Ιδέες για διακοπές για μητέρα-κόρη

Θέλετε να πάρετε την κόρη σας σε ένα ξεχωριστό ταξίδι; Οι μοναδικές αποδράσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με το παιδί σας και να δημιουργήσετε ειδικές μνήμες μόνο για τους δυο σας.

Εάν αυτό είναι το πρώτο σας ταξίδι ως μητέρα-κόρη, αρχίστε μικρό. Οι αποδράσεις "one-on-one" μπορούν να είναι πιο έντονες από τις εκδρομές με όλη την οικογένεια. Ένα μακρύ Σαββατοκύριακο μακριά θα σας δώσει μια εικόνα για το επίπεδο συνεργασίας που λειτουργεί καλύτερα και μπορεί να σας δώσει ιδέες για μελλοντικά ταξίδια.

Εδώ είναι μερικές μεγάλες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αρχίσετε να σχεδιάζετε την απόλυτη απόδραση φίλης:

Spa Getaway

Ίσως η πιο δημοφιλής απόδραση της μητέρας-κόρης είναι ένα ταξίδι σπα, αλλά σίγουρα θα σκεφτείτε έξω από το κουτί-spa υποχώρηση. Πολλά upscale ξενοδοχεία και θέρετρα προσφέρουν τώρα πακέτα spa που μπορούν να περιλαμβάνουν θεραπείες για τα παιδιά, από mani-pedis έως έφηβος προσώπου. Αυτό προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε το χρόνο του σπα με την περιήγηση σε άλλες δραστηριότητες. Να κάνετε πάντα την έρευνά σας για να μάθετε ποιες υπηρεσίες προσφέρονται και τι κοστίζουν και να εγγραφείτε για προειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν θέλετε να ενημερωθείτε όταν μια ειδική προσφορά βρίσκεται στο τραπέζι.

Παραλία Escape

Αν ψάχνετε για R & R χωρίς στρες και διασκέδαση στον ήλιο, επιλέξτε μια απόδραση στην παραλία που θα προσφέρει τόσο τη βιταμίνη D όσο και την ευκαιρία να κρεμάσει μαζί. Οι επιλογές μπορούν να είναι όσο πιο κοντά στην κοντινότερη ακτή ή σε μια πτήση προς την Καραϊβική, το Μεξικό ή τη Χαβάη.

Προσωπικό Πάθος

Όποια και αν είναι το πάθος της κόρης σας, υπάρχει ένα ταξίδι εκεί έξω που περιμένει να ληφθεί.

Εάν είναι γοητευμένος από την αστρονομία και το διάστημα, για παράδειγμα, μπορεί να γυρίσει την ευκαιρία να επισκεφθεί μαζί σας το διαστημικό στρατόπεδο. Αν αγαπά την επιστροφή στην κοινότητα, σκεφτείτε μια απόδραση που σας επιτρέπει επίσης να περάσετε κάποιο χρόνο στον εθελοντισμό για μια καλή αιτία . Μια κόρη που αγαπάει την τέχνη μπορεί να αγαπήσει ένα ταξίδι που περιλαμβάνει να επισκεφθείτε μουσεία ή να παρακολουθήσετε ένα εργαστήριο τέχνης.

Εάν το μαγείρεμα είναι το πάθος της, σκεφτείτε μια μαγειρική περιήγηση.

Κοινόχρηστο ενδιαφέρον

Είστε και οι δύο τεράστιοι θαυμαστές του Downton Abbey ; Ή ίσως είστε λάτρεις του Χάρι Πότερ, όπου οι δυνατότητες ταξιδιού περιλαμβάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ορλάντο . Μοιράζεστε μια αγάπη για γιόγκα ή πεζοπορία; Ή ίσως μπορείτε να απολαύσετε ένα ταξίδι με ποδήλατο σε έναν όμορφο προορισμό. Είστε λάτρεις της country μουσικής ; Σχεδιάστε ένα ταξίδι που επικεντρώνεται στο κοινό σας ενδιαφέρον και μπορεί να είναι η αρχή μιας όμορφης παράδοσης.

Κολλέγιο

Εάν η κόρη σας είναι στο γυμνάσιο και σχεδιάζει να μεταβεί στο κολέγιο μετά την αποφοίτησή της, ένα ταξίδι που συνδυάζει μια περιοδεία ενός υποψήφιου κολλεγίου με ποιοτικό χρόνο μαζί μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε γνώσεις στα μεγάλα όνειρά της. Εκδρομές όπως αυτή προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για συνομιλίες σχετικά με τις μελλοντικές ελπίδες της, χωρίς να φανεί σαν να διερωτάτε. Αντισταθείτε στην επιθυμία να κατευθύνετε το πλοίο. Αφήστε την να οδηγήσει.

Μεγάλο γεγονός

Γιορτάζοντας ένα γενέθλιο ορόσημο ή ένα σημαντικό γεγονός όπως η αποφοίτηση από το γυμνάσιο; Εάν ο οικογενειακός σας προϋπολογισμός δεν επιτρέπει οικογενειακό ταξίδι, εξετάστε ένα ταξίδι ενός λίστας με ένα κουτάβι στην Ευρώπη. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει την κόρη σας. Μπορεί να ανέφερε ότι ήθελε να δει το Παρίσι πέρυσι, αλλά αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να πει ότι το Λονδίνο ή η Ρώμη έχει περισσότερη έκκληση.

Shopping Spree

Για κάποιο δίδυμο μαμά και κόρη, ο ουρανός στη γη είναι ένα ταξίδι για ψώνια στη Νέα Υόρκη ή το Σικάγο. Για άλλους, η επίσκεψη σε έναν προορισμό που είναι γνωστός για φανταστικές αγορές εξόδου δεν είναι μόνο πιο διασκεδαστικό αλλά πιο οικονομικό.

Κρουαζιέρα

Μια κρουαζιέρα μπορεί να είναι μια θαυμάσια απόδραση μητέρα-κόρη γιατί υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό να κάνει στο πλοίο. Θα βρείτε πολλές δραστηριότητες για να απολαύσετε μαζί αλλά και να εξερευνήσετε μεμονωμένα ενδιαφέροντα, αν θέλετε. Εάν η κόρη σας είναι κάτω των 18 ετών, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια οικογένεια κρουαζιερόπλοιων.

Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher