Πώς να συσκευάσετε και να επιλέξετε τα ρούχα για το ταξίδι σας στη Νέα Αγγλία

Η Νέα Αγγλία είναι ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, που σημαίνει ότι τα ρούχα και άλλα πράγματα που θέλετε να συσκευάσετε ποικίλλουν ανάλογα με το χρόνο του ταξιδιού σας. Εδώ είναι μερικές βασικές προτάσεις για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τι να συσκευάσετε και πώς να ντύσετε για το ταξίδι σας στη Νέα Αγγλία.

Τα Essentials που χρειάζεστε για τη Νέα Αγγλία

  1. Πακέτο ελαφριές καλοκαιρινές ενδυμασίες - σορτς, μπλουζάκια, μπλουζάκια πόλο, μπλουζάκια-για επισκέψεις από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά φροντίστε να φέρετε μαζί ένα ζευγάρι μακρύ παντελόνι ή τζιν και ένα σακάκι ή πουλόβερ, ειδικά αν επισκέπτεστε περιοχές της ακτής.
  1. Τα κοστούμια μπάνιου, οι πετσέτες και τα αντηλιακά είναι σημαντικά για προορισμούς παραλιακών ή λιμνών ή αν το ξενοδοχείο σας διαθέτει πισίνα.
  2. Την άνοιξη (από τον Απρίλιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου) και την πτώση (από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου), οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι αρκετά κρύες τη νύχτα ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι μέτριες και άνετες. Θα θέλετε να φορέσετε σε στρώματα και ίσως να φέρει μαζί ένα ζεστό σακάκι ή αδιάβροχο.
  3. Μια συμπαγής ομπρέλα είναι πάντα μια καλή ιδέα ανεξάρτητα από την εποχή.
  4. Θα θελήσετε να είστε έτοιμοι με ένα ζεστό παλτό χειμώνα, κασκόλ, αδιάβροχες μπότες και γάντια ή γάντια αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε μεταξύ Νοεμβρίου και Μαρτίου. Τα μαξιλαράκια αυτιών ή το κάλυμμα κεφαλής είναι επίσης ένα έξυπνο προϊόν που μπορείτε να συσκευάσετε αν θα περάσετε το χρόνο σε εξωτερικούς χώρους το χειμώνα. Επειδή οι καταιγίδες του χειμώνα μπορεί να είναι απρόβλεπτες, θα θέλατε να είστε σίγουροι ότι έχετε ένα ξύστρα χιονιού, υγρό πλύσης παρμπρίζ, κουβέρτες και προμήθειες έκτακτης ανάγκης στο αυτοκίνητό σας εάν οδηγείτε.
  1. Άνετα παπούτσια με τα πόδια είναι απαραίτητη.
  2. Φροντίστε να συσκευάσετε οποιαδήποτε συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να χρειαστείτε, φυλλάδια με πληροφορίες για τα αξιοθέατα που σκοπεύετε να επισκεφθείτε, αντίγραφα επιβεβαιώσεων κρατήσεων ξενοδοχείων και άλλων, αεροπορικών και άλλων εισιτηρίων, διαβατηρίων, πιστωτικών / χρεωστικών καρτών και / ή καρτών ATM.
  3. Εάν σχεδιάζετε διακοπές σκι, μπορείτε να φέρετε τα δικά σας εργαλεία μαζί ή να νοικιάσετε εξοπλισμό στις πλαγιές.
  1. Μην ξεχνάτε τη φωτογραφική μηχανή σας και φέρτε πολλά ψηφιακά μέσα αποθήκευσης. Οι φωτογραφικές προμήθειες μπορεί να σας κοστίζουν επιπλέον εάν περιμένετε να τις αγοράσετε στον προορισμό σας στη Νέα Αγγλία.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συσκευάσει φορτιστές για όλες τις ηλεκτρονικές σας συσκευές: κινητό τηλέφωνο, tablet, φορητό υπολογιστή, ηλεκτρονικό αναγνώστη, κάμερα.

Πιο έξυπνες συμβουλές συσκευασίας για τους ταξιδιώτες της Νέας Αγγλίας

  1. Πολλά ξενοδοχεία παρέχουν στεγνωτήρα μαλλιών και αντικείμενα καλλωπισμού όπως σαμπουάν, σαπούνι και λοσιόν σώματος, αλλά είναι πάντοτε συνετό να ρωτήσετε μπροστά. Τα B & B είναι λιγότερο πιθανό να προσφέρουν αυτές τις ανέσεις.
  2. Μπορεί να χρειαστεί να προμηθευτείτε τα δικά σας λευκά είδη σε καταλύματα διακοπών . Ρωτήστε μπροστά.
  3. Εάν κινδυνεύετε να βρίσκεστε στο Νιου Χάμσαϊρ ή στο Μαίην κατά τη διάρκεια της " μαύρης περιόδου πετάγματος " στα τέλη της άνοιξης, βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει μαζί εντομοαπωθητικό που έχει συνταχθεί ειδικά για να αποκρούει τις μαύρες μύγες.
  4. Κατά κανόνα, το φόρεμα τείνει να είναι αρκετά προπαρασκευασμένο και συντηρητικό στη Νέα Αγγλία.
  5. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο λεπτή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι στη Νέα Αγγλία, ιδιαίτερα στις αγροτικές και ορεινές περιοχές και επίσης στις σήραγγες γύρω από τη Βοστώνη. Εάν θα οδηγείτε στον προορισμό σας, είναι πάντα σωστό να εκτυπώνετε οδηγίες ή να φέρετε έναν χάρτη.