Το Shack Up Inn και το Cotton Gin Inn

Μοναδικά καταλύματα στην καρδιά της χώρας Blues

Ένα από τα πιο μοναδικά μέρη για να μείνετε στο Νότο , το Shack Up Inn και το Cotton Gin Inn βρίσκονται στην καρδιά της περιοχής Delta του Μισισιπή στο Clarksdale, Mississippi. Το Clarksdale, που γενικά θεωρείται ο τόπος γέννησης των μπλε , προσελκύει τους επισκέπτες σε μπλουζ προσκυνήματα από ολόκληρο το έθνος και σε όλο τον κόσμο. Πολλοί λάτρεις της ιστορίας και οι καλλιτέχνες σχεδιάζονται επίσης στην περιοχή.

Ενώ το Shack Up Inn και το Cotton Gin Inn δεν θα απευθύνονται σε όλους, εκείνοι που το απολαμβάνουν συχνά κατατάσσουν τις διαμονές τους ως αξιοθέατα ταξιδιού.

Ανήκει και λειτουργεί από πέντε συνεργάτες ή shackmeisters, μερικά πράγματα να περιμένουν περιλαμβάνουν μια χαλαρή και ιδιόμορφη ατμόσφαιρα, πολλοί συμπατριώτες λάτρεις της μουσικής και διασκέδαση άγγιγμα όπως η νύχτα Moon Pies αριστερά στα μαξιλάρια στη θέση των συνηθισμένων σοκολάτες κάτω από κάτω.

Τα σακκάκια συχνά κρατούνται τα σαββατοκύριακα, ειδικά από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο, όταν είναι καλή ιδέα να κάνουν κρατήσεις περίπου τέσσερις μήνες νωρίτερα. Πρέπει να είστε 25 ετών ή μεγαλύτερος για να νοικιάσετε ένα δωμάτιο και τα ενοίκια για το σαββατοκύριακο απαιτούν ελάχιστη διαμονή δύο ημερών.

Το Shack Up Inn - Τα καταλύματα στο Shack Up Inn είναι αυθεντικά ξύλινα σπίτια, τα οποία έχουν ανακαινιστεί για να προσθέσουν ηλεκτρικό ρεύμα, υδραυλικά, θέρμανση και κλιματισμό. Τα μεγέθη κυμαίνονται από τα μικρότερα σε περίπου 300 τετραγωνικά πόδια στο Cadillac Shack σε αυτό που φιλοξενεί τέσσερα άτομα και διαθέτει δύο queen size κρεβάτια σε ξεχωριστούς χώρους και μια κλειστή βεράντα.

Η εσωτερική διακόσμηση των σπιτιών είναι ένα όνειρο του εραστή της ψύλλιας αγοράς με ένα πλήθος αναμνηστικών, ακατάλληλα πιάτα και έπιπλα, παλιές φωτογραφίες και πολλά άλλα πράγματα.

Μερικές κουκέτες έχουν παλιά (αλλά καλά συντονισμένα) πιάνα σε αυτά επίσης. Υπάρχει επίσης ένα αγροτικό υπόστεγο τρακτέρ διαθέσιμο, το οποίο μετατράπηκε στο παρελθόν σε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων και χρησιμοποιείται από έναν από τους ιδιοκτήτες.

Το Cotton Gin Inn - Τα δέκα δωμάτια, το καθένα από τα οποία παρήχθησαν από τους παλιούς κάδους, περιλαμβάνουν ένα queen size κρεβάτι, τηλεόραση, μικρό ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και καφετιέρα.

Τα τείχη είναι επενδυμένα με κυπαρίσσια και οι οροφές είναι κατασκευασμένες από παλιό κυματοειδές κασσίτερο. Το Sky Shack, το οποίο βρίσκεται πάνω από το λόμπι και έχει χαρακτηριστεί από τους ιδιοκτήτες ως το απόλυτο σακκατοικία, διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μεγάλη βεράντα μπροστά με κουνιστές καρέκλες και πολλά άλλα.

Πριν αποφασίσετε - Οι επισκέπτες που πιστεύουν ότι ενδιαφέρονται να παραμείνουν σε αυτήν τη μοναδική ιδιοκτησία θα πρέπει να ελέγξουν την ιστοσελίδα (βλ. Παρακάτω) για να κατανοήσουν σαφώς τι (και τι όχι) περιμένουν και να αναθεωρήσουν τις πολιτικές κράτησης. Υπάρχουν επίσης πολλές χρήσιμες κριτικές σχετικά με το TripAdvisor.

Επιπλέον πληροφορίες