Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για τον τρόπο επίσκεψης της Φιλαδέλφειας σε έναν προϋπολογισμό

Η πόλη της αδελφικής αγάπης προσελκύει επισκέπτες για επαγγελματικούς λόγους, αξιοθέατα και ιστορικές εξερευνήσεις. Κάντε την επίσκεψή σας αξέχαστη χωρίς να ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα

Πότε θα Επισκεφθείτε

Οι χειμώνες μπορεί να είναι πολύ κρύο και χιονισμένο. τα καλοκαίρια είναι μερικές φορές ζεστά και αρκετά υγρά. Η άνοιξη και το φθινόπωρο προσφέρουν τις πιο ευχάριστες επιλογές του καιρού. Οι περισσότεροι επισκέπτες έρχονται το καλοκαίρι, ειδικά την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για αυτές τις δημοφιλείς ημερομηνίες.

Αγοράστε πτήσεις προς Φιλαδέλφεια και μετρήστε τις εποχιακές τιμές για αεροπορικά εισιτήρια.

Που να φάω

Τα σάντουιτς Philly cheese steak είναι διάσημα και εύκολες. Αλλά η περιοχή διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εθνοτικών ειδικοτήτων που επίσης δεν πρέπει να χάσετε. Το Menupages.com παρέχει γρήγορη online πρόσβαση σε εκατοντάδες μενού και επιλογές προϋπολογισμού. Πολλές από τις επιλογές εστιατορίων, ομαδοποιημένες γεωγραφικά, έχουν αναθεωρηθεί.

Που να μείνω

Η κεντρική Φιλαδέλφεια (κοινώς ονομαζόμενη "κέντρο πόλης") είναι μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές που θα βρείτε οπουδήποτε στις ΗΠΑ. Η ακίνητη περιουσία είναι ακριβή και οι τιμές του ξενοδοχείου αντικατοπτρίζουν το κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας εκεί. Πολλοί ταξιδιώτες με προϋπολογισμό διαθέτουν αίθουσες κρατήσεων επιτυχίας κατά μήκος του I-95 κοντά στο αεροδρόμιο, αλλά θα πρέπει να υπολογίσετε το κόστος μεταφοράς εάν ο στόχος σας είναι να επισκεφθείτε την κεντρική πόλη. Κάντε μια βασική αναζήτηση ξενοδοχείου στη Φιλαδέλφεια για να καθορίσετε την τιμή της διαδρομής για ένα δωμάτιο τη στιγμή της επίσκεψής σας. Ηλεκτρονικές δημοπρασίες, όπως η Priceline, λειτουργούν καλά στη Φιλαδέλφεια αν χρειάζεστε ένα δωμάτιο στο κέντρο της πόλης.

Τριγυρίζω

Τα τρένα του αεροδρομίου κάνουν τις μεταφορές εδάφους φθηνότερες εδώ. Το SEPTA είναι ένα αρκτικόλεξο για την Αρχή Διαμετακόμισης της Νοτιοανατολικής Πενσυλβανίας. Το SEPTA προσφέρει ένα δελτίο διάρκειας 8 δολαρίων, το οποίο είναι καλό για οκτώ βόλτες σε οποιοδήποτε τρένο λεωφορείου, τρόλεϊ ή μετρό (αλλά όχι για περιφερειακό σιδηρόδρομο). Αν περνάτε περισσότερο χρόνο, υπάρχει μια TransPass μιας εβδομάδας για $ 24 που επιτρέπει απεριόριστο ταξίδι μέσα σε μια συγκεκριμένη ζώνη.

Απευθυνθείτε στις καμπίνες τη νύχτα. Σε μερικές περιοχές, η μαζική διέλευση μπορεί να μην είναι ασφαλής μετά το σκοτάδι.

Νομός Λάνκαστερ

Αν και υπάρχουν πολλές κοινότητες Amish στις ΗΠΑ, το Lancaster County έχει έναν από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς οικισμούς. Η US 30 είναι η καλύτερη διαδρομή από τη Φιλαδέλφεια στην πόλη του Lancaster. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 90 λεπτά από το κέντρο της Φιλαδέλφειας. Μερικά από τα αξιοθέατα εδώ είναι πολύ τουριστικά, αλλά είναι δυνατό να επισκεφθείτε αυθεντικά κτήματα Amish, αγορές αγροτών και να δοκιμάσετε μερικά νόστιμα γεύματα σε τιμές που δεν θα σπάσουν τον προϋπολογισμό σας.

Ατλάντικ Σίτυ

Περίπου 65 μίλια ανατολικά της Φιλαδέλφειας βρίσκεται το Atlantic City, ένα ημερήσιο ταξίδι που απολαμβάνουν πολλοί επισκέπτες της Philly. Όπως το Λας Βέγκας , το Atlantic City προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καζίνο και ψυχαγωγία κορυφαίου ονόματος. Μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις για το ξενοδοχείο Atlantic City με λίγες online αγορές προτού να πάτε. Τα τρένα διαμετακόμισης του Νιου Τζέρσεϋ εκπέμπουν 14 φορές την ημέρα από τον σταθμό 30th Street της Φιλαδέλφειας και κάνουν στάση στο τερματικό Atlantic City, όπου το δωρεάν λεωφορείο σερβίρει ποικιλία χαρτοπαικτικών λεσχών. Η διαδρομή με τρένο είναι μόνο 10,75 δολάρια ΗΠΑ σε κάθε δρόμο.

Περισσότερες Συμβουλές της Φιλαδέλφειας

Για λάτρεις της ιστορίας και λάτρεις της φύσης: Valley Forge

Αυτό είναι όπου ο Γιώργος Ουάσιγκτον και τα στρατεύματά του πέρασαν έναν άθλιο χειμώνα που σχεδόν έκοψε τους στρατιωτικούς του αριθμούς στο μισό.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστορικό χώρο Valley Forge με τα πόδια, δωρεάν, αλλά θα πληρώσετε για πιο περίπλοκες εκδρομές. Υπάρχει ένα ωραίο μονοπάτι μέσα από δασικές εκτάσεις και χώρους πικνίκ.

Ο χώρος στάθμευσης είναι σφιχτός, οπότε εξετάστε εναλλακτικά

Η μαζική μεταφορά είναι μια καλή επιλογή εδώ όταν είναι ασφαλές και πρακτικό. Η Φιλαδέλφεια έχει μια πολύ δραστήρια ποδηλατική κοινότητα και υπάρχουν πολλά μέρη για ενοικίαση ποδηλάτου.

Το Πανεπιστήμιο City προσφέρει μια εμπειρία κολλεγίου στην πόλη

Αυτό ήταν το πρώτο προάστιο της Philly και τώρα είναι μια ζωντανή αστική περιοχή που φιλοξενεί αρκετά κολέγια και πανεπιστήμια, όπως το Drexel και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Το University City προσφέρει μια ποικιλία από μουσεία, καφετέριες, καταστήματα και δέντρα με δέντρα.

Φόρος κατάστημα δωρεάν

Το King of Prussia Mall στεγάζει περισσότερα από 400 καταστήματα και εστιατόρια. Δεν χρεώνουν τους φόρους επί των πωλήσεων για ρούχα ή παπούτσια.

Δεν είναι κακή διαπραγμάτευση εάν μπορείτε να βρείτε στοιχεία που αρχίζουν σε λογικές τιμές. Από το I-76, πάρτε την έξοδο 327 στο Mall Blvd.