Πώς να κάνετε μια αστακό ψήνουν τον παραδοσιακό δρόμο του Maine

Ένας οδηγός για να κάνετε-It-Yourself Αστακός ψήνει ή μίσθωση ενός Maine Ψήσιμο Caterer

Εάν οι αστακοί και οι μύδια του Maine ατμούν σε ένα σωρό από βράχους και φύκια, βυθίζονται σε λιωμένο βούτυρο και σερβίρονται με ζεστό καλαμπόκι στο σαλιγκάρι που ακούγεται καλό για εσάς, φτιάξτε τον εαυτό σας σε ένα ψωμί αστακού Maine. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ζήσετε αυτό το παραδοσιακό καλοκαιρινό γεύμα του Maine, από την ενοικίαση ενός καταστήματος για να το κάνετε μόνοι σας για να επιβιβαστείτε σε μια ακτοπλοϊκή κρουαζιέρα του Maine σε ένα ιστορικό ιστιοφόρο πλοίο.

Do-It-Yourself Αστακός ψήνει: Εδώ είναι πώς

Για να κάνετε το ψήσιμο του αστακού σας (ή ακριβέστερα, ένα "αστακό ατμό"), θα χρειαστείτε μια μεγάλη γαλβανισμένη μπανιέρα, μερικά βράχια, θαλασσινό νερό και φύκια.

Τοποθετήστε την μπανιέρα στα βράχια περίπου ένα πόδι από το έδαφος και δημιουργήστε μια πυρκαγιά από κάτω. Τοποθετήστε δύο ίντσες του αλμυρού νερού στη μπανιέρα και φέρετέ το σε γρήγορο βρασμό.

Προσθέστε τους αστακούς (αγόρασε φρέσκα την εποχή του ψήφιου ψαριού από έναν από τους πωλητές αστακών του Maine, όπως ο ψαράς του Fisherman's Co-op στο Scarborough) και καλύψτε με δύο ίντσες από φύκια. Προσθέστε τα μύδια και τα μύδια και καλύψτε με ένα άλλο λεπτό στρώμα φυκιών. Τοποθετήστε το καλαμπόκι στο κοτσάνι στην κορυφή, αφήνοντας μέρος του φλοιού στα αυτιά. Καλύψτε με φύκια. Μέχρι αυτή την ώρα, θα πρέπει να περάσετε μια φωτοβολίδα φωτιάς. Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα δοχείο καφέ, το τοποθετήστε δίπλα στη φωτιά και αφήστε το να λειώσει.

Βράζετε τα πάντα για περίπου 20 λεπτά. Μην υπερσκελίζετε. Οι αστακοί γίνονται όταν γίνονται έντονα κόκκινοι. Οι μύδια και τα μύδια γίνονται όταν ανοίγουν. Ένα ψωμί αστακό καλύτερα απολαμβάνεται σε μια παραλία (βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεστε άδεια για τη φωτιά), αλλά μπορείτε να το κάνετε στο κατώφλι σας.

Maine αστακό ψήνουν Caterers

Εάν θέλετε κάποιος άλλος να κάνει το έργο, σκεφτείτε να προσλάβετε ένα catering που εδρεύει στο Maine. Το Downeast Clambake του Foster στο νότιο Maine έχει εξυπηρετήσει τους Downeast Clambakes παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου ενός clambake για το Κογκρέσο που εξυπηρετείται στο γκαζόν του Λευκού Οίκου και ενός clambake στο Πεντάγωνο. Τα clambakes διαθέτουν βραβευμένο κουτάβι, καλλιεργημένα μύδια, φρεσκοκομμένα μουσαμάδες, αστακό Maine, φρέσκο ​​καλαμπόκι στο καλαμπόκι, ψητές πατάτες κόκκινου ευωδιού, ψητά κρεμμύδια, ζεστό βούτυρο και κέικ ψωμιού Maine.

Στο αστακό μπορεί να αντικατασταθεί με μισό κοτόπουλο ή με χορτοφαγική επιλογή, κατόπιν αιτήματος, και υπάρχει παιδικό μενού. Το Foster's θα προετοιμάσει και θα εξυπηρετήσει το clambake σας στην τοποθεσία σας ή τους: Επιλέξτε από τρεις διαθέσιμους χώρους.

Παράκτια Critters Clambakes σερβίρει βασικές, στάνταρ και πολυτελείς αστακούς ψήνουν στη θέση της επιλογής σας στο Maine, το Νιου Χάμσαϊρ ή τη Μασαχουσέτη. Τα τυπικά ψωμάκια περιλαμβάνουν ολόκληρο αστακό Maine, μύδια ατμού, καϊμπαζά καπνιστό, καλαμπόκι στο σαλιγκάρι, σπιτική σαλάτα πατατών, κολοκυθάκια, φρέσκο ​​ψωμί, φρούτα και ποτά. Έχουν απολαύσει τους λάτρεις του αστακού για 40 χρόνια.

Το Yarmouth, το Finest Kind Caterers που εδρεύει στο Maine, εμφανίστηκε στο πρόγραμμα Food Nation του Bobby Flay για το Food Network και η σιωπηρή έγκριση του σεφ του γνωστού αυτού καθιστά την κουζίνα αυτή μια εξαιρετική επιλογή για παραδοσιακά ψωμάκια αστακού Downeast. Θα φέρουν τα πάντα στη θέση σας και ατμό Maine αστακό, μουσαμάδες, πατάτες και καλαμπόκι στο καλαμπόκι σε μια κουβέρτα από φύκια πάνω από μια καπνιστή πυρκαγιά ξύλου.

Μίσθωση Αστακός Cathy ψήνουν, και είστε για μια αυθεντική εμπειρία Maine. Ο σύζυγος της Cathy, ο Παύλος, είναι ένας αστακός για σχεδόν 30 χρόνια. Οι αστακοί που προμηθεύουν αλιεύονται καθημερινά και τα μουτζούρια τους είναι χέρι.

Παρέχετε την τοποθεσία και θα σας προσφέρουν τη νοστιμιά.

Οι ψαροκόκκαλα του Maine παρέχονται επίσης από:

Τίποτα δεν κτυπά ένα Maine Windjammer Αστακός ψήνουν

Για πολλούς ταξιδιώτες του Maine, η απόλυτη εμπειρία γιορτής αστακών συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας στο πλοίο ενός από τα θρυλικά, ψηλά πιασμένα ιστιοφόρα πλοία που εξακολουθούν να χαρίζουν τα νερά από την άγρια ​​ακτή του κράτους. Τα οκτώ πλοία που απαρτίζουν το στόλο του Συνδέσμου Maine Windjammer είναι όλα διακεκριμένα και τα μαθήματα που καταγράφουν είναι οι ιδιοτροπίες των ανέμων. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να υπολογίζετε κατά τη διάρκεια κάθε κρουαζιέρας: μια παραδοσιακή αστακός Maine ψήνεται σε ένα εκπληκτικό νησί. Δεν έχετε ζήσει πραγματικά μέχρι να καθίσετε σε μια παραλία που περιμένει λίρες και κιλά αστακού για να γίνει κόκκινο και έτοιμο για καταβροχθίζω.

Αυτά τα αστακό ψωμάκια είναι όλα-μπορείτε-να φάει, και καθώς ο ήλιος βυθίζεται, θα σας ευχηθώ να έχετε εφεδρικό στομάχι.