Σίδνεϊ στη Μελβούρνη

Πηγαίνοντας στον αυτοκινητόδρομο Inland Hume

Εάν σχεδιάζετε να οδηγήσετε από το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη , μπορείτε να επιλέξετε από δύο μεγάλες οδικές διαδρομές που θα ακολουθήσετε.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον αυτοκινητόδρομο Princes (Highway 1) κατά μήκος της παράκτιας διαδρομής ή να πάρετε τη βραχύτερη εσωτερική διαδρομή στην εθνική οδό Hume.

Το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη στον αυτοκινητόδρομο Princes είναι 1037 χιλιόμετρα και στην εθνική οδό Hume 873. Σημειώστε ότι οι οδικές μεταβολές, οι παρακάμψεις και η κατασκευή αυτοκινητοδρόμων σε αυτούς τους δύο αυτοκινητόδρομους μπορεί να έχουν επηρεάσει τις αναφερόμενες αποστάσεις, αλλά αναμένεται να παραμείνουν σχετικά - και αναλογικά - ακριβής.

Ονομασμένος μετά από έναν εξερευνητή

Αν σας αρέσει να χαλαρώσετε κατά μήκος μιας γραφικής διαδρομής από το Σίδνεϊ προς τη Μελβούρνη, ο αυτοκινητόδρομος Princes είναι η διαδρομή για σας. Για εκείνους που θέλουν απλά να φτάσουν γρήγορα εκεί - αλλά εξακολουθούν να έχουν χρόνο να ανακαλύψουν αξιοθέατα στην πορεία τους - ο Hume είναι ο αυτοκινητόδρομος της επιλογής.

Να φτάσετε στο Hume

Από το κέντρο της πόλης του Σίδνεϊ, ακολουθήστε το George St νότια και πηγαίνετε δεξιά στη σιδηροδρομική πλατεία στο Broadway που οδηγεί δυτικά στην Parramatta Rd . Παρακολουθήστε για πινακίδες που δείχνουν τη σειρά για να πάρετε για το Λίβερπουλ ή την εθνική οδό Hume. Στρίψτε αριστερά από το Parramatta Rd στην εν λόγω διασταύρωση στο Liverpool Rd, η οποία είναι η αρχή της εθνικής οδού Hume.

Μ7 και Μ5

Το Hume είναι ο αυτοκινητόδρομος 31, έτσι μπορείτε απλά να ακολουθήσετε την αριθμημένη διαδρομή. Αλλά όταν φτάσετε στο Λίβερπουλ, ο αυτοκινητόδρομος Hume γίνεται μέρος του M7 στο δίκτυο Metroads του Σίδνεϊ .

Ακολουθήστε τη διαδρομή M7 μέχρι να φτάσετε στα Crossroads, μια σημαντική διασταύρωση λίγο έξω από το Λίβερπουλ, και αριστερά έφυγε ακολουθώντας τις πινακίδες λέγοντας Campbelltown και Canberra. Αυτός ο δρόμος οδηγεί στη Νοτιοδυτική Αυτοκινητόδρομο (M5), η οποία είναι η οδό ταχείας κυκλοφορίας Hume, από τη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή του Σίδνεϊ. Θα διαπιστώσετε ότι ο αυτοκινητόδρομος σηματοδοτείται τώρα 31, υποδεικνύοντας ότι είναι μέρος του Hume.

Ο αυτοκινητόδρομος παρακάμπτει διάφορες πόλεις κατά μήκος της παλιάς διαδρομής Hume Highway, οπότε αν θέλετε να εισέλθετε σε κάποια πόλη κατά μήκος του δρόμου, θα πρέπει να βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο και να επιστρέψετε στο άλλο άκρο της πόλης.

Νότια Υψίπεδα

Θα υπάρχουν ευρήματα για να σας δείξουμε το δρόμο.

Μετά το Moss Vale στις νότιες Highlands, η εθνική οδός Hume μπορεί να έχει μόνο τμήματα αυτοκινητόδρομου.

Πέρα από την πόλη Goulburn, που μπορείτε να παρακάμψετε (φυσικά, μέσω της παράκαμψης), βεβαιωθείτε ότι δεν στρίβετε αριστερά στην Ομοσπονδιακή Οδό που οδηγεί στην Καμπέρα.

Gundagai και ένα διάσημο σκυλί

Συνεχίστε από την εθνική οδό Hume έως τις συνοριακές πόλεις Albury (Νέα Νότια Ουαλία) και Wodonga (Βικτώρια). Μεταξύ αυτών των δύο πόλεων είναι η στρατολόγηση στο αυτοκινητόδρομο Hume που θα σας φέρει στη Μελβούρνη.

Η τελευταία στάση του Ned Kelly

Ο αυτοκινητόδρομος Hume θα σας μεταφέρει απευθείας στην πόρτα της Μελβούρνης. Εκεί το έχετε, το Σίδνεϊ στη Μελβούρνη!