Πώς να πάτε Backpacking

Αν αγαπάτε την ύπαιθρο και το κάμπινγκ, θα αγαπήσετε το backpacking.

Αν αγαπάτε το κάμπινγκ και την πεζοπορία πιθανότατα θέλετε να μάθετε πώς να πάτε backpacking, αλλά το μεγάλο ύπαιθρο μπορεί να είναι συντριπτική για τους πρώτους time backpackers. Είστε κατασκήνωση στην έρημο - μίλια από δρόμους, εγκαταστάσεις και άλλους ανθρώπους, αλλά, η μοναξιά είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να πάρει το μονοπάτι και να πάει backpacking.

Μην αφήσετε το άγνωστο τοπίο ή τις ανησυχίες ότι βρίσκεστε σε άγρια ​​φύση να σας εμποδίζουν να πάτε πίσω.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές και συμβουλές για να βοηθήσετε τους αρχάριους ξενοδόχους να ξεκινήσουν.

Τι είναι Backpacking;


Backpacking - tramping, πεζοπορία ή backcountry κάμπινγκ - είναι ουσιαστικά ο συνδυασμός της πεζοπορίας και κάμπινγκ στην backcountry. Ένας backpacker φέρει εξοπλισμό κατασκήνωσης: μια σκηνή, υπνόσακο , μαγειρικά σκεύη, τρόφιμα και ρούχα, σε ένα σακίδιο και πεζοπορίες σε έναν προορισμό κάμπινγκ backcountry.

Τα ταξίδια του Backpacking κυμαίνονται από μικρά ταξίδια μιας νύχτας έως πολυήμερες εκδρομές. Ορισμένα ταξίδια ξεκινούν από ένα μονοπάτι και τελειώνουν από ένα άλλο. Και μερικοί backpackers έβγαζαν ακόμη και μήνες σε μακρινές αποστάσεις από άκρο σε άκρο, που ονομάζονται πεζοπορίες. Οι δημοφιλείς πεζοπορίες περιλαμβάνουν το Pacific Crest Trail (PCT) και το Appalachian Trail (AT).

Αλλά για να ξεκινήσετε backpacking δεν χρειάζεται να περπατήσετε χιλιάδες μίλια. Υπάρχουν πολλοί σύντομοι και μέτριοι προορισμοί που είναι γραφικοί και όμορφοι.

Τώρα που σας ενδιαφέρει να πάτε backpacking ας προετοιμαστούν για την περιπέτεια σας.

Τι είναι η άγρια ​​φύση;

Ο νόμος για την άγρια ​​φύση του 1964 είναι ομοσπονδιακή ονομασία προστατευόμενης γης. Σύμφωνα με το Νόμο για την Άγρια Δύση, τα εδάφη που χαρακτηρίζονται άγρια ​​πρέπει να είναι υπό ομοσπονδιακή κυριότητα και διαχείριση, η γη πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον πέντε χιλιάδες στρέμματα, η ανθρώπινη επιρροή πρέπει να είναι «ουσιαστικά απαρατήρητη», πρέπει να υπάρχουν ευκαιρίες για μοναξιά και αναψυχή. πρέπει να διαθέτει "οικολογικά, γεωλογικά ή άλλα χαρακτηριστικά επιστημονικής, εκπαιδευτικής, γραφικής ή ιστορικής αξίας".

Μάθετε περισσότερα για το νόμο Wilderness του 1964.

Να πάρει το σχήμα για Backpacking

Αν είστε για πρώτη φορά backpacker, ή να ξεκινήσετε για πρώτη φορά την εποχή, βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το σχήμα πριν να χτυπήσετε το μονοπάτι. Το backpacking είναι πιο δύσκολο από την πεζοπορία, επειδή μεταφέρετε το πρόσθετο βάρος του κατασκηνωτικού εξοπλισμού σας.

Για να πάρει τη μορφή για backpacking, ξεκινήστε την πεζοπορία με χαμηλή χιλιομετρική απόσταση και φέρτε ένα ελαφρύ πακέτο. Κατασκευάστε τα χιλιόμετρα και προσθέστε βάρος στο σακίδιο σας καθώς το ταξίδι σας πλησιάζει. Όσο περισσότερο ταιριάζει για το ταξίδι σας στο backpacking, τόσο καλύτερα θα νιώσετε όταν βρεθείτε στο μονοπάτι.

Δεν υπάρχει χρόνος για εκπαίδευση; Είναι κατανοητό αν το ταξίδι σας στο backpacking βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη γωνία και δεν έχετε κάνει μεγάλη προπόνηση, αλλά φροντίστε να ελαφρύνετε το φορτίο σας. Πάρτε μόνο απαραίτητο και ελαφρύ εργαλείο, και σκεφτείτε να επιλέξετε έναν προορισμό που απέχει μόνο λίγα μίλια από το μονοπάτι.

Έτσι είστε σε φόρμα για το ταξίδι σας, αλλά τι πρέπει να συσκευάσετε στο σακίδιο σας;

Backpacking Gear

Ο στόχος των περισσότερων backpackers είναι να κρατήσουν το πακέτο τους φως, αλλά εξακολουθούν να φέρουν όλα τα εργαλεία κατασκήνωσης που χρειάζονται για να κάνουν το ταξίδι τους άνετο.

Τελικά, χρειάζεστε μόνο φαγητό και καταφύγιο για ένα επιτυχημένο ταξίδι με backpacking. Υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία backpacking που κάθε backpacker θα θέλουν να φέρουν και μερικά στοιχεία που μια ομάδα από backpackers μπορούν να χωριστούν για να μοιραστούν το βάρος.

Πριν να πάρετε το πακέτο για να πάει, ελέγξτε μας backpacking λίστα ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει τίποτα και προσπαθήστε να αφήσετε μη βασικά στο σπίτι. Κάθε λίβρα που ρίχνετε από το πακέτο σας θα σας κάνει να πετάξετε ευκολότερα και πιο άνετα.

Είστε γεμάτοι και έτοιμοι, τώρα πού πρέπει να πάτε;

Πού να πάτε Backpacking

Τα εθνικά και κρατικά πάρκα , οι έρημοι και οι δασικές περιοχές είναι δημοφιλείς προορισμοί για σακίδια. Ελέγξτε με το σταθμό ranger στην περιοχή σας για δημοφιλείς διαδρομές. Και ο τοπικός σας κάμπινγκ και υπαίθριος λιανοπωλητής πρέπει να είναι ένας καλός πόρος για βιβλία και χάρτες.

Αναζητήστε έναν προορισμό κοντά σε ένα ρυάκι, ποτάμι ή λίμνη, ώστε να έχετε πηγή νερού. Αφού επιλέξετε έναν προορισμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τις κατάλληλες άδειες και ελέγξτε τους κανονισμούς για την αποθήκευση τροφίμων, την κάμπινγκ και τις πυρκαγιές.

Τώρα που επιλέξατε έναν προορισμό, ποιες προφυλάξεις μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε ασφαλείς στην έρημο;

Ασφάλεια Backpacking

Έχετε χάρτη και πυξίδα ή συσκευή GPS; Και ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε;

Πάντα να ενημερώνετε κάποιον πότε θα φύγετε, τον προορισμό σας και τη διαδρομή σας. Και βεβαιωθείτε ότι θα τους καλέσετε όταν επιστρέψετε.

Ένα μικρό κιτ πρώτων βοηθειών είναι ένα βασικό στοιχείο για να φέρει μαζί σε κάθε ταξίδι backpacking. Επίσης, ξέρετε ποιοι πόροι έκτακτης ανάγκης σας στην περιοχή θα είστε backpacking. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παραμείνετε ήρεμοι, καθορίστε ένα σχέδιο δράσης και αναζητήστε βοήθεια.

Τώρα είστε όλοι έτοιμοι να πάτε στην περιπέτεια backpacking σας, αλλά ξέρετε πώς να κρατήσετε την έρημο άγρια;

Backpacking Ηθική

Το Ίδρυμα Leave No Trace είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ένα σύνολο αξιών και συνιστά τη δεοντολογία για τους κατασκηνωτές και τους ταξιδιώτες με άγρια ​​φύση. Οι περισσότεροι backpackers συμφωνούν ότι δεν πρέπει να "αφήνετε ίχνος" και να "συσκευάζετε αυτό που πακετάρετε". Οι βασικές αρχές Leave No Trace περιλαμβάνουν:

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει με το πάρκο ή δασική υπηρεσία ranger σταθμό για τους κανονισμούς που αφορούν την περιοχή όπου θα κάμπινγκ. Ανάλογα με την περιοχή και την εποχή του χρόνου, ειδικοί κανονισμοί μπορεί να μην επιτρέπουν φωτιές φωτιάς, μπορεί να απαιτούν συγκεκριμένα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων και μερικές φορές ειδικές περιοχές είναι κλειστές για αποκατάσταση. Συνιστάται γενικά να κάμψετε τουλάχιστον 100 πόδια από το νερό. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, και η βασική ηθική backpacking συμβάλλει στη διατήρηση της ερημιάς για τις επόμενες γενιές.