Τα καλύτερα μπαρ του ξενοδοχείου LA

Τα μπαρ του ξενοδοχείου έχουν γίνει ένα τακτικό μέρος της τοπικής νυχτερινής ζωής και ευτυχής σκηνή ώρα στο Λος Άντζελες. Από τα ιστορικά σαλόνια μέχρι τα μπαρ του τελευταίου ορόφου και τις συναρπαστικές αποδράσεις, υπάρχει ένα για κάθε γούστο, αν όχι για κάθε προϋπολογισμό. Τα μπαρ του ξενοδοχείου είναι περίφημα ακριβό, και ακόμη περισσότερο στο Λος Άντζελες, ειδικά όταν εστιάζετε στον χώρο στάθμευσης. Εδώ είναι οι επιλογές μου για τα πιο εξαιρετικά μπαρ του ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες που μπορεί να αξίζει την τιμή του ποτού.

Downtown LA

Η στέγη στο πρότυπο

Το Rooftop Bar στο The Standard στο Downtown LA είναι ένα από τα σημεία που έφεραν τα μπαρ του ξενοδοχείου σε μόδα με τους ντόπιους και το έκαναν ισχίο να είναι στο κέντρο της πόλης πριν υπήρχε κάτι άλλο ισχίο γύρω από το κέντρο της πόλης. Τα 60s mod lounge pod γύρω από την πισίνα, τα τολμηρά γλυπτά και η θέα 360 μοιρών από τους ουρανοξύστες που κρέμονται γύρω από το κτίριο, καθιστούν αυτό ένα εξαιρετικό χώρο για πάρτι ημέρας ή νύχτας. Στον κάτω όροφο, το Lobby Lounge έχει το δικό του ρετρό δροσερό.

Το μπαρ στο ξενοδοχείο Figueroa

Είμαι ερωτευμένος με το αίθριο μπαρ γύρω από την πισίνα στο ισπανικό / μαροκινό θέμα Hotel Figueroa, ακριβώς βόρεια του LA Live . Σε αντίθεση με πολλά μπαρ τύπου hyper club, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε με ένα από τα τεράστια υπογεγραμμένα mojitos και να πάρετε μίνι διακοπές από το άγχος της πόλης.

Το μπαρ της αίθουσας και το κονιάκ στο Millennium Biltmore

Το Gallery Bar στο Millennium Biltmore Hotel είναι όλα παλιά σχολική κομψότητα και μεγαλοπρέπεια.

Η περίτεχνα διακόσμηση από σκαλιστή οροφή και τοίχους είναι διακοσμημένη με αγγέλους επιβλέποντας το χύνει στο γυαλισμένο γρανίτη μπαρ. Το κοντινό δωμάτιο Cognac είναι περισσότερο από ένα σαλόνι, με άνετους καναπέδες και ζεστό ξύλινο κουφώματα.

Τα μπαρ στο JW Marriott LA Live

Το Lobby Bar και το Μίξερ στο JW Marriott στο LA Live είναι ελκυστικά και ευρύχωρα, αλλά η πραγματική κλήρωση είναι η παρακολούθηση των ανθρώπων.

Ως πρωτεύουσα διαδρομή για τους επισκέπτες τόσο του Marriott όσο και του Ritz-Carlton στο ίδιο κτίριο, μπορείτε να δείτε παίκτες μπάσκετ ή χόκεϊ στην πόλη για παιχνίδια στο Staples Center ή καλλιτέχνες που παίζουν στο θέατρο της Nokia. GRAMMY νύχτα είναι μια εξαιρετική νύχτα για διασημότητα-spotting στο gLAnce. Η αίθουσα ανάμιξης είναι ένας πολύ καλός χώρος για να συγκεντρωθούν οι ομάδες εάν μπορείτε να φτάσετε εκεί νωρίτερα ή να κάνετε κράτηση σε ένα καθορισμένο τμήμα. Για μια πιο αποκλειστική εμπειρία με θέα, κατευθυνθείτε στο σαλόνι Nest στο WP24 του Wolfgang Puck.

Χόλιγουντ

Τα μπαρ στο ξενοδοχείο W

Η ταράτσα στο W Hollywood Hotel βρίσκεται ανάμεσα στους χειριστές αυτή τη στιγμή, αλλά το Living Room Bar με τον μεγάλο πολυελαίμονα και την σπειροειδή σκάλα και τον παρακείμενο υπαίθριο σταθμό Hollywood με τις φιλόξενες πυρκαγιές και DJ νύχτες είναι και οι δύο κεντρικές στο Hollywood και το Vine.

Το Library Bar στο πολύχρωμο Redbury Hotel είναι ένα ζεστό, φιλόξενο σαλόνι με άνετα έπιπλα, τραπέζι μπιλιάρδου και αίθριο με θέα στο Χόλιγουντ και το Αμπέλι. Οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με βιβλία και παίρνετε το συναίσθημα ότι οι άνθρωποι που κρεμούν εδώ μπορεί να είναι αρκετά ισχίο για να διαβάσουν βιβλία - σε χαρτί.

Οι Μπαρ στο Χόλιγουντ Ρούσβελτ

Το Hollywood Roosevelt κερδίζει το βραβείο για τους πιο διαφορετικούς χώρους νυχτερινής διασκέδασης σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, όπως το Tropicana δίπλα στην πισίνα, το Teddy's , το Βιβλιοθήκη με βιβλιοθήκη , το Ανταλλακτικό δωμάτιο με το δικό του μπόουλινγκ και το Public Kitchen and Bar .

Όλοι είναι μεγάλοι χώροι, αν υπερτιμηθούν. Θεωρώ δύσκολο να προτείνω οτιδήποτε στο Χόλιγουντ Ρούζβελτ, όμως, επειδή έχουν τη φήμη ότι είναι υπερβολικά αγενείς στο προλεταριάτο.

Δυτικό Χόλιγουντ

Το Tower Bar στο Sunset Tower Hotel

Το ημιτελικό Tower Bar στο Art Deco Sunset Tower Hotel στο Sunset Strip υπήρξε ένα από τα αγαπημένα του Λος Άντζελες, καθώς τα διαμερίσματά του φιλοξένηζαν αξιοσημείωτες προσωπικότητες όπως οι Truman Capote, Frank Sinatra, Marilyn Monroe και Elizabeth Taylor. Το ίδιο το μπαρ ήταν το διαμέρισμα του Bugsy Siegel. Τώρα είναι ένα εστιατόριο και πιάνο που λατρεύουν ακόμα διασημότητες κάτω από τα σπίτια τους Hollywood Hills για το περιστασιακό ποτό.

SkyBar στο Mondrian

Το SkyBar είναι ένα άλλο υπαίθριο μπαρ δίπλα στην πισίνα, αυτή τη φορά στο παραμυθένιο ξενοδοχείο Mondrian στο West Hollywood. Είναι ένα δημοφιλές σημείο για πιο οικεία σαλιγκάρια.

Από το όνομά του, μπορεί να σκεφτείτε SkyBar ήταν στην οροφή, αλλά δεν είναι πραγματικά. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα ψηλότερο πίσω από αυτό για να μπλοκάρει την θέα, παρέχει εκτεταμένη θέα προς το νότο, πέρα ​​από το West Hollywood στο Beverly Hills και πέρα, πλαισιωμένο από μεγάλα ανοιχτά παράθυρα σε ένα ψεύτικο τείχος. Το χειμώνα, μια προσωρινή σαφής θόλος διατηρεί τη θερμοκρασία ευχάριστη. Είναι ένας σχετικά μικρός χώρος και επιθυμούν να διατηρήσουν την πυκνότητα χαμηλή για μια πιο ευχάριστη εμπειρία, ώστε να υπάρχει μια γραμμή για να μπουν. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν προτεραιότητα.

Palihouse

Το Palihouse είναι ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο όπου το περίεργο σαλόνι του λόμπι μετατρέπεται σε ντίσκο το βράδυ. Αυτό είναι καλύτερο για πάρτι ντόπιους από τους επισκέπτες που προσπαθούν να πάρουν έναν καλό ύπνο. Είναι περισσότερο σαν ένα κλαμπ με δωμάτια, παρά ένα ξενοδοχείο με μπαρ. Δυστυχώς, ο παράγοντας hipster το έκανε πολύ απασχολημένο για την ικανότητά του να το χειριστεί, οπότε η εξυπηρέτηση είναι πεντανόστιμη στις νύχτες των κλαμπ και η πόρτα είναι περιοριστική. Είναι πολύ ωραιότερο να σταματήσετε το απόγευμα για ένα ποτό ή κάποια καφενεία πριν από τη σκηνή της λέσχης.

Bar 1200 στο Marquis Sunset

Το Bar 1200 στο Sunset Marquis είναι μόνο ένα μπαρ. Μικρό. Δερμάτινο πάγκο καθισμάτων και σκαμπό μπαρ με ροκ φωτογραφίες στους τοίχους. Αυτό που μου αρέσει γι 'αυτό το μπαρ είναι η ιστορία όλων των rocker που έχουν συμμετάσχει εδώ και συνεχίζουν να σταματούν ενώ μένουν στο ξενοδοχείο για συναυλίες στο Sunset Strip ή ενώ καταγράφουν κάτω στο Studio Recording Nightbird. Εάν δεν είναι πολύ απασχολημένος, μπορείτε επίσης να πάρετε ποτά στο όμορφο εστιατόριο αυλής.

Mid-Wilshire

Η στέγη στο Wilshire στο Kimpton's Hotel Wilshire

Ένα άλλο όμορφο μπαρ στον τελευταίο όροφο της πισίνας, το Rooftop on Wilshire είναι μέρος του ξενοδοχείου Wilshire, ένα ακίνητο Kimpton. Μπορεί να πάρει αρκετά ζοφερή σε μια θυελλώδη μέρα και ψυχρή τη νύχτα, αλλά η θέση της μεσαίας πόλης σας δίνει μια υπέροχη θέα της πόλης από τους λόφους του Χόλιγουντ στο Downtown LA και απέναντι από το LA Basin. Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι πραγματικά μια cluby γειτονιά, είναι συνήθως λιγότερο γεμάτο από άλλα μπαρ πισίνας στον τελευταίο όροφο, ακόμα κι αν είναι μικρότερη πλευρά.