Ημέρα του Καναδά 2017

Πότε είναι η Ημέρα του Καναδά 2017 και πώς γιορτάζεται;

Τι είναι η Ανοικτή Ημέρα του Καναδά Διακοπές στον Καναδά

Πότε είναι η Ημέρα του Καναδά 2017;

Ημέρα 2017 του Καναδά είναι Σάββατο 1 Ιουλίου. Αυτή τη μέρα είναι μια νόμιμη αργία , που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού παίρνει την ημέρα μακριά και με τη σειρά του, πολλοί λιανοπωλητές, κυβερνητικά γραφεία, βιβλιοθήκες, σχολεία και υπηρεσίες κλείσει. Οι εργαζόμενοι στους περισσότερους χώρους εργασίας δεν χρειάζεται να πάνε στη δουλειά, αλλά θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν τις κανονικές αποδοχές τους (εκτός αν ρυθμίζονται διαφορετικά).

Γιορτάσεις όπως πυροτεχνήματα ή παρελάσεις θα γίνονται γενικά αυτήν την ημέρα. Στις μεγάλες πόλεις έξω από το Κεμπέκ, όπως η Οτάβα , το Τορόντο και το Βανκούβερ, οι εορτασμοί ξεκινούν νωρίς το πρωί και συνεχίζονται το βράδυ, με συναυλίες, παιχνίδια και άλλες γιορτές.

Ειδικότερα, η Οτάβα, ως εθνική πρωτεύουσα, πραγματοποιεί μια πραγματικά μεγάλη επίδειξη κάθε 1η Ιουλίου. Το 2010, η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο δούκας του Εδιμβούργου παρευρέθηκαν στους εορτασμούς και το 2011 ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η νέα νύφη του, Κέιτ Μίντλτον, Οτάβα για το πάρτι 144 ετών του Καναδά.

Το 2017, ο Καναδάς το αναδεικνύει σε μια εγκοπή για να τιμήσει την 150ή επέτειό του. Τα συμβαλλόμενα μέρη σε ολόκληρη τη χώρα θα είναι ιδιαίτερα ζωηρά.

Επισκόπηση ημέρας του Καναδά

Η Ημέρα του Καναδά γιορτάζεται την 1η Ιουλίου σε ολόκληρη τη χώρα. Η 1η Ιουλίου σηματοδοτεί την επέτειο του σχηματισμού της ένωσης των βρετανικών επαρχιών της Βόρειας Αμερικής σε μια ομοσπονδία υπό την επωνυμία του Καναδά. αυτή είναι η τεχνική εξήγηση, αλλά η Ημέρα του Καναδά σημαίνει πυροτεχνήματα και το μεγαλύτερο εθνικό πάρτι του έτους.

Οι διακοπές της Ημέρας του Καναδά είναι συγκρίσιμες με τις εορταστικές εκδηλώσεις των ΗΠΑ στις 4 Ιουλίου, αλλά με ελαφρώς λιγότερη χουπλά και σε πιο καναδική κλίμακα.

Τι να περιμένετε την Ημέρα του Καναδά

Τα σχολεία, οι τράπεζες, τα κυβερνητικά γραφεία και πολλά άλλα καταστήματα και επιχειρήσεις κλείνουν την 1η Ιουλίου (ή 2 Ιουλίου, όταν η 1η έρχεται την Κυριακή). Οι περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων εμπορικών κέντρων, θα μείνουν ανοικτοί.

Ορισμένα καταστήματα θα έχουν ώρες διακοπών. Κλήστε μπροστά στα εστιατόρια, τα καταστήματα και τα τουριστικά αξιοθέατα για να επιβεβαιώσετε τις ώρες της Καναδά Δείτε περισσότερα για το τι είναι ανοιχτό και κλειστό την Ημέρα του Καναδά .

Συνήθως, οι εορτασμοί της Ημέρας του Καναδά περιλαμβάνουν παρελάσεις, πυροτεχνήματα, μπάρμπεκιου και άλλες συγκεντρώσεις. Πολλοί δημοσιογράφοι φορούν κόκκινο και λευκό για να τιμήσουν τα εθνικά χρώματα του Καναδά. Αποκτήστε την πλήρη Λίστα Ελέγχου της Ημέρας του Καναδά, συμπεριλαμβανομένων των στίχων στον Ο Καναδά στα γαλλικά και στα αγγλικά.

Ελέγξτε τις τοπικές τουριστικές τοποθεσίες ή τον κατάλογο της κυβέρνησης του Καναδά για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ημέρας του Καναδά

Ημέρα του Καναδά στο Κεμπέκ

Στο Κεμπέκ, η Ημέρα του Καναδά δεν γιορτάζεται τόσο ένθερμα όσο και στην υπόλοιπη χώρα. Τα ομοσπονδιακά γραφεία, τα σχολεία και οι τράπεζες είναι κλειστά, αλλά πολλοί άνθρωποι στο Κεμπέκ θεωρούν την 1η Ιουλίου ως "μετακινούμενη ημέρα", δεδομένου ότι η ημερομηνία αυτή ήταν ιστορικά το τέλος των συμβάσεων μίσθωσης.

Ημερομηνίες Ημέρας του Καναδά

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 (πολλοί άνθρωποι θα πάρουν επίσης την Παρασκευή 2 Ιουλίου, επίσης, ως διακοπές)
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012, αλλά οι κρατικές διακοπές είναι τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012
Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013
Τρίτη 1 Ιουλίου 2014
Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017 (150ή επέτειος του Καναδά)

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019


Δείτε μια λίστα των αργιών στον Καναδά .