Ανασκόπηση: Cavallo Point στο Sausalito, CA

Splurge-άξιος περιβάλλον και εκπληκτική θέα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο

Ψάχνετε για ένα πολυτελές ξενοδοχείο για μια οικογενειακή απόδραση στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο; Ακριβώς απέναντι από τη Γέφυρα Golden Gate από το Σαν Φρανσίσκο, το γραφικό Sausalito αποπνέει ένα πολυτελές ευρωπαϊκό περιβάλλον, χάρη στο λιμάνι του, με γοητευτικά νερά, εστιατόρια tony και εντυπωσιακά σπίτια που ανεβαίνουν στην πλαγιά του Bougainvillea.

Στην πιο πρόσφατη λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων του Travel + Leisure , το Cavallo Point ονομάστηκε το no.

1 ξενοδοχείο στην περιοχή του κόλπου και το υπ. 6 ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια. Τοποθετημένο στην Εθνική Περιοχή Αναψυχής Golden Gate, το πολυτελές ξενοδοχείο διοικεί ένα μοναδικό ιστορικό πλεονέκτημα. Βρίσκοντας στο έδαφος του Fort Baker, πρώην στρατιωτικός σταθμός που ήταν ενεργός κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι γραμμές των κτιρίων ήταν οι εκτάσεις του φρούριου. Σε μια καθαρή μέρα οι απόψεις σε όλο τον κόλπο για το Σαν Φρανσίσκο δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακό.

Με την πρώτη ματιά, το Cavallo Point μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένο και πιο κατάλληλο για μια ρομαντική απόδραση από μια απόδραση με παιδιά. Δεν υπάρχει πισίνα ή παιδικό πρόγραμμα εδώ. Αλλά οι οικογένειες θα αγαπήσουν τα πολύ ιδιωτικά καταλύματα που νοιώθουν σαν ανεξάρτητα σπίτια διακοπών και η ατμόσφαιρα κάνει κάποιες ωραίες δραστηριότητες στο κατώφλι σας, από το Bay Area Discovery Museum μέχρι πολυάριθμα μονοπάτια πεζοπορίας, συμπεριλαμβανομένου ενός που σας φέρνει κάτω από τη γέφυρα Golden Gate. Επιπλέον, οι μεγάλοι χώροι παρέλασης προσφέρουν αρκετό χώρο για να τρέξουν, να παίξουν το Frisbee ή να πετάξουν χαρταετούς.

Το θέρετρο είναι περίπου πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τη θάλασσα του Sausalito και κοντά στις τοπικές παραλίες.

Η ατμόσφαιρα στο Cavallo Point είναι πολυτελής αλλά άψογη, με προσωπικό επαγγελματικό αλλά φιλικό. Η κύρια επιλογή για φαγητό είναι ο Murray Circle, ο οποίος χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά της Καλιφόρνια, διαθέτει ένα εντυπωσιακό κελάρι κρασιού και προσφέρει καθίσματα που ξεχειλίζουν σε μια μεγάλη βεράντα με θέα στον κόλπο.

Οι επισκέπτες ντυμένοι έξυπνα για δείπνο στο Murray Circle. Εάν η τραπεζαρία αισθάνεται πολύ επίσημη για τα μικρά παιδιά το βράδυ, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σε Sausalito. Το πρωινό στη βεράντα στο Murray Hill είναι πιο χαλαρό, παρουσιάζοντας μια καλή ευκαιρία για τις οικογένειες να απολαύσουν τη θέα και το εξαιρετικό φαγητό σε λογικές τιμές.

Οι επιλογές διαμονής περιλαμβάνουν ιστορικά σπίτια και σουίτες σε πρώην κατοικίες των αξιωματικών που περιβάλλουν τους χώρους παρέλασης. Αυτά τα ευρύχωρα καταλύματα διατηρούν αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες εποχής και ανακαινίστηκαν για να διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, καναπέδες pullout και μοντέρνα μπάνια. Ορισμένα από τα ιστορικά σπίτια έχουν υποδιαιρεθεί έτσι ώστε κάθε μονάδα να καταλαμβάνει ολόκληρο το δάπεδο ενός σπιτιού.

Εναλλακτικά, υπάρχουν σύγχρονα δωμάτια και σουίτες που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μοντέρνα στο σχεδιασμό. Πολλά από αυτά διαθέτουν εκπληκτική θέα στη γέφυρα Golden Gate και διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, δάπεδο ακτινοβολούμενης θερμότητας και έπιπλα από μπαμπού.

Τα δωμάτια ξεκινούν από περίπου 400 δολάρια τη νύχτα, αλλά μπορεί να είναι υψηλότερα τα σαββατοκύριακα και την υψηλή περίοδο. Υπάρχει επίσης $ 25 νυχτερινό τέλος θερέτρου . Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τοποθεσία του θέρετρου για ειδικές προσφορές.

Τα καλύτερα δωμάτια: Είτε προτιμάτε τα σύγχρονα είτε τα ιστορικά καταλύματα είναι θέμα προτίμησης, αλλά τα ιστορικά καταλύματα σίγουρα προσφέρουν ατμόσφαιρα, με κουνιστές καρέκλες στις μπροστινές βεράντες και άλλα vintage χαρακτηριστικά.

Ορισμένα από τα σπίτια διαθέτουν απότομα σκαλιά που οδηγούν στα δωμάτια, έτσι ώστε οι ηλικιωμένοι ή οι ανάπηροι μπορούν να ζητήσουν αίθουσα πρώτου ορόφου ή να επιλέξουν ένα από τα σύγχρονα δωμάτια.

Καλύτερη εποχή: Οι θερμότεροι μήνες πέφτουν μεταξύ Ιουνίου και Οκτωβρίου, όταν οι θερμοκρασίες αιωρούνται στα χαμηλά έως τα μέσα της δεκαετίας του '70. Το Σεπτέμβριο και ο Οκτώβριος είναι συχνά οι ωραιότεροι μήνες του έτους, χάρη σε μια μετατόπιση των εποχιακών ανέμων που φέρνουν το Bay Area λιγότερο ομίχλη.

Επισκέφτηκε: Ιούλιος 2015

Ελέγξτε τιμές στο Cavallo Point

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.