Σχεδιάστε μια ολόκληρη διαμονή χωρίς να εγκαταλείψετε το σταθμό της Ένωσης

Αυτή η όαση τρούλου έχει όλα όσα χρειάζεστε. Σοβαρά.

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε το Union Station του Ντένβερ, ήρθε η ώρα να ξανακερδωθείς.

Αυτό που ήταν ένας όμορφος ιστορικός κόμβος τρένων είναι πλέον ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στο κέντρο της πόλης - τόσο συναρπαστικό, ότι μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο μέσα στο σταθμό χωρίς να χρειάζεται να φύγετε. Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης στο κέντρο. Δεν υπάρχουν ψυχρές χειμωνιάτικες πεζοπορίες. Όλα όσα χρειάζεστε για μια τέλεια μίνι φυγή Colorado είναι ακριβώς κάτω από αυτή τη δραματική θολωτή στέγη.

Το κτήριο του 1914 Beaux-Arts Union Station άνοιξε ξανά τον Ιούλιο του 2014, μετά από μια ανακαίνιση ύψους 54 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σήμερα, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εκλεκτικό μίγμα από περισσότερες από δώδεκα τοπικά εστιατόρια και λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των έργων ορισμένων από τους πιο γνωστούς σεφ του κράτους, αρκετές επιλογές νυχτερινής διασκέδασης και το εντελώς quirky Crawford Hotel, ιδανικά τοποθετημένο στην καρδιά όλων αυτών.

Ω, και εν μέσω της δράσης, αυτό εξακολουθεί να παραμένει μια στάση αμαξοστοιχίας Amtrak, σίγουρα ένα από τα πιο cool για ένα layover.

Εδώ είναι πώς να περάσετε μια παραμονή στο σαββατοκύριακο όλα μέσα στα όρια του νέου σταθμού Union - καθιστώντας το ένα εκπληκτικά μοναδικό προορισμό στην πολιτεία.