Άνοιξη κατάρτισης Μπέιζμπολ στην Αριζόνα 2018

Η Cactus League στο Φοίνιξ τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο

Στην Αριζόνα, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι χειμερινοί επισκέπτες αναμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της Ανοιξιάτικης Κατάρτισης 2018 για το Μπέιζμπολ Major League και υπάρχουν 15 ομάδες που έρχονται στην Αριζόνα κάθε χρόνο για ένα πρωτάθλημα με αγάπη αναφέρεται ως League Cactus.

Οι 15 ομάδες των οποίων οι ανοιξιάτικες προπονήσεις πραγματοποιούνται στην περιοχή Phoenix είναι η Αριζόνα Diamondbacks, Chicago Cubs, Chicago White Sox, Κινκινάτι Κόκκινο, Ινδιάνες του Κλίβελαντ, Κολοράντο Ρόιϊςς, Κανάνες Ρόιαλς, Λος Άντζελες Άντζελες, Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Ναυτικό Σιάτλ, Σαν Φρανσίσκο Γίγαντες και Τέξας Ρέιντζερς.

Για τους οπαδούς, το Spring Training σημαίνει υπέροχα παιχνίδια, σπουδαίοι παίκτες, jumbo hot dogs, φτηνά εισιτήρια και η ευκαιρία να σηκωθούμε κοντά και προσωπικά με τους αθλητές. Παρακολουθώντας ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι άνοιξης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ζεστές μέρες του Μαρτίου που απολαμβάνετε τον ήλιο και ακούτε τις ρωγμές των νυχτερίδων. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια Cactus League, αλλά κάποια εισιτήρια, ειδικά για τους Cubs, είναι δύσκολο να φτάσουν.

Το πρόγραμμα εκθέσεων Ανοιξιάτικη Εκπαίδευση 2018 αρχίζει την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και λήγει την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Ανοιξιάτικα Στάδια

Οι ομάδες του Cactus League εκπαιδεύονται τακτικά και ανταγωνίζονται στα δικά τους «σπιτικά» στάδια τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο. Το εκπαιδευτικό κέντρο για κάθε μία από τις 15 ομάδες παρατίθεται παρακάτω:

Για μια πλήρη λίστα των παιχνιδιών "σπίτι" και "μακριά" για κάθε ομάδα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cactus League, όπου μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήρια, να ελέγξετε τα ημερολόγια της ομάδας και ακόμη και να σχεδιάσετε το ταξίδι σας στην Αριζόνα για την εποχή της Άνοιξης.

2018 Προκριματικά μπέιζμπολ Major League πριν από τη σεζόν

Όταν πρόκειται να πάρει εισιτήρια για την κατάρτιση της άνοιξης, τα οποία συχνά είναι πολύ φθηνότερα από τα κανονικά εισιτήρια, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν θέσεις για παιχνίδια που παίζει ο πρωταθλητής της προηγούμενης σεζόν του μπέιζμπολ ή εκείνοι που κάθονται στην κορυφή της βαθμολογίας τους πριν από την σεζόν . Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο κάθε ομάδα Cactus League έκανε την κανονική σεζόν του Μπιλιάρδο του 2017 Major League (MLB):

Δεδομένου ότι οι Dodgers του Λος Άντζελες νίκησαν στενά από το Χιούστον Άστρος για τον τίτλο του Πρωταθλήματος Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, αλλά κέρδισαν τον τίτλο του Εθνικού Πρωταθλήματος Πρωταθλήματος το 2017, τα εισιτήρια για τα ανοιξιάτικα παιχνίδια τους θα είναι πιο δύσκολα από το 2018. Τα εισιτήρια για το Arizona Diamondbacks, Chicago Cubs, και το Κολοράντο Rockies-όλοι που ανταγωνίστηκαν το 2017 μετά την εποχή-θα είναι επίσης πιο δύσκολο να έρθει φέτος.