Πρέπει να δείτε Scenic Byways στο Κολοράντο για το οδικό σας ταξίδι

Αν ψάχνετε για μερικές από τις καλύτερες απόψεις στο Κολοράντο, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να βγείτε από το αυτοκίνητό σας. Το Κολοράντο φιλοξενεί 26 διαφορετικές γραφικές και ιστορικές διαδρομές, που διαπερνούν τις ορεινές πόλεις, κορυφές στην κορυφή, κάτω σε κοιλάδες και μέσα από αρχαιολογικούς χώρους. Έντεκα από τις διαβάσεις είναι επίσης ομοσπονδιακά ορίζονται ως Byways της Αμερικής, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κράτος στο έθνος.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή ομάδα 150 δρόμων σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, δύο από τις οδικές αρτηρίες του Κολοράντο θεωρούνται όλες οι αμερικανικές οδοί. Δέκα είναι οι εθνικές δασικές σκηνικές διαβάσεις. Δύο είναι Backcountry Byways, σχεδιασμένα από το Γραφείο Χωροταξίας.

Αυτό σημαίνει ότι οι διαβάσεις του Κολοράντο είναι γνωστές σε πολλά επίπεδα και σε μερικούς από τους σημαντικότερους δρόμους της χώρας. Πέρα από τις μεγάλες διαδρομές για οδικά ταξίδια, αυτοί οι δρόμοι συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση της ιστορίας, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος του Κολοράντο.