Γιατί η νεκρή εβδομάδα είναι ένας φοβερός χρόνος για μια διακοπή διακοπών

Θέλετε να σώσετε ένα κομμάτι χρήματος σε μια οικογενειακή απόδραση κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών; Ώρα το ταξίδι σας για "νεκρή εβδομάδα".

Τι είναι η νεκρή εβδομάδα;

Στην ταξιδιωτική βιομηχανία, η νεκρή εβδομάδα αναφέρεται στο παράθυρο αμέσως μετά από μια περίοδο αιχμής. Κατά τη διάρκεια σημαντικών διακοπών, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά αμέσως μετά, οι δημοφιλείς προορισμοί και τα θέρετρα αδειάζουν και οι τιμές πέφτουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να προσγειωθεί μια νεκρή εβδομάδα απόδραση για ένα κλάσμα του τι θα κόστιζε λίγες εβδομάδες νωρίτερα ή αργότερα.

Πότε είναι νεκρές εβδομάδες διακοπών;

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου , αμέσως μετά το μεγάλο Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών, είναι μια νεκρή εβδομάδα. Οι τιμές αυξάνουν και πάλι στα μέσα Δεκεμβρίου για την περίοδο αιχμής των διακοπών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Αμέσως μετά την υποχώρηση του hullabaloo, οι πρώτες δύο εβδομάδες του Ιανουαρίου είναι μια άλλη σημαντική περίοδος, με μεγάλες τιμές σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Disney World και η Νέα Υόρκη. Εάν σκέφτεστε μια επίσκεψη σε έναν οικογενειακό προορισμό ή εάν σκέφτεστε μια οικογενειακή κρουαζιέρα , το ταξίδι σας σε αυτές τις βραδύτερες περιόδους εγγυάται ότι θα σας προσγειώσει μια πολύ πιο προσιτή απόδραση.

Φυσικά, αυτές οι εβδομάδες δεν είναι βέλτιστες για οικογένειες με παιδιά στο σχολείο. Αλλά αν τα παιδιά σας είναι ακόμα πολύ μικρά για το νηπιαγωγείο ή αν εσείς homeschool, αυτή η συμβουλή μπορεί να σώσει μεγάλα δολάρια.

Πού θα βρεις συμφωνίες νεκρών εβδομάδων

Ο ευκολότερος τρόπος να μειωθούν τα οικογενειακά έξοδα διακοπών; Επιλέξτε έναν προορισμό σε απόσταση οδήγησης από όπου ζείτε.

Αυτές οι σημαντικές τοποθεσίες ανακαίνισης θα σας συνδέσουν με θαυμάσιες προσφορές απόδραση μέσα σε απόσταση οδήγησης από το σπίτι σας. Εγγραφείτε για ενημερωτικά δελτία και ειδοποιήσεις χρησιμοποιώντας τον πρόσφατα δημιουργημένο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διακοπών σας.

Περιφερειακές προσφορές ξενοδοχείων

Πέρα από τις τοπικές τοποθεσίες που ασχολούνται, οι καλύτεροι εθνικοί απαγορευτές περιλαμβάνουν ιδιότητες στην περιοχή σας, καθώς και έμπνευση για ταξίδια πιο μακριά.

Εθνικές και διεθνείς προσφορές ξενοδοχείων

AARP Travel Deals

Αν είστε άνω των 50 ετών, η συμμετοχή σας στο AARP σας προσφέρει ταξιδιωτικές εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλα.