Τι είναι καλό για την Αριζόνα;

Το Φοίνιξ έχει θετική επίδραση

Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί λάθος σε μια μεγάλη πόλη. Το έγκλημα, η κυκλοφορία, οι φόροι - είναι εύκολο να κατακλύζεται από την αρνητικότητα. Από καιρό σε καιρό διάφορες εκδόσεις προωθούν τις καλύτερες και χειρότερες πόλεις σε διάφορες κατηγορίες. Μερικές φορές το Φοίνιξ είναι το καλύτερο και μερικές φορές είναι το χειρότερο! Οι άνθρωποι που μετακινούνται στην κοιλάδα του Ήλιου σχολιάζουν συχνά τα απρόσμενα οφέλη της περιοχής. Αυτά είναι τα πιο κοινά θετικά σχόλια σχετικά με την περιοχή.

Δέκα καλά πράγματα για το Phoenix

  1. Η έρημος δημιουργεί εικόνες σκόνης, καφέ και βράχων. Ναι, το Φοίνιξ έχει αυτά, αλλά υπάρχουν και χλοοτάπητες, θάμνοι, λουλούδια, φοίνικες, φυλλώδη δέντρα αλλά και συντριβάνια παντού. Πολύχρωμα, όμορφα λουλούδια ανθίζουν όλο το χρόνο, καθώς και ανθισμένα δέντρα. Τα εσπεριδοειδή δέντρα μεγαλώνουν καλά εδώ.
  2. Τα παντοπωλεία πωλούν πολλά περισσότερα από τα μανάβικα. Όλοι πωλούν τα αλκοολούχα ποτά, εκτός από την μπύρα και το κρασί. Κάποιοι πωλούν ρούχα, έπιπλα, συσκευές και είδη οικιακής χρήσης. Τα μεγάλα καταστήματα κιβωτίων, όπως η Walmart , και τα σωματεία όπως το Costco και το Club του Sam πωλούν παντοπωλεία, ηλεκτρονικά, διαθέτουν φαρμακεία και άλλες υπηρεσίες.
  3. Τα περισσότερα μέρη της πόλης είναι πολύ καθαρά.
  4. Οι αυτοκινητόδρομοι είναι καλά διατηρημένοι, με ευρείες λωρίδες σε καλή κατάσταση.
  5. Οι άνθρωποι αφήνουν μαλακά έπιπλα έξω στις αυλές τους. Δεν έχει μούχλα ή μούχλα; Όχι, δεν συμβαίνει.
  6. Όταν φτάνει μέχρι 115 μοίρες τα πάντα (συμπεριλαμβανομένου του λαού) δεν σκιάζουν και δεν πεθαίνουν. Η μεγάλη πλειοψηφία των σπιτιών και των κτιρίων διαθέτουν κεντρικό κλιματισμό.
  1. Η περιοχή αντιμετωπίζει ξηρασία, αλλά εδώ δεν υπάρχουν κρατικοί περιορισμοί νερού. Η περιοχή δεν είναι επίσης επιρρεπής σε φυσικές καταστροφές .
  2. Επαγγελματικά αθλήματα! Μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, χόκεϊ, ποδόσφαιρο, αρένα ποδοσφαίρου, μπάσκετ γυναικών - όλα τα μεγάλα αθλήματα έχουν ομάδες εδώ. Μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το Spring Training , το NASCAR , το PGA και το LPGA τουρνουά γκολφ, το NCAA κ.λπ., βρίσκονται συνήθως εδώ λόγω των εξαιρετικών εγκαταστάσεων και των μεγάλων οπαδών.
  1. Εξωτερικές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο. Η Αριζόνα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποσυνδέσετε και να ξεφύγετε από το τηλέφωνο και την τηλεόραση.
  2. Φοίνιξ είναι πραγματικά εύκολο να πάρει γύρω από. Μπορείτε να οδηγήσετε το Μεξικό, το Λας Βέγκας και την Καλιφόρνια σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μόλις λίγες ώρες μακριά είναι τα βουνά και τα δάση της βόρειας Αριζόνα, αν θέλετε να δείτε φύλλωμα πτώσης, χιόνι, ή βουνά. Υπάρχουν πολλές σύντομες πτήσεις από το αεροδρόμιο και το αεροδρόμιο είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση.