Γιατί να κάνετε Camping;

Γιατί πρέπει να ξεφύγετε από την πόλη και να γίνετε φίλος της φύσης.

Ίσως αναρωτιέστε: γιατί να κάνετε κάμπινγκ; Είναι ένας από τους πιο αυθεντικούς τρόπους για να δείτε το μεγάλο ύπαιθρο, αλλά ίσως δεν σας αρέσει βρωμιά , σφάλματα ή το ύπαιθρο για αυτό το θέμα. Θα πρέπει ακόμα να πάτε κάμπινγκ τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Ο πρώην οδηγός κατασκήνωσης, ο David Sweet εξηγεί γιατί.

Γιατί να κάνετε Camping;

Ζούμε σε έναν συρρικνούμενο πλανήτη. Οι παγκόσμιοι πληθυσμοί συνεχίζουν να αναπτύσσονται και θέτουν συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στους φυσικούς πόρους.

Κάθε μέρα οι πόλεις επεκτείνουν τα σύνορά τους και παραβιάζουν τις γύρω γεωργικές εκτάσεις και τα δάση. Κάθε μέρα τα φυτά και τα ζώα εξαφανίζονται ως αποτέλεσμα της επέκτασης της σύγχρονης κοινωνίας μας. Οι προσπάθειες διατήρησης των κυβερνήσεων μπορεί να διατηρήσουν πολλά δάση και δημόσιες εκτάσεις για να απολαύσουν οι μελλοντικές γενιές, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν οι γραμμές που περιμένουν να φτάσουν σε αυτά τα μέρη από το να φτάσουν αφόρητα. Το κάμπινγκ απαιτεί ανοικτούς χώρους για να εκτιμηθεί.

Κατά συνέπεια, οι ευκαιρίες για αξέχαστες εμπειρίες κάμπινγκ γίνονται ολοένα και πιο κοντά. Ποιος καλύτερος λόγος για να πάτε κάμπινγκ παρά για να απολαύσετε το ύπαιθρο και τα γραφικά θαύματα της φύσης ενώ μπορούμε ακόμα; Με τους δημοφιλείς υπαίθριους προορισμούς που απαιτούν κρατήσεις όσο το ένα χρόνο νωρίτερα, το αίσθημα της ύπαιθας χάνεται στα πλήθη. Όλο και περισσότερο καθίσταται απαραίτητο να στρατοπεδεύει κανείς εκτός εποχής ή να ταξιδεύει μεγάλες αποστάσεις για να βρει ειρήνη ή μοναξιά .

Υπάρχουν πολλοί βάσιμοι λόγοι για να ξεφύγουμε από τις συνήθειες της συνηθισμένης ζωής και το κάμπινγκ διευκολύνει αυτή τη διαφυγή για πολλούς από εμάς. Όλοι χρειαζόμαστε μια επιστροφή στη φύση από τώρα και στο εξής, και όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε με ένα διάλειμμα από τις ρουτίνες μας. Η σκέψη να κάθονται γύρω από μια φωτιά στο στρατό κάτω από έναν καθαρό ουρανό, να κοιτάζουμε τα αστέρια και να ακούσουμε τους ήχους της νύχτας μπορεί να ενισχύσει το σώμα μας, να ειρηνεύσει το μυαλό μας και να αποκαταστήσει τα πνεύματά μας.

Το κάμπινγκ είναι αναζωογονητικό!

Αναζητήστε τη νεολαία σας και πηγαίνετε κάμπινγκ! Και, όπου βρίσκετε ειρήνη, σταματήστε για μια στιγμή και σκεφτείτε πόσο ευλογημένοι είστε για να μπορέσετε να ζήσετε σε αυτόν τον θαυμάσιο πλανήτη που αποκαλούμε Campground Earth. Θυμηθείτε να μοιραστείτε την αγάπη σας για την ύπαιθρο με την οικογένεια και τους φίλους σας και να βοηθήσετε να μεταβιβάσετε κάποιον σεβασμό στη φύση στις μελλοντικές γενιές. Και όπως πάντα, δεν αφήνουν ίχνος όταν κάμπινγκ στο ύπαιθρο.

Οι αναγνώστες απαντούν

Πριν από λίγο καιρό έβαλα το ερώτημα "Γιατί να πάτε κάμπινγκ;" στο φόρουμ κάμπινγκ. Πολλοί συμπολίτες κατασκηνωτές απάντησαν με τους λόγους τους, τους οποίους μοιράζομαι μαζί σας παρακάτω, με την ελπίδα να σας εμπνεύσω να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο.

Ακόμη δεν είναι πεπεισμένος;

ίσως κάμπινγκ δεν είναι το πράγμα σας, ή ίσως θέλετε να ήταν σε αυτό. Δοκιμάστε το γκλαμπινγκ - πολυτελές κάμπινγκ με ρουστίκ καταλύματα όπως καμπίνες σκηνών, ρυμουλκούμενα και yurts στο υπέροχο ύπαιθρο. Ακόμα κι αν αγαπάτε το κάμπινγκ, θα πρέπει να δοκιμάσετε να πατάτε τουλάχιστον μια φορά.