Φεστιβάλ Χέρντον: Ένα καλοκαιρινό γεγονός της Βιρτζίνια

Το Herndon Festival είναι ένα καλοκαιρινό γεγονός, το οποίο φιλοξενείται από την πόλη του Herndon, τη Βιρτζίνια και το πάρκο και το τμήμα ψυχαγωγίας, που διαθέτει ζωντανή ψυχαγωγία, διεθνή κουζίνα, καρναβάλι και παιχνίδια, ψυχαγωγία για παιδιά, επιχειρηματική έκθεση, αγώνες 10k & 5k, expo, μοντέλο σιδηροδρομικής έκθεσης, έκθεση τέχνης και χειροτεχνίας και δύο οθόνες πυροτεχνημάτων. Η εκδήλωση είναι το μεγαλύτερο δωρεάν φεστιβάλ στη Βόρεια Βιρτζίνια.

Τοποθεσία

777 Lynn Street, Herndon, VA. (Διασταύρωση των δρόμων Lynn και των σταθμών)

Η πόλη του Herndon βρίσκεται στο δυτικό Fairfax County. Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος. Μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο θα μεταφέρει τους συμμετέχοντες από και προς το χώρο του φεστιβάλ, αναχωρώντας κάθε δέκα λεπτά από το 12975 Το Worldgate Dr. Riders μπορεί να σταθμεύσει στο γκαράζ Worldgate και από το High School του Herndon (από το μεγάλο βράχο στην είσοδο του σχολείου) Bennett Street. Ο χώρος στάθμευσης στις δύο θέσεις μεταφοράς / απόπλου λεωφορείου είναι δωρεάν. Μια δωρεάν υπηρεσία βαλέ ποδηλάτων θα βρίσκεται στη γωνία των δρόμων Lynn και Elden.

10K 5K αγώνες και γυμναστήριο

Το αγώνισμα διαδρομής περνάει από το ιστορικό κέντρο της Herndon στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Ένα μπλουζάκι θα δοθεί στους πρώτους 800 προ-καταχωρημένους συμμετέχοντες των 10K και 5K. Μετά τον αγώνα, οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν αναψυκτικά, βραβεία πόρτας, μουσική και τελετή απονομής βραβείων. Η παραλαβή πακέτων θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Fitness Expo το Σάββατο 3 Ιουνίου, από τις 11 π.μ.-4 μ.μ. και την Κυριακή 4 Ιουνίου από τις 6: 15-7: 15 π.μ. στο Κοινοτικό Κέντρο Herndon στο σιδηροδρομικό σταθμό Ferndale Ave 814 Herndon, VA.

Καρναβάλι βόλτες

Για να μπείτε στην καρναβαλική περιοχή, πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον 5,00 δολάρια σε εισιτήρια. Εξαίρεση θα δοθεί σε γονέα που συνοδεύει τα παιδιά του.

Φεστιβάλ Παραστάσεις

Οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν μια κουβέρτα κουβέρτου ή γκαζόν για να απολαύσουν τις παραστάσεις σε οποιαδήποτε από τις περιοχές της σκηνής.

Για το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα, ανατρέξτε στον ιστότοπο του φεστιβάλ Herndon.

Ιστοσελίδα: www.herndonfestival.net