Η Audi European Delivery οδηγεί σε ταξιδιωτικές εκπτώσεις

Audi European Delivery Program

Η ευρωπαϊκή παράδοση του Audi είναι ένα σχετικά νέο πρόγραμμα (2006). Η Audi εκπτώνει τα μοντέλα της που παραδίδονται στην Ευρώπη κατά πέντε τοις εκατό από το MSRP.

Παίρνετε την παράδοση του αυτοκινήτου στη Βαυαρία στο εργοστάσιο της Ingolstadt, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Μόναχο .

Το πρόγραμμα Audi παρέχει ένα δωρεάν δωμάτιο για μία νύχτα σε ένα συμμετέχον ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. μεταφορές μεταξύ του αεροδρομίου του Μονάχου, του ξενοδοχείου και του εργοστασίου · Διεθνής ασφάλιση και καταχώρηση οχήματος (για 14 ημέρες), τέλη θέσης λόγω εγκατάλειψης, τελωνειακός δασμός επί των επίγειων μεταφορών και εκκαθάριση, θαλάσσια μεταφορά και θαλάσσια ασφάλιση και τέλη αποθήκευσης και τερματικού.

Ελέγξτε τον ιστότοπο για τον κατάλογο των ευρωπαϊκών χωρών στις οποίες είναι διαθέσιμη η ασφάλιση.

Η Audi παίρνει επίσης τις καρτέλες για μια ολόκληρη μέρα γεύματα στο εστιατόριο Marché του Audi Forum Ingolstadt την ημέρα παραλαβής σας και παρέχει μια ξενάγηση στο εργοστάσιο της Audi καθώς και μια επίσκεψη στο μουσείο Mobile.

Η Audi σας επιτρέπει να τερματίσετε το ταξίδι σας σε μια από τις 17 πόλεις και δεν υπάρχει χρέωση για οποιαδήποτε τοποθεσία. Υπάρχουν έξι σημεία απόρριψης στη Γερμανία και πρόσθετες επιλογές στο Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιταλία (μόνο με ειδικές ρυθμίσεις και με επιπλέον έξοδα), την Ισπανία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αναμείνετε να πάρετε την τελική παράδοση του αυτοκινήτου σας στο κράτος περίπου 11-13 εβδομάδες μετά την ημερομηνία αποβίβασης.

Τα επιλέξιμα μοντέλα περιλαμβάνουν τα μοντέλα A3 Sedan, S3, A4, S4, A6, S6, A7, S7, RS7, A8L, S8 plus, A3 sportback, A4 allroad, Q3, Q5, Q5, SQ5, Q7, R8, A5 Sport, S5 , TT Coupe, TTS Coupe, A3 Cabriolet, A5 Sport Cabriolet, S5 Cabriolet, TT Roadster.

Σημειώστε ότι τα μοντέλα R8 και RS δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για έκπτωση τιμής αυτοκόλλητου. Οι άλλοι δικαιούνται έκπτωση έως και 5%.

Το A3 Sedan , σε μια ευρωπαϊκή τιμή έκπτωσης παράδοσης ξεκινώντας από $ 31.200 δολάρια, είναι το φθηνότερο επιλέξιμο μοντέλο.

Επιστροφή στο Ευρετήριο ευρωπαϊκών παραγγελιών