Το Εθνικό Πάρκο Cuyahoga Valley του Οχάιου - μια επισκόπηση

Πληροφορίες επαφής:

15610 Vaughn Road, Brecksville, ΟΗ, 44141

Τηλέφωνο: 216-524-1497

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Εκπληκτος? Ναι, ένα εθνικό πάρκο βρίσκεται στο βορειοανατολικό Οχάιο. Αυτό που μπορεί να είναι ακόμη πιο περίεργο είναι πόσο όμορφη είναι. Σε αντίθεση με τα τεράστια πάρκα άγριας φύσης, αυτό το εθνικό πάρκο είναι γεμάτο από ήσυχα και απομονωμένα μονοπάτια, λόφους που καλύπτονται από δέντρα και γαλήνιο έλος που ευδοκιμεί με κάστορες και ερωδιούς. Μπορεί να είναι μια χαλαρωτική απόδραση, αλλά προσφέρει πολλές επιλογές για την ενεργό.

Το πάρκο συνεχίζει να εξυπηρετεί τη μητροπολιτική περιοχή με πολλούς τρόπους. Οι κάτοικοι τρέχουν συχνά τα μονοπάτια, ενώ οι ποδηλάτες μπορούν να δουν να περπατούν μέσα στο πάρκο. Ακόμα και το χειμώνα, τα παιδιά μπορούν να δουν να φτάνουν στους λόφους πάνω στα έλκηθρα τους. Η κοιλάδα Cuyahoga αισθάνεται σαν μια απόδραση από τον αστικό πολιτισμό και μπορεί να το απολαύσει κάθε ηλικία.

Ιστορία:

Για σχεδόν 12.000 χρόνια κατοίκησαν στην περιοχή του ποταμού Cuyahoga, αφήνοντας μια κληρονομιά αρχαιολογικών χώρων σε όλη την κοιλάδα. Ο ποταμός ήταν μια σημαντική διαδρομή μεταφοράς για τους ντόπιους Αμερικανούς που ονόμαζαν τον ποταμό Cuyahoga - που σημαίνει "στραβά ποτάμι". Ήταν στην πραγματικότητα ένα ουδέτερο έδαφος για όλες τις φυλές που ταξιδεύουν από τις Μεγάλες Λίμνες.

Μέχρι τη δεκαετία του 1600, έφτασαν οι Ευρωπαίοι εξερευνητές και παγιδευτές. Ο πρώτος ευρωπαϊκός οικισμός, το Μοραβικό χωριό Pilgerruh, βρισκόταν κοντά στη συνάντηση του Tinkers Creek και του ποταμού Cuyahoga. Το 1786, το Κοννέκτικατ διατήρησε 3.5 εκατομμύρια στρέμματα στο βορειοανατολικό Οχάιο για οικισμό από τους πολίτες του, γνωστό και ως Δυτικό Αποθεματικό.

Το 1796, ο Μωυσής Cleaveland έφτασε για να λειτουργήσει ως χερσαίος πράκτορας για την Κονέκτικατ Land Company και συνέβαλε στη δημιουργία της πόλης ... το μαντέψατε - το Κλίβελαντ.

Το 1827, το κανάλι Ohio & Erie άνοιξε μεταξύ του Κλίβελαντ και του Akron, αντικαθιστώντας τον ποταμό ως πρωτεύουσα εμπορική μεταφορά στο Midwest. Αντικαταστάθηκε από το σιδηρόδρομο στη δεκαετία του 1860.

Τον Δεκέμβριο του 1974, ο Πρόεδρος Gerald Ford χαρακτήρισε την περιοχή ως Εθνική Περιοχή Αναψυχής της κοιλάδας Cuyahoga. Αργότερα μετονομάστηκε σε Cuyahoga Valley National Park στις 11 Οκτωβρίου 2000.

Πότε να επισκεφθείτε:

Η κοιλάδα Cuyahoga είναι πραγματικά ένα πάρκο όλο το χρόνο. Κάθε εποχή φαίνεται πιο όμορφη από την προηγούμενη και φέρνει μαζί της πολλές δραστηριότητες για τους επισκέπτες. Τα Σαββατοκύριακα τείνουν να είναι γεμάτα από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, που είναι η πιο εντυπωσιακή εποχή. Ενώ η άνοιξη φέρνει φωτεινά αγριολούλουδα, η πτώση διαθέτει εκπληκτικό φύλλωμα. Και αν απολαύσετε το σκι, το χιονοπέδιλα και το έλκηθρο, σχεδιάστε μια επίσκεψη κατά τους χειμερινούς μήνες.

Να φτάσετε εκεί:

Τα μεγάλα αεροδρόμια βρίσκονται στο Κλίβελαντ και το Άκρον . (Βρείτε Πτήσεις) Από το Κλίβελαντ, πάρτε I-77 δέκα χιλιόμετρα νότια ... και είστε εκεί! Από Akron, επικεφαλής πέντε μίλια βόρεια σε I-77 ή Οχάιο 8. Εάν οδηγείτε από την ανατολή ή τη δύση, σημειώστε ότι I-80 και I-271 bisect το πάρκο και θα είναι η ευκολότερη διαδρομές σας.

Χρεώσεις / Άδειες:

Τίποτα! Όχι μόνο το πάρκο δεν χρεώνει εισιτήριο εισόδου, δεν υπάρχει κάμπινγκ, επομένως δεν απαιτούνται άδειες. Εάν υπάρχουν ειδικές δραστηριότητες ή συναυλίες, το πάρκο θα χρεώσει ειδικές χρεώσεις.

Σημαντικές Αξιοθέατα:

Είτε έχετε μια μέρα είτε μια ολόκληρη εβδομάδα, η κοιλάδα Cuyahoga προσφέρει απομονωμένα μονοπάτια, δέντρα που καλύπτονται από δέντρα και καταπληκτικούς καταρράκτες για να απολαύσετε.

Εδώ είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία:

Οχάιο & Erie Trail Towpath: Με πολλούς τρόπους, αυτό το μονοπάτι είναι η καρδιά όλων των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στο πάρκο. Προσβάσιμο για δρομείς, περιπατητές και ποδηλάτες, περνάει μέσα από δάση, λιβάδια και υγρότοπους

Tinkers Creek Gorge: Αυτό το εθνικό φυσικό ορόσημο δίνει μια εντυπωσιακή θέα της κοιλάδας και του κολπίσκου από 200 πόδια ψηλά

Νυχτερινές καταρράκτες πέπλου: Σε ύψος 15 ποδιών, τα υδάτινα καταρράκτες κατεβαίνουν σε πολυάριθμα επίπεδα από σχιστόλιθο, εκθέτοντας το καθένα διαφορετικό επίπεδο διάβρωσης και δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα σαν το πέπλο

Brandywine Falls: Το δημοφιλέστερο αξιοθέατο του πάρκου είναι αυτό το καταρράκτη 60 ποδιών. Ελέγξτε το μονοπάτι Brandywine Gorge Trail - ένα μονοπάτι 1,5 μιλίων που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε πέρα ​​από τις πτώσεις

Ledges: Αυτή η ανομοιογενής διαδρομή παρουσιάζει ψαμμίτη περίπου 320 εκατομμυρίων ετών. Μην χάσετε το Ice Box Cave - ένα σφιχτό πέρασμα που είναι πράγματι αρκετά ψυχρό

Διαμονή:

Δεν υπάρχουν χώροι κατασκήνωσης εντός του πάρκου και το κάμπινγκ στην εξοχή απαγορεύεται. Ωστόσο, το κρατικό πάρκο και τα ιδιωτικά campgrounds βρίσκονται στην περιοχή. Τα κοντινότερα κρατικά πάρκα είναι το West Branch State Park (330-296-3239) και το Findley Lake State Park (440-647-4490), και τα δύο βρίσκονται περίπου 31 μίλια μακριά. Τα πλησιέστερα ιδιωτικά campgrounds είναι το Silver Springs Park (330-689-2759) και το Streetsboro / Cleveland SE KOA (330-650-2552), και τα δύο βρίσκονται σε απόσταση 11 μιλίων.

Η διαμονή είναι διαθέσιμη μέσα στο πάρκο. Το Inn at Brandywine Falls προσφέρει τρία δωμάτια και τρεις σουίτες, όλα με δωρεάν πρωινό για τους επισκέπτες. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και οι τιμές κυμαίνονται από $ 119 έως $ 298 ανά διανυκτέρευση.

Ο ξενώνας Stanford είναι επίσης ανοικτός όλο το χρόνο. Χτίστηκε το 1843 και είναι εισηγμένη στον Εθνικό Καταστατικό Ιστορικών Χώρων. Υπάρχουν ξεχωριστοί κοιτώνες για τους άνδρες και τις γυναίκες για $ 16 ανά διανυκτέρευση συν ένα τέλος μίσθωσης 3 κλινών αν χρειαστεί.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Πρώτη Κυρία Εθνική Ιστορική Ιστοσελίδα: Διατηρούνται δύο ιδιότητες, το σπίτι της Πρώτης Κυρίας Ida Saxton McKinley και το επταώροφο κτίριο Εθνικής Τράπεζας 1895, που τιμά τις ζωές και τα επιτεύγματα των Πρώτων Κυριών σε όλη την ιστορία.

Hale Farm & Village: Βρίσκεται στην οδό Oak Hill στο νοτιοδυτικό τμήμα του πάρκου, αυτό το ζωντανό ιστορικό μουσείο αναδημιουργεί τη ζωή σε μια τυπική κοινότητα του 19 ου αιώνα.

Boston Mills / Brandywine Ski Resort: Για σκιέρ και snowboarders όλων των ηλικιών και επίπεδα εμπειρίας. Κάθε θέρετρο διαθέτει τουλάχιστον ένα πάρκο εδάφους.