Μέσα στην Ατλάντα: Shannon Mulkey και Christy Petterson της Indie Craft Experience

Η Indie Craft Experience συνιδιοκτήτες μοιράζονται τα αγαπημένα τους σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τους Shannon Mulkey και Christy Petterson από την Indie Craft Experience. Αυτά τα κορίτσια συνεργάστηκαν μέχρι το 2005 και από τότε έχουν φέρει καλλιτέχνες και μικρές επιχειρήσεις κάτω από μια στέγη. Οι αγορές ICE φιλοξενούν τοπικούς και εθνικούς προμηθευτές τροφίμων, χειροτεχνίας και κοσμημάτων σε έναν μεγάλο χώρο στην πόλη κάθε Ιούνιο και Νοέμβριο, με μικρότερα pop-up ενδιάμεσα, συμπεριλαμβανομένης της vintage αγοράς, Salvage.

Με τον τρόπο αυτό, οι εμπειρογνώμονες της Ατλάντα ονόμασαν την επιλογή Reader για την "Best Local Craft Market" και την "Best Pop-Up Shop Concept" στο Creative Loafing 's Best of Atlanta το 2015. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με το Mulkey και τον Petterson.

Ζω στην ... "Ανατολική Ατλάντα Χωριό με τον σύζυγό μου και τον γιο δύο χρόνων. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός να ζήσω εκεί επειδή είμαστε λίγα τετράγωνα από το χωριό. Πριν από την EAV, έζησα στο κέντρο της Decatur για περίπου οκτώ χρόνια ", λέει ο Petterson.

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "Η Ατλάντα είναι γεμάτη ταλέντα σε όλους τους τομείς. Αγαπώ ότι ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου δουλεύει με δημιουργικά. Οι άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν τον πίνακα ελέγχου. Καλύπτουν καινοτόμες εμπειρίες τέχνης γύρω από την πόλη. Είναι πάντα μια καλή στιγμή ", λέει ο Mulkey.

Μπορείτε να με βρείτε ... "Στο στούντιο μας στο Candler Park τις περισσότερες μέρες. Έχουμε μια ελαφριά βιτρίνα στο McLendon στο Oakdale που μοιραζόμαστε με τους φίλους μας από την Mindzai Creative.

Το ίδιο το στούντιο είναι ένα ωραίο μέρος για να περάσετε το χρόνο, επειδή είναι τόσο όμορφο και χαλαρωτικό ", λέει ο Petterson.

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... "Cafe Sunflower για ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα. Το Better Half έχει ένα εκπληκτικό μενού γευσιγνωσίας για μια νύχτα και συνηθίζω τη Yalla! στο Krog Street Market για ένα fix falafel ", λέει ο Mulkey.

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "ένας απλός Jameson & Ginger Manuel ή ένα Dark-N-Stormy στην Tiki Taco την Τρίτη στο The Book House. Νομίζω επίσης ότι δεν μπορείτε πραγματικά να νικήσετε να μοιράζεστε με μια φίλη μια στάμνα φθηνής μπύρας στην αίθριο του Δικαίου δωματίου και μου αρέσει να δοκιμάζω το περιστρεφόμενο μενού σούπερ-φανταχτερών κοκτέιλ στο Leon ", λέει ο Petterson.

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα ... "Η Γεωργιανή Αίθουσα - είναι τόσο όμορφη και έχει μια μεγάλη στέγη", λέει ο Mulkey.

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Η Νύχτα Σχεδίασης στο Studio Ghost Studio είναι τόσο εμπνευσμένη!", Λέει ο Mulkey.

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω ... "Το κοιμητήριο του Όκλαντ, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για επίσκεψη. Είναι σπάνιο να βρεθεί ένας τόπος τόσο πλούσιος με την ιστορία. Μου αρέσει να περιφέρεται γύρω από το βλέμμα στα πανέμορφα μαυσωλεία και την όμορφη εξωραϊσμό. Δύο άλλα φαβορί είναι οι Βοτανικοί Κήποι της Ατλάντα και το Υψηλό Μουσείο Τέχνης. Την τελευταία φορά που είχα φίλους που επισκέπτονταν έξω από την πόλη απολαύσαμε την επίσκεψη στην Ponce City Market. Είναι ακόμα αρκετά καινούργιο για μένα που αισθάνθηκα σαν τουρίστας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το κτήριο έχει ανακαινιστεί. Κάθισε σχετικά άδειο όλη μου τη ζωή και είμαι τόσο χαρούμενος που ένα διατηρητέο ​​κτίριο διατηρήθηκε αντί να υποχωρήσει », λέει ο Petterson.

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Μου αρέσει να περπατάω το μονοπάτι της Ατλάντας BeltLine Eastside και το μονοπάτι μέσω του Candler Park και του Inman Park. Μεγάλη θέα στις γειτονιές ", λέει ο Petterson.

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου στο ... "Inman Dry Boutique Boutique, Παρίσι για Ponce για περίεργες αντίκες, Treehouse Kid & Craft στο Decatur για δώρα για τα μικρά και Crafted Westside για τοπικά προϊόντα", λέει ο Mulkey.