Εξηγώντας τις παραδόσεις του χοιρινού κρέατος της Νότιας Πρωτοχρονιάς

Πιθανότατα πρέπει να εξηγήσουμε τι είναι το γουρούνι. Μερικοί Αμερικανοί δεν έχουν ακούσει ποτέ για αυτή την περικοπή χοιρινού κρέατος. Είναι το «μάγουλο» του γουρουνιού. Γεύεται και μαγειρεύει παρόμοια με παχύ κομμάτι μπέικον. Είναι μια σκληρή κοπή που συνήθως καπνίζεται και θεραπεύεται. Το γουρουνάκι χρησιμοποιείται για τη φασόλια και τα μπιζέλια, ή τηγανητά και τρώγονται σαν μπέικον.

Την υγεία, την ευημερία και την πρόοδο

Την Πρωτοχρονιά , οι γουρούνες τρώνε παραδοσιακά στο νότο για να εξασφαλίσουν την υγεία, την ευημερία και την πρόοδο.

Ο νότος δεν είναι το μόνο μέρος που τρώει χοιρινό την Πρωτοχρονιά. Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν χοίρους μαρπιπανίων για να διακοσμήσουν τα τραπέζιά τους, συμμετέχοντας στα πόδια του χοίρου, το λουκάνικο χοιρινού κρέατος, το ψωμί γουρουνιών χοίρου ή το χοιρινό. Είμαστε μόνο οι μόνοι που προσδίδουν τόση πίστη στην κοπή.

Οι χοίροι και οι χοίροι είναι από καιρό σύμβολο ευημερίας και λαιμού. Γι 'αυτό λέμε ότι κάποιος είναι "χοίρος" όταν παίρνει περισσότερο από το μερίδιό του. Μερικοί πολιτισμοί πιστεύουν ότι ο μεγαλύτερος χοίρος που τρώτε κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πορτοφόλι σας το επόμενο έτος. Έτσι, το "παχύτερο" το γουρούνι, το "παχύτερο" πορτοφόλι σας. Οι γουρουνόσποροι και οι ψημένοι χοίροι είναι δημοφιλή γεύματα Πρωτοχρονιάς.

Στη νότια και άλλες φτωχές περιοχές, οι χοίροι θεωρούνταν συμβολικό τόσο για την υγεία όσο και για τον πλούτο, επειδή οι οικογένειες θα μπορούσαν να τρώνε ολόκληρο το χειμώνα στο λιπαρό κρέας που παρήγαγε ένας χοίρος. Έχοντας το χοιρινό κρέας μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου σε έναν πραγματικά κρύο χειμώνα.

Οι χοίροι έχουν επίσης συμβολίσει την πρόοδο. Ένας χοίρος δεν μπορεί να γυρίσει το κεφάλι του για να κοιτάξει πίσω χωρίς να γυρίσει τελείως γύρω, έτσι πιστεύεται ότι οι χοίροι κοιτάζουν πάντα στο μέλλον. Ταιριάζουν απόλυτα με τους άλλους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, οι οποίοι αφορούν την πρόοδο και την αποχώρηση από το παρελθόν.

Γιατί τα γουρούνια;

Θα πρέπει να μάθετε λίγο για το μαύρο μάτι-μπιζέλι για μια εξήγηση για το γιατί τρώμε παραδοσιακές ψυχές φαγητό το χειμώνα.

Η σύντομη απάντηση είναι ότι τρώμε χοιρινό ωριμασμένο γιατί είναι χειμώνας και τα τρόφιμα είναι δύσκολο να έρθουν κοντά. Το γουρουνάκι είναι ένα σκληρυνθέν προϊόν το οποίο αποθηκεύεται καλά για μεγάλες περιόδους. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το κατεργασμένο χοιρινό κρέας θα ήταν ένα κρέας που θα ήταν προσβάσιμο. Τα περισσότερα άλλα κρέατα θα ήταν δύσκολο να βρεθούν και οι παραδόσεις μας χρονολογούνται από μια εποχή κατά την οποία η ψύξη δεν ήταν προσβάσιμη σε όλους.

Επιπλέον, πηγαίνει καλά με μαύρα μάτια μπιζέλια και χόρτα collard. Είναι καλό που οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις δεισιδαιμονίες δεν έρχονται με κάτι σαν σαλιγκάρια, καλαμπόκι και μαύρα μάτια. Δεν νομίζουμε ότι θα είχε πιάσει.

Πώς να μαγειρέψουν τα γουρουνάκια

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο το jowl για να εποχιακά μαύρα μάτια τους αρακά και collard χόρτα. Οι περισσότεροι στο νότο θα έλεγαν ότι δεν είναι αρκετό για να σας κάνει ευημερούσες. Πρέπει επίσης να συμμετάσχετε σε κάποια τηγανητά γουρουνάκι. Είναι μαγειρεμένο παρόμοιο με το μπέικον, αλλά η γουρουνάκι είναι λίγο πιο σκληρή και χρειάζεται λίγο χρόνο για να μαγειρέψει.

Jowl έρχεται συνήθως σε ένα πακέτο, κομμένο σε φέτες σαν παχύ μπέικον ή άκοπα στο "δέρμα". Μπορείτε να αφήσετε το φλοιό, αλλά είναι δύσκολο να περικόψετε και σχεδόν αδύνατο να μασήσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι απομακρύνουν το φλοιό, κόβουν και τηγανίζουν τις φέτες σε μια κατσαρόλα, όπως το μπέικον, μέχρι να ροδίσουν και στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια αποστραγγίζεται σε χαρτοπετσέτα και σερβίρεται.

Δεδομένου ότι είναι ένα θεραπευμένο φαγητό, συνήθως δεν χρειάζεται επιπλέον αλάτι, αλλά μερικοί προτιμούν να το σερβίρουν με πιπέρι ή ζεστή σάλτσα. Εάν είστε αληθινός νότιος, ψιλοκομίστε το τηγάνι σε μια σαλάτα ή στα λαχανάκια Βρυξελλών. Οι στάχτες κάνουν πραγματικά καλό μπιζέλια ή χόρτα επίσης. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε πραγματικά καλό καλαμπόκι με χοιρινό λίπος. Όλα είναι καλύτερα με λίπος μπέϊκον.