της δόξα μετά από έναν σκοτεινό χειμώνα. η χλωρίδα και η πανίδα ανθίζει στο ύψος της ομορφιάς της. και μπορείτε επίσης να νικήσετε το καυτό καλοκαίρι που εγκαθίσταται από τον Δεκέμβριο.

Ο καιρός στο Σίδνεϊ είναι ο ήπιος και άνετος την άνοιξη, αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που πρέπει να κρατήσετε μέχρι το Σεπτέμβριο για να επισκεφθείτε. Υπάρχουν επίσης πολλά πράγματα να κάνουμε στο Σίδνεϊ που βελτιώνονται από την ανθηρή ενέργεια αυτής της περιόδου ανανέωσης.

Περίοδος διακοπών

Υπάρχουν αρκετές αργίες την άνοιξη για να γνωρίζουν.

Πολλά κράτη και εδάφη γιορτάζουν το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, στις αρχές Οκτωβρίου.

Υπάρχουν επίσης δύο εβδομάδες σχολικών διακοπών που γενικά πραγματοποιούνται τον Σεπτέμβριο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πτήσεις και η διαμονή μπορεί να είναι ακριβότερες.

Άνοιξη καιρού

Οι μέσες θερμοκρασίες στη μέση της σεζόν κυμαίνονται γενικά από 13 ° C (55 ° F) τη νύχτα στους 22 ° C (72 ° F) την ημέρα.

Το καλύτερο για την άνοιξη είναι ότι είναι η πιο ξηρή εποχή του Σίδνεϊ, οπότε είναι πολύ λιγότερο πιθανό να πιάσετε το είδος της καταιγίδας που μπορεί να χαλάσει μια μέρα περιηγήσεων. Γενικά, μέσα σε ένα μήνα, οπουδήποτε από 69mm σε 81mm βροχής αναμένεται, αν και ο καιρός μπορεί να κυμανθεί λόγω κλιματολογικών παραγόντων.

Οι θερμοκρασίες τείνουν να διαφέρουν μεταξύ των μηνών. Ενώ το Σεπτέμβριο και οι αρχές του Οκτωβρίου τείνουν να λειτουργούν πιο δροσερές συνθήκες, τα τέλη Οκτωβρίου και το Νοέμβριο είναι γενικά πολύ θερμότερο. Αν σχεδιάζετε διακοπές στην παραλία, η επίσκεψη στο Σίδνεϊ στα τέλη της άνοιξης είναι η ασφαλέστερη επιλογή, ενώ οι ψυχρότερες θερμοκρασίες στην αρχή της σεζόν είναι συνήθως ιδανικές για πολυάσχολες περιηγήσεις στα αξιοθέατα.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το ήπιο κλίμα της άνοιξης κάνει τις δημοφιλέστερες περιηγήσεις περπατήματος του Σίδνεϊ πολύ πιο ευχάριστες. Από εικονικά αξιοθέατα σε φυσικά πάρκα που βρίσκονται μέσα στην πόλη, μπορείτε να το εκτιμήσετε πολύ περισσότερο όταν δεν κλαίτε το κρύο και το ιδρώτα από τη φωτιά.

Άνοιξη Διαμονή

Εκτός των περιόδων διακοπών, η διαμονή πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη και σε λογικές τιμές.

Εαρινές δραστηριότητες

Στην Αυστραλία, η εποχή της άνοιξης λαμβάνει χώρα από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο, και κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών, υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στους ταξιδιώτες.

Οι παραλίες του Σίδνεϊ είναι από τις πιο γνωστές στον κόσμο και ενώ πολλοί υποθέτουν ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για να τις επισκεφθείτε, η αλήθεια είναι ότι η άνοιξη προσφέρει το είδος ηλιόλουστου καιρού που δεν θα κάψει το δέρμα σας και τις παραλίες που δεν είναι συσκευασμένες στο χείλος με τους τουρίστες.

Αυτό κάνει την άνοιξη την κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε τις παραλίες του Σίδνεϊ (δείτε τις εικόνες ). Πηγαίνετε σερφ, μάθετε windsurfing. Κάντε κρουαζιέρα στο λιμάνι, ζήστε μια ιστορία πορθμείων, επισκεφθείτε τον Manly ή τον Bondi .

Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στο Σίδνεϊ περιλαμβάνουν την Όπερα και τη Λιμενική Γέφυρα, τους Βράχους, τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους, το Hyde Park και την Chinatown. Εάν θέλετε να αποφύγετε τα πιο πολυσύχναστα σημεία, η άνοιξη είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι έξω από την πόλη για να ζήσετε τις βόρειες, νότιες και δυτικές περιοχές.

Αν φεύγετε από την πόλη, θα δείτε μερικά από τα πιο πανέμορφα αξιοθέατα που μπορείτε να φανταστείτε κάτω από τη Νότια Ακτή πριν σταματήσετε να χαλαρώσετε και να πάτε για ψάρεμα. Το Stanwell Park προσφέρει αλεξίπτωτο πλαγιάς και αλεξίπτωτο πλαγιάς για τους πιο τολμηρούς ταξιδιώτες και το Royal National Park είναι το ιδανικό μέρος για να δειπνήσετε και να παρακολουθήσετε φάλαινες για εκείνους που προτιμούν να το κάνουν εύκολο.

Επεξεργασμένο και ενημερωμένο από τη Sarah Megginson