Τι είναι το ψευδώνυμο του Κλήβελαντ;

Το Κλίβελαντ έχει ονομαστεί πολλά από τότε που ο Μωυσής Κλίβελαντ και η ομάδα του επιστημόνων έβαλαν τα πόδια τους στις 22 Ιουλίου 1796, αλλά σήμερα ακούτε πιο συχνά το Κλίβελαντ που αναφέρεται ως "Βράχος και ρόλος του κόσμου" ή "Η βόρεια ακτή. "

Αρχικά, όμως, η πόλη ήταν μέρος του Δυτικού Κέντρου του Κοννέκτικατ, και αργότερα η πόλη αναφερόταν ως "Δασική Πόλη". Ωστόσο, στη δεκαετία του 1970, οι πολεοδόμοι προσπάθησαν να εμπορευτούν την πόλη με τις συμβάσεις και τους τουρίστες ως "Plum City" με την ελπίδα να συγκριθεί με το μιούζικαλ της Νέας Υόρκης " The Big Apple ", αλλά αυτό ποτέ δεν πιάστηκε πραγματικά.

Αν ταξιδεύετε στο Κλίβελαντ, θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι το αποκαλείτε το σωστό όνομα όταν μιλάτε για την πόλη συνειδητά. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε περισσότερα για την πλούσια ιστορία αυτής της πόλης και για ποιο λόγο πήγε από την ονομασία "Η Νέα Αμερικανική Πόλη" στο σημερινό της τίτλο "Rock and Roll Capital of the World".

Τα πολλά ονόματα του Κλήβελαντ

Με τα χρόνια και μέχρι σήμερα, το Κλήβελαντ έχει κερδίσει πολλά ψευδώνυμα από τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους γειτονικούς λαούς της πόλης, είτε από τα πολιτιστικά φαινόμενα που συμβαίνουν εκεί είτε από την μοναδική γεωγραφία, τοποθεσία ή κλίμα της πόλης.

Οι κάτοικοι προτιμούν να καλούν το Κλήβελαντ "The 216", βασισμένο στον τοπικό κωδικό για τα περισσότερα τηλέφωνα στην πόλη, για παράδειγμα, και μερικοί επιθυμούν να το ονομάσουν "The CLE" ή "CLE" βάσει του κώδικα IATA του Cleveland Hopkins Το Διεθνές Αεροδρόμιο, και μερικοί άλλοι ήθελαν απλώς να το ονομάσουν "C-town" ή "C-land" μόνο εξαιτίας του ίδιου του ονόματος.

Στη δεκαετία του 1970, ο Κλήβελαντ κέρδισε τον τίτλο "Η καλύτερη θέση στο έθνος" λόγω της εισροής της βιομηχανίας και των ανθρώπων που μετακινούνται στην πόλη, η οποία ήταν τότε η 7η μεγαλύτερη σε εθνικό επίπεδο. Στη συνέχεια, όμως, όταν το Κλίβελαντ συνέχισε να μεγαλώνει σε μέγεθος, έγινε γνωστό ως "Η έκτη πόλη". Λόγω της υψηλής πυκνότητας των δένδρων εντός των ορίων της πόλης, το Κλίβελαντ έχει επίσης ονομάζεται "The Forest City".

Δεν ήταν μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970, όμως, ότι το «μόνιμο» ψευδώνυμο του Κλήβελαντ «Η Βράχος και το Ρόλο της Πρωτεύουσας του Κόσμου» σταθεροποιήθηκε. Σαν το σπίτι της Rock and Roll Hall of Fame και των σκηνικών πολλών διάσημων καλλιτεχνών ροκ και ρολ, δεν είναι περίεργο το όνομα που έχει κολλήσει εδώ και πολύ καιρό - μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ μπάντες στην Αμερική ξεκίνησαν σε αυτή τη βόρεια πόλη.

Επισκεφθείτε την πρωτεύουσα του κόσμου

Ο Κλήβελαντ, το Οχάιο είναι μια θαυμάσια πόλη για περιστασιακά ή σοβαρά τουριστικά αξιοθέατα, γεμάτα υπέροχα εστιατόρια, καταστήματα ειδυλλών, ζωντανές συναυλίες (κυρίως rock and roll), πλούσια ιστορία και ζωντανή σκηνή νυχτερινής διασκέδασης.

Αν ταξιδεύετε στο Κλίβελαντ στις διακοπές σας, σίγουρα θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το Rock and Roll Hall of Fame, το Μουσείο Τέχνης του Cleveland , τον ποταμό Cuyahoga και τα παραθαλάσσια πάρκα του και την West Side Market ή εσείς μπορεί ακόμη και να ελέγξει έξω το σπίτι από το "Μια ιστορία των Χριστουγέννων", αν είστε φίλος ταινία!