Διεθνές κέντρο Heifer Green Building

Τι:

Η Heifer International είναι ένας μεγάλος οργανισμός που κάνει υπέροχα πράγματα για να βοηθήσει στην εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας σε όλο τον κόσμο από εδώ στο Little Rock. Είναι η οργάνωση "δώστε ένα δώρο και να το δώσετε". Η Χέιφερ διανέμει ζώα και διδάσκει κοινότητες πώς να εκμεταλλεύεται, με την υπόσχεση ότι η οικογένεια θα "μεταφέρει το δώρο". Οι οικογένειες συνήθως μοιράζονται τους απογόνους των ζώων και την αγροτική γνώση με άλλους στην κοινότητα.

Ως οργανισμός που αγωνίζεται να καταπολεμήσει την παγκόσμια πείνα μέσω προγραμμάτων αειφορίας, ασκούν αυτό που κηρύττουν στο διεθνές τους αρχηγείο στο κέντρο του Little Rock.

Η Heifer International έχει ένα από τα πιο πράσινα κτίρια στο έθνος που βρίσκεται στο Little Rock. Το διεθνές αρχηγείο της Heifer σχεδιάστηκε ειδικά για να είναι "πράσινο". Από τη γη μέχρι τα οικοδομικά υλικά, όλα σχεδιάστηκαν με μεθόδους και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο χώρος που επιλέχθηκε για το κτίριο ήταν μια εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική αυλή σε μια αποθήκη. Χρειαζόταν καθαρισμό. Έτσι, η Χέιφερ πήρε την πρόκληση και αφαιρέθηκε 75.000 τόνοι "βρώμικης" γης, πολλά θραύσματα και κάποια ερειπωμένα κτίρια. Χρησιμοποίησαν την τοιχοποιία από κάποια από τα κτίρια για τη νέα κατασκευή, έτσι ήταν πράσινη ακόμη και πριν χτιστεί.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο κτίριο προέρχονταν από 500 μίλια από το Little Rock, με εξαίρεση το δάπεδο από μπαμπού.

Το μπαμπού είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό και ταχέως αναπτυσσόμενο, ώστε να είναι μια βιώσιμη επιλογή δαπέδων. Δεν είναι στην πραγματικότητα ένα "σκληρό ξύλο", αλλά ένα χορτάρι.

Τι κάνει πράσινο:

Τα κεντρικά γραφεία της Heifer χρησιμοποιούν 52% λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό κτίριο γραφείων παρόμοιου μεγέθους και χρήσης. Πώς το κάνουν; Το περιβάλλον εξετάστηκε σε κάθε βήμα του σχεδιασμού των κτιρίων.

Το Heifer χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζεται "γκρίζο νερό". Το γκρίζο νερό είναι βρόχινο νερό που συλλαμβάνεται για την παροχή μη αναλώσιμου νερού. Το νερό άρδευσης συλλέγεται από αποκατεστημένο υγρότοπο γύρω από τις τρεις πλευρές του κτιρίου. Για να ψύξετε το κτίριο, συλλέγονται όμβρια ύδατα από την οροφή και το γκρίζο νερό από τους νεροχύτες και τις βρύσες. Αυτό το νερό χρησιμοποιείται επίσης σε τουαλέτες, δηλαδή αυτές που δεν είναι χωρίς νερό. Πολλά από τα ουρητήρια είναι υγιεινές τουαλέτες.

Το εξωτερικό του κτιρίου είναι σχεδόν όλο το γυαλί. Αυτό δεν είναι μόνο για εμφάνιση. Αυτό το εξωτερικό επιτρέπει στους υπαλλήλους της Heifer να εργάζονται στο φυσικό φως όποτε είναι δυνατόν. Το κτίριο διαθέτει αισθητήρες φωτός που προσαρμόζονται για συννεφιασμένες ημέρες και νύχτες.

Είχαν πιστοποιηθεί το LEED το 2007 και πληρούν πολλά από τα υψηλά περιβαλλοντικά τους πρότυπα. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση, η οποία αναφέρει μερικά από τα πράσινα επιτεύγματα της Heifer.

Πού / Επαφή:


1 παγκόσμια λεωφόρος
Little Rock, AR 72202
501-907-2600
Χάρτες Google
Ιστοσελίδα: http://www.heifer.org/

Περιηγήσεις:

Μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση και να μάθετε όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το πράσινο κτίριο, την αποστολή του Heifer και πολλά άλλα. Η Heifer είναι μια μεγάλη οργάνωση και κάνουν μερικά υπέροχα πράγματα για τον κόσμο από

Οι εκδρομές προσφέρονται από Δευτέρα έως Παρασκευή: 10 π.μ. και 2 μ.μ. Οι εκδρομές διαρκούν περίπου 30 λεπτά.

Δεν απαιτείται κράτηση, αλλά για ομάδες μεγαλύτερες από 15, καλέστε δύο εβδομάδες νωρίτερα. Οι εκδρομές είναι σχεδιασμένες μόνο για ενήλικες και οικογένειες. Σχολικές ομάδες, προσχολική μέσα από το γυμνάσιο δεν μπορεί να φιλοξενηθεί αυτή τη στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 501-907-2600.

Heifer Ranch:

Το Heifer διαθέτει ένα ράντσο στο Perryville, Arkansas (περίπου 40 λεπτά έξω από το Little Rock), το οποίο είναι ανοιχτό για εκδρομές για drop-in επισκέπτες (10 ή λιγότερο) Δευτέρα-Σάββατο από τις 8-5 μ.μ. Κεντρική ώρα. Αυτό το αγρόκτημα είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά, επειδή μπορούν να μάθουν για την αποστολή του Χέιφερ και να συναντήσουν μερικά από τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων βουβαλιών, αιγών, κοτόπουλων και καμήλων. Για πληροφορίες σχετικά με το ράντσο, καλέστε το 501-889-5124. Google Map στο αγρόκτημα

Heifer Village:

Το Heifer Village είναι μια διαδραστική παγκόσμια εκπαιδευτική εγκατάσταση. Είναι επίσης, σε παραδοσιακό τρόπο Heifer, μια ευαίσθητη από περιβαλλοντική άποψη εγκατάσταση.

Οι ντόπιοι και οι επισκέπτες μπορούν να πάνε εκεί για να μάθουν περισσότερα για την αποστολή του Χέιφερ σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για παιδιά και ενήλικες να μάθουν για τη φτώχεια σε όλο τον κόσμο με διαδραστικό τρόπο. Είναι ένα βαρύ θέμα για τα παιδιά, αλλά είναι επίσης ένα εμπνευσμένο μέρος γιατί η Heifer θα σας δείξει επίσης πώς να βοηθήσετε και τι κάνουν για να βοηθήσουν. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να διδάξετε στα παιδιά ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά με μικρά πράγματα. Η όλη αποστολή της Heifer είναι ότι μικρά πράγματα, όπως μια αγελάδα, μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την παγκόσμια φτώχεια. Αυτό είναι ένα εμπνευσμένο μήνυμα για να δώσουμε στα παιδιά. Διαβάστε περισσότερα.