Εστιατόρια με αστέρι Michelin στις Ηνωμένες Πολιτείες

Τα τρόφιμα συχνά πετάνε γύρω από τον όρο "chefs με αστέρι Michelin" ή "εστιατόρια με αστέρι Michelin". Αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για ποιο λόγο ο Michelin --- που νομίζατε ότι ήταν εταιρεία ελαστικών --- έχει πρωταγωνιστές σε εστιατόρια, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με αυτή την αξιοσημείωτη βαθμολογία.

Ποια είναι τα αστέρια της Michelin;

Η εταιρεία ελαστικών Michelin ξεκίνησε οδηγούς στη δεκαετία του 1900, στις οποίες συμπεριελήφθησαν αξιολογήσεις των εστιατορίων από ανώνυμους κριτικούς.

Ακόμα και σήμερα, η Michelin βασίζεται εξ ολοκλήρου σε προσωπικό πλήρους απασχόλησης από ανώνυμους αναθεωρητές για να συγκεντρώσει τις κριτικές των εστιατορίων τους. Η εταιρεία εξετάζει εστιατόρια σε δεκάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Επειδή τα αστέρια της Michelin έχουν γενικά έναν αέρα υψηλής τεχνολογίας αποκλειστικότητας και ελαστικά, πολλοί άνθρωποι που μιλάνε για αστέρια Michelin χρησιμοποιούν τη γαλλική προφορά όταν αναφέρουν τις εκτιμήσεις των εστιατορίων. Έτσι, αν μιλούν για τις κριτικές των εστιατορίων, θα το ονομάσουν "αστέρια Mish-lahn", ενώ η εταιρεία ελαστικών έχει τον άνθρωπο "Mitch-el-in".

Τα εστιατόρια απολαμβάνουν μηδέν έως τρία αστέρια, με τρία αστέρια να είναι τα υψηλότερα δυνατά αστέρια που απονέμονται Αυτά τα αστέρια είναι πολυπόθητο επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των εστιατορίων δεν δέχονται καθόλου άστρα. Για παράδειγμα, ο οδηγός Michelin στο Chicago 2016 περιλαμβάνει σχεδόν 500 εστιατόρια, αλλά μόνο δύο εστιατόρια έλαβαν τρία αστέρια.

Τα αστέρια Michelin της Νέας Υόρκης

Η Michelin εξετάζει μόνο τρεις πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες: τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Σαν Φρανσίσκο. Δεδομένου ότι η πόλη της Νέας Υόρκης είναι η μεγαλύτερη στη χώρα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι διαθέτει επίσης τα πιο αστέρια εστιατόρια.

Το 2016, 76 εστιατόρια της Νέας Υόρκης έλαβαν βαθμολογία αστέρι Michelin με τα ακόλουθα εστιατόρια που έλαβαν τα πολυπόθητα 3 αστέρια:

Τραπέζι του σεφ στο Brooklyn Fare
Έντεκα πάρκο Madison
Jean Georges
Le Bernardin
Μάσα
Ανά Σε

Τα εστιατόρια με αστέρι Michelin του Σικάγου

Το 2016, ο οδηγός Michelin διέδωσε αστέρια σε μόνο 22 εστιατόρια στο Σικάγο, σε σύγκριση με 76 εστιατόρια της Νέας Υόρκης και 38 εστιατόρια του Σαν Φρανσίσκο. Ο Michael Ellis, διεθνής διευθυντής της Michelin, υπεύθυνος για τους οδηγούς, συνέβαλε στον εαυτό του στο εστιατόριο του Σικάγου: "Υπάρχουν πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που συμβαίνουν. υπάρχουν μεγάλοι σεφ εκεί έξω και το ακροατήριο είναι εκεί έξω. τους αρέσει πραγματικά η καινοτομία στο Σικάγο. "

Μόνο δύο εστιατόρια του Σικάγου έλαβαν τα πολυπόθητα 3 αστέρια, γεγονός που υποδηλώνει ένα εστιατόριο με εξαιρετική κουζίνα όπου οι επισκέπτες τρώνε εξαιρετικά καλά. Τα δύο εστιατόρια με 3 αστέρια στο Σικάγο είναι:

Alinea Grace

Τα εστιατόρια με αστέρι Michelin του Σαν Φρανσίσκο

Το 2016, ο οδηγός Michelin διέδωσε αστέρια σε 50 εστιατόρια της περιοχής του Σαν Φρανσίσκο. Η αφθονία των φρέσκων προϊόντων, οι δημιουργικοί σεφ και οι ισχυρές τεχνικές κουζίνας καθιστούν την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο αγαπημένη ανάμεσα σε εκλεκτά γεύματα και γεμάτα εστιατόρια με πρωταγωνιστή Michelin.

Πέντε εστιατόρια έλαβαν τα πολυπόθητα 3 αστέρια, δείχνοντας ένα εστιατόριο με εξαιρετική κουζίνα όπου οι φίλοι τρώνε εξαιρετικά καλά. Αυτά τα εστιατόρια είναι:

Benu
Το γαλλικό πλυντήριο
Εστιατόριο στο Meadowood
Manresa
Σάισον