Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Loon Mountain

Το χιονοδρομικό κέντρο Loon Mountain, στο Λίνκολν του Νιου Χάμσαϊρ, που περιβάλλεται από το πανέμορφο Εθνικό Δρυμό του Λευκού Όρους, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από πολλές δημοφιλείς περιοχές της περιοχής. Είναι ένα από τα πιο προσιτά θέρετρα στα βορειοανατολικά , μόλις δύο ώρες από τη Βοστώνη, τρεις από το Μόντρεαλ και το Providence, 3,5 από το Χάρτφορντ και 5,5 από τη Νέα Υόρκη. Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ απέχει μόλις 1,5 ώρες από εκείνους που θα ήθελαν να πετάξουν.

Βάση ανύψωση σε αυτό το χιονοδρομικό κέντρο είναι 950 πόδια και το ύψος στην κορυφή είναι 3.050 πόδια. Η σεζόν στο βουνό Loon είναι στα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Απριλίου. Έντεκα ανελκυστήρες (1 γόνδολα, 3 τετράγωνα υψηλής ταχύτητας, 1 τετράγωνο σταθερό πιάσιμο, 1 τρίκλινη καρέκλα, 3 διπλές καρέκλες και 2 ανελκυστήρες χαλιών) παρέχουν πρόσβαση σε 61 μονοπάτια. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, υπάρχουν περίπου 160 ίντσες χιονόπτωσης το χρόνο.

Εδαφος

Το Loon Mountain Ski Resort διαθέτει 370 στρέμματα σκι. 2.100-πόδι κατακόρυφη πτώση (10ος μεγαλύτερος στη Νέα Αγγλία)? 20% αρχάριος? 60% ενδιάμεσο. 20% εμπειρογνώμονας / προχωρημένος.

Τα 61 μονοπάτια του Loon Mountain τρέχουν για 28 μίλια σε τρεις κορυφές (North Peak, Loon Peak και South Peak) και υπάρχουν έξι πάρκα εδάφους, μεταξύ των οποίων δύο είναι σχεδιασμένα για παιδιά (The Burton Riglet Park και Lil 'Stash). Σε αυτό το θέρετρο θα βρείτε το μοναδικό Superpipe στο New Hampshire, στα 425 πόδια με τοίχους 18 ποδιών. Επιπλέον, υπάρχουν 12 μίλια διαδρομών για σκανδιναβούς σκιέρ, δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα ανυψωμένα εισιτήρια που αγοράζονται στο παράθυρο ξεκινούν από $ 86 για ενήλικες (19-64), $ 76 για εφήβους (13-18) και ηλικιωμένους (65-79) και $ 66 για juniors (6-12) μεσαίες εβδομάδες, χωρίς διακοπές. Τα Σαββατοκύριακα και τα εισιτήρια διακοπών ξεκινούν από $ 96 για ενήλικες (19-64), $ 86 για εφήβους (13-18) και ηλικιωμένους (65-79) και $ 76 για juniors (6-12) ανά ημέρα. Παιδιά 5 ετών και άνω και ηλικιωμένοι 80+ δωρεάν σκι, αλλά απαιτείται εισιτήριο ανελκυστήρα για πρόσβαση στους ανελκυστήρες.

Εκπτώσεις προσφέρονται για ενεργά στρατιωτικά μέλη των ΗΠΑ, φοιτητές πλήρους φοίτησης και εισιτήρια που έχουν ληφθεί ηλεκτρονικά εκ των προτέρων.

Φαγητό και ποτό

Παρακάτω υπάρχουν μερικά ορεινά εστιατόρια και apres-ski επιλογές στο βουνό Loon και off-mountain επιλογές σε γειτονικές πόλεις:

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Το κατάστημα ενοικίασης βουνών στο Loon at Governor Adams Lodge ενοικιάζει εξοπλισμό σκι HEAD και εξοπλισμό snowboarding Burton σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. Οι εποχιακές κάρτες ενοικίασης διατίθενται για $ 190 για την εποχή 2017/2018. Κρατήστε online για να αποφύγετε τις γραμμές. Στο κέντρο περιπέτειας προσφέρεται εξοπλισμός σκι και σκι αντοχής.

Τα καταστήματα λιανικής στο Loon Mountain περιλαμβάνουν το Loon Mountain Sports and Demo Center (εξοπλισμός και ενδυμασία), Jr. Has Fit (για νεαρούς σκιέρ και αναβάτες) και Master Bootfitters (για τέλεια εφαρμογή).

Μαθήματα και κλινικές

Τα ιδιωτικά μαθήματα για σκι ή σνόουμπορντ είναι διαθέσιμα ανά ώρα για όλες τις ηλικίες άνω των τριών ετών. Τα μαθήματα ομάδας περιλαμβάνουν ειδικά προγράμματα για μικρά παιδιά, μαθήματα ημι-ημερήσιας ή πλήρους ημέρας για παιδιά 8-14 ετών και προγράμματα για ενήλικες ημι-ημερήσιας ή πλήρους ημέρας. Τα στρατόπεδα και οι κλινικές στο Loon Mountain περιλαμβάνουν τις μοναδικές κλινικές των γυναικών και το στρατόπεδο εξάπλωσης Park and Pipe για ενδιάμεσους σκιέρ και αναβάτες ηλικίας 10-17 ετών. Κατά τα καθορισμένα Σαββατοκύριακα καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, επωφεληθείτε από τα πακέτα Learn to Ski and Snowboard, που διατίθενται για άτομα ηλικίας 14 ετών και άνω. Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν μαθήματα, πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό σαλόνι δίπλα στην πλαγιά, και ένα δωρεάν ζευγάρι σκι, μπότες και δεσμευτικές για κάθε εκπαιδευόμενο.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Κατάλυμα

Η μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμονής του Loon Mountain περιλαμβάνει B & B και πανδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, συγκυριαρχίες, ξενοδοχεία και μοτέλ, θέρετρα και καταλύματα με πλαγιές. Μια καλή επιλογή για οικογένειες είναι το RiverWalk Resort , σουίτες με μεγάλο χώρο και ιδιωτικά μπαλκόνια μόλις πέντε λεπτά από τα λιφτ. Επιλέξαμε το Mountain Club , το μοναδικό σκι-in / ski-out στο βουνό, ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία σκι του Νιού Χάμσαϊρ.