Εθνικός καθεδρικός ναός Flower Mart 2017

Ένα Εαρινό Φεστιβάλ στον Εθνικό Καθεδρικό της Ουάσινγκτον

Η Εθνική Μητρόπολη Flower Mart είναι φεστιβάλ άνοιξης της Ουάσινγκτον για τους λάτρεις του κήπου και τις οικογένειες που παρουσιάζουν ετήσια, πολυετή, εκθέματα τοπίου, περιηγήσεις Olmsted Woods και Garden, μουσική ψυχαγωγία, γκουρμέ φαγητό, πώληση βιβλίων και δραστηριότητες για παιδιά, το φεγγάρι, μια μίνι-ρόδα και ένα αιωνόβιο αναπαλαιωμένο καρουσέλ.

Πραγματοποιείται στο χώρο του Καθεδρικού Ναού της Ουάσινγκτον ετησίως από το 1939, το Flower Mart χρηματοδοτείται από την εθελοντική οργάνωση All Hallows Guild και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 από τις 10 π.μ.

Το φεστιβάλ περικυκλώνει τον Εθνικό Καθεδρικό της Ουάσιγκτον με τις σκηνές του και περιλαμβάνει περισσότερους από 80 θαλάμους που προσφέρουν είδη κηπουρικής, τσάντες, κοσμήματα και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι πρεσβείες και οι διεθνείς σχεδιαστές λουλουδιών θα φέρουν μια εξαιρετική εμφάνιση floral ρυθμίσεις για τη διακόσμηση του χώρου εκδήλωση.

Το Flower Mart είναι επίσης μέρος του Passport DC , ετήσια γιορτή του διεθνούς πολιτισμού με περιηγήσεις πάνω από 70 πρεσβείες και εκατοντάδες εκδηλώσεις, όπως φεστιβάλ δρόμων, παραστάσεις και εκθέσεις.

Εκδηλώσεις και Πρεσβείες που συμμετέχουν

Ως ειδική περιποίηση κατά τη διάρκεια του Εθνικού Μητροπολιτικού καθεδρικού ναού Flower Mart, ο Εθνικός καθεδρικός ναός της Ουάσιγκτον καλεί τους συμμετέχοντες να ανέβουν στην κορυφή του πύργου του καθεδρικού ναού και να δουν μια εντυπωσιακή πλήρη θέα των εορτασμών της ημέρας. Αυτή η ανύψωση με 333 βήματα στο θάλαμο κουδουνισμού σας δίνει πρόσβαση σε μια θέα από τα 300 μέτρα πάνω από το συμβάν.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και μοναδικά αξιοθέατα του Flower Mart, η Διεθνής Έκθεση Floral Exhibit, είναι ο ναός του καθεδρικού ναού με όμορφες λουλουδιασμένες οθόνες, που δημιουργήθηκαν από πολλές ξένες πρεσβείες της πόλης για να παρουσιάσουν τα τοπικά λουλούδια, ιστορίες και πολιτισμούς των χωρών τους.

Οι διεθνείς πρεσβείες που συμμετέχουν στο 2018 περιλαμβάνουν τη Δημοκρατία της Αρμενίας, το Μπαγκλαντές, την Ειδική Περιοχή Διοίκησης του Χονγκ Κονγκ, την Ινδία, την Ιαπωνία, το Καζακστάν, την Κορέα, την Κιργιζία, τη Μαλαισία, τη Μογγολία, το Νεπάλ, τις Φιλιππίνες, τη Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Σρι Λάνκα, την Ταϊβάν και την Τουρκία.

Άλλα αναμνηστικά του Flower Mart περιλαμβάνουν το Centennial Tent του All Guild Guild, το SUPER Premier Plant Booth, το Ξύλινο Ταξιδιωτικό Carousel του 1890, το κέντρο δραστηριοτήτων του Kid's Corner, το τσάι στον πύργο και ο Διαγωνισμός Ανθοπωλείο Ανθοπωλείο.

Πρόσθετες λεπτομέρειες και επιλογές μεταφοράς

Το Flower Mart είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όλη την οικογένεια, που περιλαμβάνει εορταστικά τρόφιμα, βόλτες για παιδιά, χειροποίητα δώρα και χιλιάδες λουλούδια και βότανα για να δουν. Όχι μόνο μπορείτε να αγοράσετε όλα τα είδη της χλωρίδας για το σπίτι σας στο Flower Mart, εσείς και τα παιδιά σας μπορείτε επίσης να μάθετε για την ιστορία του All Hallows Guild στην Centennial Σκηνή ή να έχετε ένα τσάι τροφοδοσίας στον ιστορικό καθεδρικό ναό για άτομα ή ομάδες.

Καθώς ο Εθνικός Καθεδρικός Ναός βρίσκεται στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον, μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από άλλους δημοφιλείς προορισμούς όπως το Μνημείο της Ουάσινγκτον ή ο Λευκός Οίκος, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε χώρο στάθμευσης.

Επιπλέον, ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Κλίβελαντ Παρκ, λεωφορεία λεωφορείων θα τρέξουν από τη στάση του μετρό Tenleytown και το παλιό καροτσάκι βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πίστες με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.