Καναδάς τον Ιούλιο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

<Καναδάς τον Ιούνιο Καναδάς Καιρός & Γεγονότα Ημερολόγιο | Καναδάς τον Αύγουστο>

Ιούλιος στον Καναδά

Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να επισκεφτείτε τον Καναδά, όπως θα φανεί από τα πλήθη των άλλων ταξιδιωτών εκεί την ίδια στιγμή. Ευτυχώς ο Καναδάς είναι μια τεράστια χώρα με άφθονο χώρο για όλους, αλλά οι κρατήσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια, μεταφορές, περιηγήσεις και τουριστικές εξορμήσεις είναι σοφοί.

Έχει την αίσθηση ότι ο Καναδάς, με το ευρύ φάσμα υπαίθριων δραστηριοτήτων του, όπως η πεζοπορία, η βαρκάδα, το κάμπινγκ και το ψάρεμα, θα ήταν δημοφιλές να επισκεφθείτε το καλοκαίρι.

Εκτός από τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο, οι ίδιοι οι Καναδοί παίρνουν τα αυτοκίνητά τους ή φεύγουν σε αεροπλάνα και τρένα για να κάνουν διακοπές στο σπίτι του χλοοτάπητα, ενώ τα παιδιά τους είναι εκτός σχολείου για το καλοκαίρι.

Ως επί το πλείστον, ο Καναδάς τον Ιούλιο είναι ζεστό ή ζεστό και ίσως υγρό ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Όσο πιο βόρεια κι αν πάτε, τόσο πιο ζεστό είναι, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των δημοφιλέστερων προορισμών του Καναδά είναι στο νότιο τμήμα της χώρας, έτσι οι πιθανότητες είναι όπου πηγαίνετε, θα έχετε ζεστές και καλοκαιρινές συνθήκες. Τα βράδια μπορούν να είναι ακόμα δροσερά, όμως, όπως συμβαίνει πάντοτε όταν έρχεστε στον Καναδά, φέρνετε στρώματα ώστε να μπορείτε να προσαρμόζεστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες και κλίματα.

Το πλήρες φάσμα των καλοκαιρινών φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου πάρτι γενεθλίων του Καναδά - Ημέρα του Καναδά - είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι μέρες είναι ζεστές και μεγάλες.

Το 2017, για τον εορτασμό των 150ων γενεθλίων του Καναδά, το Parks Canada ανοίγει δωρεάν τα εθνικά του πάρκα, τους χώρους κληρονομιάς και τις θαλάσσιες περιοχές διατήρησης.

Απλά στείλτε ένα Pass Discovery, το οποίο είναι καλό για μια οικογένεια έως και επτά ατόμων και το παρουσιάζετε σε οποιοδήποτε από τα 46 εθνικά πάρκα ή σε περισσότερα από 170 ιστορικά αξιοθέατα που λειτουργούν από το Parks Canadas.

Το Pass Discovery πωλεί συνήθως για $ 136 CAD, το οποίο είναι περίπου $ 104 ΗΠΑ.

Ιουλίου στις μεγάλες καναδικές πόλεις

Γνωρίζετε πού πηγαίνετε στον Καναδά;

Δείτε πιο λεπτομερείς καναδικούς οδηγούς για τις καιρικές συνθήκες και τους εκδηλώσεις στην πόλη:

Μέσος Ιούλιος Θερμοκρασία (Χαμηλή / Υψηλή)

Ιουλίου Perks

Ιούλιος μειονεκτήματα

Καλό να ξέρω

Βρετανική Κολομβία Στιγμιότυπα / Εκδηλώσεις

Αλμπέρτα, Σασκάτσουαν και Μανιτόμπα

Οντάριο & Κεμπέκ Στιγμιότυπα / Γεγονότα -

Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις Ανατολικού Καναδά