Οικογενειακό στρατόπεδο Medomak στο Μέιν

Τα οικογενειακά στρατόπεδα μπορούν να κάνουν μεγάλες καλοκαιρινές διακοπές . Οι γονείς και τα παιδιά απολαμβάνουν ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριότητας, προγράμματα αφοσιωμένων παιδιών και η τιμή είναι τυπικά all-inclusive , καλύπτοντας καταλύματα, δραστηριότητες και επίσης γεύματα.

Το οικογενειακό στρατόπεδο Medomak στην Ουάσινγκτον, το Μαίην, άνοιξε το 1995 και από τότε φιλοξενεί οικογένειες κάθε καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα κλασικό καλοκαιρινό οικογενειακό στρατόπεδο με βασικά αλλά άνετα καταλύματα σε καμπίνες, ένα πρόγραμμα υπαίθριων δραστηριοτήτων στη γη και το νερό και μια κοινόχρηστη, διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για ένα σχετικά μικρό καταυλισμό, με χώρο για περίπου 12 οικογένειες κάθε φορά, οπότε η ατμόσφαιρα είναι οικεία. Αναμείνετε ότι η οικογένειά σας θα συναντήσει άλλες οικογένειες και θα γνωρίσετε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο σερβίρονται σε οικογενειακό στιλ στην τραπεζαρία του αγροκτήματος. Τα γεύματα παρασκευάζονται από την αρχή με τη χρήση φρέσκων συστατικών, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τον κήπο. Υπάρχει ένα δείπνο αστακού που σερβίρεται κάθε εβδομάδα.

Η Ουάσιγκτον είναι μια εσωτερική, αγροτική πόλη με μόλις 1.500 κατοίκους, που βρίσκεται κατά μήκος της κρατικής διαδρομής 17. Το Medomak Family Camp απέχει 3 ώρες με το αυτοκίνητο από τη Βοστώνη. 90 λεπτά από το Portland, Maine . και μόλις 25 λεπτά από τις ωκεάνιες πόλεις Rockland, Camden και Belfast.

Δραστηριότητες στο οικογενειακό στρατόπεδο Medomak

Το Medomak βρίσκεται σε 250 ιδιωτικά στρέμματα, συμπεριλαμβανομένου ενός μιλίου από τις ακτές της λίμνης. Οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν σε μονοκατοικίες πεύκου με queen και κουκέτες, καθώς και μπάνιο με ντους. Τα καταλύματα είναι μερικά βήματα πάνω από το κάμπινγκ σκηνών, αλλά αρκετά βασικά στο στυλ κατασκήνωσης της Νέας Αγγλίας.

Σχεδόν όλες οι καμπίνες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι έξι άτομα. Υπάρχουν φώτα ανάγνωσης, ξαπλώστρες, κρεβάτια για γονείς και παιδιά, τραπέζι γραφής και καρέκλες Adirondack έξω. Η λίμνη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Οι ενήλικες και τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από δώδεκα δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση συμβούλων, όπως τοξοβολία, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, τέχνες και χειροτεχνία, τένις, γιόγκα και ακόμη και δοκιμή τυριού Maine & μπύρας.

Οι κατασκηνωτές χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες που κυμαίνονται από τα Little Stars έως τους Rising Suns για τους μεσαίους και τους μεγάλους σπουδαστές. Οι ενήλικες είναι στη δική τους ομάδα "High Clouds". Τα παιδιά ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε προγραμματισμένες δραστηριότητες με την ηλικιακή τους ομάδα. Οι ενήλικες, εν τω μεταξύ, μπορούν να είναι τόσο δραστήριοι είτε σαν να μην κάνουν τίποτα όπως τους αρέσει.

Σε γενικές γραμμές, αυτό το οικογενειακό στρατόπεδο συνιστάται για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω. Κατά τη διάρκεια των πρωινών δραστηριοτήτων, παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών μπορούν να συμμετέχουν σε επίβλεψη προσχολικής ηλικίας.

Τιμές στο οικογενειακό στρατόπεδο Medomak

Οι τιμές ποικίλλουν καθ 'όλη τη θερινή περίοδο. Κατά τους μήνες αιχμής του Ιουλίου και του Αυγούστου, η μέση τετραμελής οικογένεια θα πληρώσει μεταξύ 3.700 και 4.700 δολάρια για μία εβδομάδα στο οικογενειακό στρατόπεδο Medomak. Τον Ιούνιο, τα ποσοστά είναι περίπου 10% χαμηλότερα.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher