Οδήγηση περιοδεία οδήγησης φύλλων του Maine: Portland στην περιοχή της λίμνης Rangeley

Drive One από τις πιο εκπληκτικές διαδρομές του Maine αυτή η πτώση

Κάντε μια από τις πιο εντυπωσιακές γραφικές διαδρομές του Maine από το Πόρτλαντ μέχρι τη λίμνη Rangeley για μια αξέχαστη θέα στο θρυλικό φύλλωμα πτώσης του κράτους.

Πώς να οδηγείτε από Πόρτλαντ προς Lake Rangeley

Πάρτε τη διαδρομή 302 Βόρεια προς Βόρειο Windham, και ακολουθήστε μέσω Raymond, South Casco και Νάπολη, βλέποντας για τις αναλαμπές της όμορφης λίμνης Sebago στα αριστερά σας. Στη Νάπολη, θα έρθετε στο The Causeway, το οποίο χωρίζει τη λίμνη Brandy από την Long Lake, σπίτι του ποταμού Songo Queen II, ενός σκάφους κουλοχέρη που προσφέρει κρουαζιέρες από τη Νάπολη μέσω των αρχαίων Locks του Songo.

Νωρίς την εποχή, μπορείτε να πάρετε μια κρουαζιέρα φυλλώματος στο Songo River Queen.

Γυρίστε πίσω από τον τρόπο που ήρθατε και πηγαίνετε περίπου μισό μίλι με τη διαδρομή 35 North. Ακολουθήστε μέσω του Harrison, πέρα ​​από την κρυστάλλινη λίμνη στα δεξιά σας, στη συνέχεια στο Bour Pond στα αριστερά σας, στο Waterford, μετά την λίμνη Keoka στα δεξιά σας, στη Bethel , μια γοητευτική πόλη που αξίζει μια στάση. Για να αποκτήσετε μια μοναδική θέα στο φύλλωμα, δοκιμάστε ένα μικρό ταξίδι με καγιάκ ή καγιάκ κάτω από τον ποταμό Androscoggin από το West Bethel στο Bethel. Μπορείτε να βρείτε ενοικιάσεις με κανό στη Bethel Outdoor Adventure. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να πάρετε το φύλλωμα και να τεντώσετε τα πόδια σας μετά από να περάσετε ώρες στο αυτοκίνητο είναι να κάνετε μια βόλτα με ποδήλατο ή ποδήλατο. Χάρτες διαδρομών διατίθενται στο Κέντρο Επισκεπτών που βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Εάν απλά οδηγείτε, τουλάχιστον σταματήστε στην πόλη για να δείτε την Προεδρική Περιοχή των βουνών από το Paradise Hill. Ακολουθήστε Broad Street πέρα ​​από την κοινή πόλη και το Bethel Inn Resort μέχρι να φτάσετε στο Paradise Road, το οποίο γωνία προς τα αριστερά.

Πηγαίνετε περίπου ένα και μισό μίλια και τραβήξτε για να πάρετε την θέα στα βουνά. Πριν ξεκινήσετε έξω από την πόλη, ίσως να θέλετε να σταματήσετε να ανεφοδιαστείτε και να παραλάβετε σάντουιτς ή άλλες παροχές.

Αφήνοντας Bethel, ακολουθήστε την διαδρομή 5 North (η οποία είναι επίσης η διαδρομή 26) μέχρι να φτάσετε στο Newry. Μπορείτε να αφήσετε Route 35 στο Βόρειο Bethel πριν φτάσετε στο Newry και να πάρετε τον Κυριακάτικο Ποταμό Road περίπου τεσσάρων μιλίων από τη Γέφυρα του Καλλιτέχνη, την πιο βαμμένη και φωτογραφημένη καλυμμένη γέφυρα του Maine, που χτίστηκε το 1872.

Επιστρέψτε στη διαδρομή 35 μέσω της Κυριακής οδού ποταμού, με τον τρόπο που ήρθατε και συνεχίστε βόρεια στη διαδρομή 35 προς Newry, όπου οι διαδρομές 2 και 5 χωρίζονται από τη διαδρομή 26.

Ακολουθήστε τις διαδρομές 2 και 5 ανατολικά προς Rumford, μια πόλη χαρτοποιίας σε μια λοφώδη περιοχή που προσφέρει υπέροχη θέα φύλλωμα. Στη μέση της πόλης, η Διαδρομή 2 γυρίζει προς τα ανατολικά προς το Μεξικό (Μεξικό, Μέιν, δηλαδή!). Βεβαιωθείτε ότι ακολουθήσατε τη διαδρομή 2 και όχι τη διαδρομή 120. Η διαδρομή 2 γυρίζει νότια σύντομα μετά από την πινακίδα για τη διαδρομή 120, αλλά θέλετε να γυρίσετε προς βορρά στη διαδρομή 17 (Roxbury Road). Αυτό το τμήμα του δρόμου προκαλεί σύγχυση, αλλά ένας καλός χάρτης θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας. Σας συνιστώ Atlas & Gazetteer του DeLorme.

Ακολουθήστε τη διαδρομή 17 North, μέσω Frye, Roxbury και Byron, μέχρι να τελειώσει στο Oquossoc στη λίμνη Rangeley. Κατά μήκος της διαδρομής, από το Μεξικό μέχρι το Houghton, η διαδρομή 17 εκτείνεται δίπλα στον ποταμό Swift, προσφέροντας πολλές αναλαμπές ενός κοραλλιογενή κοίλου ποταμού πλαισιωμένου από δέντρα ντυμένα με λαμπρή πτώση. Αυτό το τμήμα του Maine είναι ένα δάσος από σκληρό ξύλο με γραφικές παραβλέπει τις λίμνες, παρέχοντας τέλειες ευκαιρίες για το φύλλο.

Στο Βύρωνα, ο ποταμός Swift έφερε στο φως ένα πελώριο φαράγγι μήκους 1.500 ποδιών, 25 ποδιών από το βράχο και στιλβωμένο το βράχο με μοναδικό τρόπο. Η αναζήτηση για χρυσό είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα εδώ.

Συνεχίστε βόρεια μέσω του Houghton αρκετά μίλια με το pullout στο Beaver Pond, όπου μια πεζοπορία μήκους 2 μιλίων μέσα από δάσος από σκληρό ξύλο θα σας οδηγήσει στα καταρρακτώδη, 90 πόδια Άγγελος Falls.

Πολλά μίλια βόρεια της Beaver Pond, εισέρχεστε σε μια περιοχή γνωστή ως Township D. Ο δρόμος ανεβαίνει ψηλότερα και ψηλότερα και μπούκλες γύρω από το Spruce Mountain μέχρι ένα σημείο όπου τα δέντρα πέφτουν για να αποκαλύψουν ένα εκπληκτικό πανόραμα κάτω. Αυτή είναι μια από τις πιο δραματικές γραφικές συμμετοχές στο κράτος, γνωστή ως ύψος γης . Πολλοί χάρτες δεν δείχνουν αυτό το σημείο, αλλά ο Maine Atlas της DeLorme. Με ή χωρίς χάρτη, θα ξέρετε πότε το έχετε φτάσει.

Τραβήξτε στην περιοχή συμμετοχής για μια εκπληκτική θέα των οροσειρών που περιβάλλουν τις παρθένες λίμνες που σπινθήρες σε ένα φθινόπωρο φόντο από εκθαμβωτικά κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινα. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να είστε εδώ το σούρουπο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ήλιο που βρίσκεται πάνω από νησί-διακεκομμένη Mooselookmeguntic λίμνη, η οποία εκτείνεται από βορρά προς νότο στο προσκήνιο και ενώνει Cupsuptic λίμνη σε απόσταση.

Το φαλακρό βουνό ανέρχεται στα 1,000 πόδια στα βόρεια και η λίμνη Άνω Ρίχαρντσον βρίσκεται νότια.

Συνεχίστε βόρεια προς Oquossoc και Mooselookmeguntic Lake, ή συνεχίστε ανατολικά στη διαδρομή 4 για να εξερευνήσετε την πόλη της Rangeley, η οποία κάθεται σε υψόμετρο περίπου 2.000 ποδιών, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε νότια στη διαδρομή 4 για το turn-off για South Shore Drive στο Greenaven Cove. Αυτό θα σας οδηγήσει στο πάρκο Rangeley Lake State, όπου μπορείτε να σταθείτε στην παραλία και να απολαύσετε τη θέα στα γύρω βουνά και τη λίμνη Rangeley.

Ο συνολικός χρόνος οδήγησης από την περιοχή Portland μέχρι το Rangeley (χωρίς καμία από τις αναφερόμενες πλευρικές μετακινήσεις) είναι περίπου τρεις ώρες.

Άλλα αξιοθέατα κοντά στο Rangeley, Μέιν

Ελέγξτε αυτά τα άλλα γραφικά αξιοθέατα κοντά στο Rangeley:

Bethel Περιοχή Πράγματα που πρέπει να κάνετε: Θα βρείτε pick-your-δική σας apple οπωρώνες , πολλοί σε λόφους που προσφέρουν υπέροχη θέα φύλλωμα, περιπάτους φύση, γραφικές κινήσεις (ιδιαίτερα Route 113), ορεινή ποδηλασία και γκολφ.

Περιοχή Rangeley: Οι 40 λίμνες και οι λίμνες του Rangeley δημιουργούν έναν παράδεισο για ψάρεμα, βαρκάδα και πεζοπορία.

Βουνό Saddleback: Επισκεφθείτε το Mountain Saddleback για υπέροχη θέα στο φύλλωμα από το καταφύγιο.